fotomeisjepaars

Onze aanpak

Natuurlijk kun je bij Pittig Bakkie terecht voor kant en klare marketing diensten, zoals social media beheer, SEO werkzaamheden, een nieuwe website of (social) advertising. Alleen geloven wij meer in een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek en eerlijk advies om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Tenslotte wil je wel je doelgroep bereiken, daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie!

Contact opnemen

Alles begint met een Pittig Bakkie

Onder het genot van een pittig bakkie (thee mag natuurlijk ook) leren wij jou graag wat beter kennen. Handig voor ons om meer over je bedrijf en het product of de dienst te weten te komen en fijn voor jou om alvast te zien hoe wij als online marketing bureau ons werk doen. Graag horen we van jou wat je doelen zijn, wat je tot nu toe al aan marketing hebt gedaan en welke resultaten je van ons verwacht.

Onderzoek

Na ons eerste gesprek en een heerlijk bakkie verder, starten wij ons onderzoek en gaan we op zoek naar de feiten. (Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken). Daarbij nemen wij eerst alle huidige marketing kanalen van het bedrijf onder de loep en bekijken wat er beter kan. Denk hierbij aan de website, social media accounts en eventuele advertentieaccounts (Facebook en Google Ads). Vervolgens proberen we te achterhalen waar jullie doelgroep zit en hoe we deze het beste kunnen bereiken en vatten we alles samen in een pittig plan.

Plan de Champagne

Op basis van jouw input en onze research ontvang je normaal gesproken binnen 1 a 2 weken een transparant, creatief en doeltreffend plan om de online zichtbaarheid te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij je bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren? Lees dan snel verder, of neem direct contact met ons op.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Strategie en Sparringsessie

Onze strategie en sparringsessie is het echte startsignaal van onze samenwerking. Nu we elkaar wat beter kennen en er een plan klaar ligt is het tijd om alle kaarten open op tafel te leggen. Tijdens deze inspirerende en doeltreffende sessie gaan we op zoek naar de essentie van je bedrijf, de doelgroep, en de meest creatieve ideeën om jouw doelgroep te bereiken. Samen werken we zo aan de basis van de online campagnes van je bedrijf en zorgen we voor een vliegende start.

Let’s go!

Natuurlijk stonden we al vanaf het begin af aan te springen om voor je aan de slag te gaan, maar na de strategie en sparringsessie zijn we er helemaal klaar voor! We beginnen met het opstarten van alle werkzaamheden en binnen no-time ben jij klaar voor de start! Vervolgens ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten en spreken we nieuwe doelen af. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!