fbpx
Online marketingReclamebureauWebsite

Een website laten maken: jouw online visitekaartje!

By 13 januari 2021 februari 25th, 2021 No Comments

Wij durven met zekerheid te zeggen dat (bijna) ieder bedrijf vandaag de dag een website nodig heeft. Je kunt zelf een website maken of een website laten maken. Maar wat zijn nou precies de voordelen van het hebben van een eigen website? Dit vertellen onze marketing gekkies jou graag!

Waarom een website laten maken?

Wist je dat 92% online zoekt naar lokale bedrijven? Het is dan ook enorm belangrijk dat je als ondernemer een goed werkende website hebt. Maar dit is voor veel ondernemers nogal een tijdrovende klus. Misschien herken je jezelf hier wel in: je wilt graag een goed werkende website, maar je weet niet waar je moet beginnen of je hebt er eigenlijk helemaal geen tijd voor. Kom je er zelf om de een of andere reden niet aan toe of heb je er niet genoeg verstand van, dan kun je een website laten maken. Wanneer je dit laat uitbesteden, dan weet je zeker dat je een website krijgt die daadwerkelijk goed werkt, snel is, goed vindbaar is in Google, die je makkelijk zelf kunt onderhouden Ć©n die perfect aansluit bij jouw bedrijf! Daarom is het een goed idee om een website te laten maken door een online marketing bureau in Nijmegen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van het hebben van een eigen website? Benieuwd? Lees dan snel verder, want hier komen de 8 voordelen van het hebben van een website! šŸ‘‡

8 voordelen van je eigen website!

Via je website kun je klanten informeren en jouw verhaal vertellen

Je klanten hoeven niet naar jouw bedrijf of winkel te rijden om meer te weten te komen over jouw aanbod. Ze kunnen ieder moment van de dag je website bezoeken en rustig op zoek gaan naar informatie. Je kunt je website dan ook gebruiken als een makkelijke en relatief goedkope manier om informatie te delen en snel aan te passen. Het kan namelijk enorm in de kosten oplopen wanneer je bijvoorbeeld contactgegevens moet wijzigen in brochures of ander marketingmateriaal. Daarnaast kun je op je website uitgebreid vertellen over jouw diensten en/of producten. Bezoekers verwachten belangrijke gegevens te vinden op je website, zoals je contactgegevens, openingstijden en productinformatie.

24/7 bereikbaar

Op je website ben je dag en nacht bereikbaar voor klanten. Het is namelijk de plek waar klanten je 24/7 kunnen vinden en contact met je kunnen opnemen! Daarnaast is de kans groter dat een potentiƫle klant contact met je opneemt als je contactgegevens makkelijk te vinden zijn.

Jouw online visitekaartje

Door middel van jouw website zien mensen in ƩƩn oogopslag wie je bent en wat je doet. Maak je website dan ook zo overzichtelijk en herkenbaar mogelijk. Je wilt niet dat mensen een half uur moeten zoeken voordat ze iets op je website kunnen vinden. De meeste mensen hebben dit geduld namelijk niet. Er zijn daarnaast enorm veel keuzes met betrekking tot het design van je website. Kies voor een ontwerp dat echt bij jou en je bedrijf past en spreek je klanten op je website aan zoals je ze face-to-face aan zou spreken, zo leren ze je gelijk al een beetje kennen en creƫer je vertrouwen!

Goed vindbaar voor potentiƫle klanten

Hoe beter je website wordt gevonden, hoe meer bezoekers je op je website krijgt, wat uiteindelijk zorgt voor meer (potentiƫle) klanten! Onze website bouwers bij Pittig Bakkie hebben veel ervaring op het gebied van vindbaarheid in de zoekmachines (SEO). Wij zorgen ervoor dat jouw website wordt gevonden in Google door relevante bezoekers!

Wat is SEO en hoe werkt het?

Je wilt niet achterblijven op concurrenten

Heb je als ondernemer in 2021 geen website? Dan is er een grote kans dat je wordt ingehaald door concurrenten die dit wel hebben. Ben je er dan ook van bewust dat bijna al je concurrenten een website hebben. En je wilt natuurlijk niet achterblijven, toch?! šŸ˜‰

Een goede website creĆ«ert vertrouwen en geloofwaardigheid šŸ™Œ

Wist je dat een website na mond-tot-mond reclame de grootste bron van vertrouwelijke informatie is voor consumenten? Een bedrijf zonder website kan vragen opwekken bij klanten. Succesvolle bedrijven zijn over het algemeen dan ook bedrijven mƩt een goed werkende website, die via deze weg open en eerlijk communiceren naar hun klanten toe.

Expertise kennis delen

Een website is een extra communicatiemiddel naar jouw klanten toe. Maak hier dus ook zeker gebruik van door jouw kennis te delen met je bezoekers. Mensen kopen nou eenmaal liever van iemand die duidelijk verstand van zaken heeft! Leef je in in jouw klanten: wat willen zij op je website zien? Wat vinden je klanten belangrijk? En waarmee kan jij ze helpen? Hierbij is openheid enorm belangrijk, want hoe meer informatie er op een website te vinden is, hoe groter de kans is dat een potentiƫle klant contact met je opneemt.

Bevestiging

88 procent van de consumenten vertrouwt een online review evenveel als een persoonlijke aanbeveling. Reviews zijn dan ook de mond-tot-mond reclame van deze tijd! Ze zijn erg goed voor de geloofwaardigheid van jouw bedrijf. Mensen zijn op zoek naar bevestiging en positieve reviews geven klanten die bevestiging. Je website is dan ook een hele goede plek om positieve recensies van jouw klanten uit te lichten!

Het belang van online reviews!

website-maken-uitbesteden

Website laten maken door Pittig Bakkie?

Zo, dat waren 8 voordelen van het hebben van een eigen website. En alhoewel we er nog wel honderd kunnen noemen, kunnen we het je ook laten zien! Wil je door ons een website laten maken in Nijmegen? Of heb je al een website en heeft die verbetering nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag groeien en ‘shinen’ op het internet! āœØ

Laat een bericht achter