Facebook shopping: Maakt verkopen eenvoudig!

Ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om online meer producten te verkopen? Dan is Facebook shopping wellicht iets voor jou. In deze blog lees je alles over de voordelen en het gemak van Facebook Shopping!

Facebook-shopping

Facebook shop of Facebook shopping

Als online ondernemer maak je vast al gebruik van een Facebook Shop en Instagram shopping. Dat doe je goed, maar het kan nog beter! Sinds kort is er namelijk ook Facebook Shopping ook wel Facebook-winkels genoemd. Dat is een geheel nieuwe winkel ervaring, die verkopen voor ondernemers zoals jou nog eenvoudiger maakt.

Online verkopen was nog nooit zo makkelijk als met Facebook Shopping

Facebook-winkels is een mobile-first shop ervaring waarmee bedrijven eenvoudig en gratis een webshop kunnen maken op Facebook en Instagram. Met Facebook-winkels kun je kiezen welke van je artikelen je wilt uitlichten en onder de aandacht wilt brengen met productcollecties. Daarnaast kun je je merkverhaal naar voren laten komen en zelf de kleuren van je winkel aanpassen. In Facebook-winkels kun je contact hebben met klanten via allerlei soorten manieren. Denk hierbij aan WhatsApp, Facebook Messenger of Instagram Direct om vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en meer.

De voordelen van Facebook-winkels

  1. Je Facebook winkel is volledig naar wens aan te passen
  2. Je hebt geen programmeer kennis nodig om je Facebook-winkel in te richten
  3. Je kunt je klanten eenvoudig bereiken.
  4. Facebook bezoekers kunnen je shop gewoon in Facebook bereiken
  5. Eenvoudig producten uploaden en verkopen
  6. Uitgelichte producten instellen
  7. Je krijgt waardevolle inzichten in je doelgroep
  8. Je kunt Facebook adverteren inzetten om meer verkopen te genereren.

Je eigen Facebook winkel

Facebook is deze periode (medio 2020) druk bezig met het uitrollen van Facebook-winkels. Dit betekend dat nog niet iedereen hier gebruik van kan maken. Maak je nu al gebruik van Instagram shopping en je Facebook shop (catalogus) dan is de kans groot dat je snel aan de beurt bent. Om te bekijken of je al gebruik kunt maken van deze gloednieuwe functie om jouw imperium ook online verder uit te bouwen? Kijk dan in je Facebook business manager.

Hulp nodig van een online marketing specialist?

Liever wat hulp bij het inrichten van je Facebook-winkel? Of wil je sparren over de beste strategie voor jouw bedrijf? Neem dan gewoon even contact op, vinden we leuk! Klik op de Bakkie Doen knop en we maken er gelijk een feestje van.

Gerelateerde artikelen

Je website optimaliseren voor meer aanvragen of verkopen!

Deze tips verbeteren je vindbaarheid via Google Mijn Bedrijf!

5 simpele tips die jouw SEO teksten verbeteren

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.

Stop met scrollen
plan een pittig bakkie.

Contact

Follow us on:

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 56 beoordelingen
js_loader
© 2022 Pittig Bakkie

Plan een bakkie

Zelf een project starten of kennismaken.

Zelf een project starten of gewoonweg benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Kies je favoriete bakkie en maak vrijblijvend kennis met ons team. 

Martien de Jong

Webdesigner en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten. 

De afgelopen periode heeft Martien de website ontworpen voor Brand New Coffee, de styleguide gemaakt voor Studio22, en de huisstijl ontwikkeld van Influencer Zoekmachine. Hij heeft daarnaast meegebouwd met de website voor Maus IT, Crooked Halo, Brand New Coffee.

Pip

Pip is de sfeer manager op kantoor. Met Pip op kantoor is geen dag hetzelfde. De ene dag slingert ze een knuffel naar je hoofd en de volgende dag kauwt ze de oplaadkabel van je laptop kapot. Ze heeft energie voor tien en zorgt ervoor dat we tijd maken voor een uitgebreide wandeling. Zo blijven we ook op drukke dagen fit en scherp!

Riekie Wiermans

Copywriter en social expert

Deze woorden virtuoos tovert teksten op papier alsof elk woord haar laatste is. Altijd aansprekend, vol inhoud en met een flinke dosis humor. De rest van de tijd helpt ze bedrijven aan meer websitebezoekers en verkopen door SEO teksten te schrijven en social advertentie campagnes op te zetten.

De afgelopen periode heeft Riekie SEO teksten geschreven voor onze eigen website, Van Vught Fysio Therapie en Jonkcars. Verder heeft Riekie advertenties gemaakt voor Anytime Fitness en Atama Solar Energy.

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Devi heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het bouwen van de Brand New Coffee webshop waar ze heerlijke koffie middels abonnementen verkopen en het bouwen van de Influencer Zoekmachine. Hier kunnen influencers en bedrijven elkaar vinden, contact leggen en leuke samenwerkingen aangaan.

Sjoerd de Kleijn

Social strateeg en advertentie tijger

De social strateeg van ons kantoor. Hij zit boordevol creatieve ideeën en schudt in no-time een effectieve social strategie uit zijn mouw voor elk bedrijf. Adverteren, social posts en e-mail marketing. Sjoerd zorgt ervoor dat je bedrijf straalt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Sjoerd heeft zijn creativiteit de laatste tijd besteed aan succesvolle campagnes voor Fitnessdelivery, ArizeGrow, Spirited Union, Marjan van Heerde en AAA New Energy Zonnepanelen. Hij kijkt daarbij naar het complete plaatje, waardoor de advertenties, het aanbod en de landingspagina goed op elkaar aansluiten.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Als je iris vraagt wat ze de afgelopen periode heeft gedaan, is de kans groot dat ze je werk laat zien voor de volgende klanten: Baron Academy, Watts OneFlow, Sanne de Wit, Atama Solar Energy, Anytime Fitness.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

De laatste periode heeft hij werk gedaan voor Building Healthy Bodies, Local Touch Travel, Brand New Coffee, Mignon van de Bunt, Interieurwijfie.