Branding & Design: Zo springt jouw bedrijf eruit!

Het is de droom van iedere ondernemer, klanten die vanzelf naar je toe komen en staan te springen om jouw product aan te schaffen. Klinkt leuk, maar niet heel vanzelfsprekend. Hoe je er dan toch voor zorgt dat klanten je weten te vinden, iets bij je bestellen of enthousiast worden van je verhaal? Beginnen bij het begin, authentiek blijven en waarde toevoegen. Mensen zitten niet te wachten op eenheidsworst. Ze willen geboeid worden, weten wie je bent, wat je doet en vooral waarom je het doet.

Dus, waarom doe jij wat je doet?

Het is misschien wel de meest essentiële vraag: De “waarom” vraag, kun je zien als de ziel van jouw bedrijf. Het is de reden waarom je doet wat je doet, jouw drijfveer en extra motivatie als het tegenzit. Dit gaat dieper dan de grootste of beste worden, of veel geld verdienen. De “waarom” vraag is de bestaansreden van je bedrijf. In dit filmpje Simon Sinek – Golden Circle legt Simon Sinek je uit waarom alles begint met de waarom vraag en helpt hij je om deze vraag zelf te beantwoorden.

Vertel je verhaal en prikkel je doelgroep

Misschien wist jij het antwoord op de “waarom” vraag al lang. Kun je precies vertellen waar je bedrijf voor staat en weten je klanten ook wat ze aan je hebben. Maar weten potentiële nieuwe klanten dat ook? Zien ze direct waar je voor staat, waar je goed in bent en waarvoor ze bij jou terecht kunnen? Juist om nieuwe klanten aan te spreken is een goede Branding onmisbaar. Een goede Branding vertelt namelijk je verhaal, prikkelt je doelgroep en verhoogd de betrokkenheid van consumenten bij jouw bedrijf. Door je merkwaarden te vertalen naar een sprekend design, weten klanten direct wat ze van jou en je bedrijf kunnen verwachten. Met een pakkend ontwerp heb je dus (indirect) invloed op de klanten die je aanspreekt, de verkopen die je maakt en de omzet die je realiseert.

Zin in een bakkie of een pittige sessie?

Kun je het antwoord op de “waarom” vraag niet vinden? Wil je jouw verhaal aanscherpen, heb je online marketing advies nodig of is het gewoonweg tijd voor een nieuwe uitstraling van je bedrijf? Neem dan gerust even contact op, vinden we leuk!

Gerelateerde artikelen

Mobiele website laten bouwen doe je zo

Social media uitbesteden

Google marketing bureau

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.

Stop met scrollen
plan een pittig bakkie.

Contact

Follow us on:

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 55 beoordelingen
js_loader
© 2022 Pittig Bakkie

 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Plan een bakkie

Zelf een project starten of kennismaken.

Zelf een project starten of gewoonweg benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Kies je favoriete bakkie en maak vrijblijvend kennis met ons team. 

Martien de Jong

Webdesigner en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten. 

De afgelopen periode heeft Martien de website ontworpen voor Brand New Coffee, de styleguide gemaakt voor Studio22, en de huisstijl ontwikkeld van Influencer Zoekmachine. Hij heeft daarnaast meegebouwd met de website voor Maus IT, Crooked Halo, Brand New Coffee.

Pip

Pip is de sfeer manager op kantoor. Met Pip op kantoor is geen dag hetzelfde. De ene dag slingert ze een knuffel naar je hoofd en de volgende dag kauwt ze de oplaadkabel van je laptop kapot. Ze heeft energie voor tien en zorgt ervoor dat we tijd maken voor een uitgebreide wandeling. Zo blijven we ook op drukke dagen fit en scherp!

Riekie Wiermans

Copywriter en social expert

Deze woorden virtuoos tovert teksten op papier alsof elk woord haar laatste is. Altijd aansprekend, vol inhoud en met een flinke dosis humor. De rest van de tijd helpt ze bedrijven aan meer websitebezoekers en verkopen door SEO teksten te schrijven en social advertentie campagnes op te zetten.

De afgelopen periode heeft Riekie SEO teksten geschreven voor onze eigen website, Van Vught Fysio Therapie en Jonkcars. Verder heeft Riekie advertenties gemaakt voor Anytime Fitness en Atama Solar Energy.

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Devi heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het bouwen van de Brand New Coffee webshop waar ze heerlijke koffie middels abonnementen verkopen en het bouwen van de Influencer Zoekmachine. Hier kunnen influencers en bedrijven elkaar vinden, contact leggen en leuke samenwerkingen aangaan.

Sjoerd de Kleijn

Social strateeg en advertentie tijger

De social strateeg van ons kantoor. Hij zit boordevol creatieve ideeën en schudt in no-time een effectieve social strategie uit zijn mouw voor elk bedrijf. Adverteren, social posts en e-mail marketing. Sjoerd zorgt ervoor dat je bedrijf straalt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Sjoerd heeft zijn creativiteit de laatste tijd besteed aan succesvolle campagnes voor Fitnessdelivery, ArizeGrow, Spirited Union, Marjan van Heerde en AAA New Energy Zonnepanelen. Hij kijkt daarbij naar het complete plaatje, waardoor de advertenties, het aanbod en de landingspagina goed op elkaar aansluiten.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Als je iris vraagt wat ze de afgelopen periode heeft gedaan, is de kans groot dat ze je werk laat zien voor de volgende klanten: Baron Academy, Watts OneFlow, Sanne de Wit, Atama Solar Energy, Anytime Fitness.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

De laatste periode heeft hij werk gedaan voor Building Healthy Bodies, Local Touch Travel, Brand New Coffee, Mignon van de Bunt, Interieurwijfie.