Google marketing bureau

Op zoek naar een Google marketing bureau die je kan helpen bij het vergroten van je online zichtbaarheid? Dan ben je bij Pittig Bakkie aan het juiste adres. Als erkend Google partner kunnen wij je helpen met doeltreffende Google marketing campagnes en zoekmachine optimalisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze online specialisten vertellen je er meer over.

Google marketing bureau voor jouw bedrijf!

Google is de grootste zoekmachine ter wereld en biedt uitstekende mogelijkheden om je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met Google Ads, Youtube Ads, SEO, Google Shopping en Google mijn bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Google-marketing-bureau

Effectieve en doeltreffende Google campagnes

Welke Google marketing tools je het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten? Dat beslissen wij graag op basis van je doelen. Onze experts denken met je mee alsof het hun bedrijf is en kiezen daarbij altijd de Google campagnes die jouw bedrijf nodig heeft. De ene keer is dat een zoekwoorden campagne via Google ads in combinatie met retargeting via een display campagne en de andere keer is het een simpele Google shopping campagne. Doeltreffende en effectieve campagnes zijn daarbij altijd ons uitgangspunt, waarbij we altijd bijsturen op basis van nieuwe inzichten en eerder behaalde resultaten. Zo weet je zeker dat het goed zit. Dit zijn een paar van de meest gebruikte Google campagnes

Google zoekwoorden campagne

Dit is de meest bekende manier van adverteren. Je hebt ze vast wel gezien, de advertenties net onder de zoekbalk. Ze komen vaak als eerste naar voren, wanneer mensen op een bepaalde zoekterm zoeken. Het is dan ook een mooie manier om gevonden te worden in Google. Benieuwd wat het doorklik percentage is? Kijk dan hier.

Google display campagne

Een Google display campagne zijn de visuele banners op verschillende plekken op het internet. Je ziet ze vaak als je iets hebt opgezocht op de meest random plaatsen staan. Vaak zijn dit banners op websites van Google partners die een banner ruimte beschikbaar stellen om zo wat extra inkomsten te kunnen verdienen. Wij gebruiken ze vaak voor retargeting. Dit is een manier om mensen die al op je website zijn geweest en niks hebben besteld, toch weer op je website te krijgen.

Google shopping (ook lokaal)

Google shopping spreekt eigenlijk voor zich. Het zijn de producten die je ziet staan bovenin de pagina. Deze kun je ook lokaal instellen. Super handig als lokaal bedrijf als je alleen verkoopt in de regio. Zo bespaar je budget en kun jij je advertentiebudget lokaal uitgeven.

Youtube ads

Misschien wist je het al, maar Youtube is een onderdeel van Google. Het is de plek waar je niet alleen eindeloos filmpjes kunt kijken, maar ook advertenties kunt plaatsen. Dit kan in tekstvorm, maar natuurlijk ook als video. Door de integratie met Google, kun je hier ook op zoektermen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Naast adverteren, zijn er nog een paar mogelijkheden om Google in te zetten voor het vergroten van je online vindbaarheid. Als Google marketing bureau vertellen wij je er graag meer over. Misschien wel de belangrijkste manier om beter vindbaar te worden in Google is SEO. Door het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Benieuwd hoe je zelf met aan de slag kunt, boek dan een SEO cursus of doe je SEO uitbesteden.

Google mijn bedrijf

Google mijn bedrijf is de tool om in de local pack (Google Maps) van Google terecht te komen. Hiermee wordt je bedrijf in een klap zichtbaar op het kaartje, wanneer mensen een zoekopdracht uitvoeren. Je kunt zelf eenvoudig een Bedrijfsprofiel aanmaken, sterker nog, dat is zelfs helemaal gratis. Ga naar Google mijn bedrijf en meldt je aan.

Google marketing bureau

Google marketing door Pittig Bakkie

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden om je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de online kaart te zetten eindeloos binnen Google. Welke Google marketing tools jij het beste kunt inzetten hangt af van je business, je doelen en je budget. Als Google marketing bureau adviseren wij je er graag over. Onze Google experts denken met je mee alsof het hun eigen bedrijf is. Zo weet je zeker dat we het meeste halen uit je budget en je campagnes zo effectief en doeltreffend mogelijk staan ingericht. Vervolgens nemen wij de resultaten elke 2 tot 4 weken (afhankelijk van de grootte van je Google Campagne) met je door. Je krijgt dus geen eindeloze rapportages jouw kant opgestuurd, maar een persoonlijke call, waarin wij samen alle resultaten bespreken en verbeterpunten bespreken. Benieuwd wat wij als Google Partner voor jou kunnen betekenen? Neem dan gewoon even contact met ons op, vinden we leuk!

Gerelateerde artikelen

Je website optimaliseren voor meer aanvragen of verkopen!

Deze tips verbeteren je vindbaarheid via Google Mijn Bedrijf!

5 simpele tips die jouw SEO teksten verbeteren

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.

Stop met scrollen
plan een pittig bakkie.

Contact

Follow us on:

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 56 beoordelingen
js_loader
© 2022 Pittig Bakkie

Plan een bakkie

Zelf een project starten of kennismaken.

Zelf een project starten of gewoonweg benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Kies je favoriete bakkie en maak vrijblijvend kennis met ons team. 

Martien de Jong

Webdesigner en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten. 

De afgelopen periode heeft Martien de website ontworpen voor Brand New Coffee, de styleguide gemaakt voor Studio22, en de huisstijl ontwikkeld van Influencer Zoekmachine. Hij heeft daarnaast meegebouwd met de website voor Maus IT, Crooked Halo, Brand New Coffee.

Pip

Pip is de sfeer manager op kantoor. Met Pip op kantoor is geen dag hetzelfde. De ene dag slingert ze een knuffel naar je hoofd en de volgende dag kauwt ze de oplaadkabel van je laptop kapot. Ze heeft energie voor tien en zorgt ervoor dat we tijd maken voor een uitgebreide wandeling. Zo blijven we ook op drukke dagen fit en scherp!

Riekie Wiermans

Copywriter en social expert

Deze woorden virtuoos tovert teksten op papier alsof elk woord haar laatste is. Altijd aansprekend, vol inhoud en met een flinke dosis humor. De rest van de tijd helpt ze bedrijven aan meer websitebezoekers en verkopen door SEO teksten te schrijven en social advertentie campagnes op te zetten.

De afgelopen periode heeft Riekie SEO teksten geschreven voor onze eigen website, Van Vught Fysio Therapie en Jonkcars. Verder heeft Riekie advertenties gemaakt voor Anytime Fitness en Atama Solar Energy.

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Devi heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het bouwen van de Brand New Coffee webshop waar ze heerlijke koffie middels abonnementen verkopen en het bouwen van de Influencer Zoekmachine. Hier kunnen influencers en bedrijven elkaar vinden, contact leggen en leuke samenwerkingen aangaan.

Sjoerd de Kleijn

Social strateeg en advertentie tijger

De social strateeg van ons kantoor. Hij zit boordevol creatieve ideeën en schudt in no-time een effectieve social strategie uit zijn mouw voor elk bedrijf. Adverteren, social posts en e-mail marketing. Sjoerd zorgt ervoor dat je bedrijf straalt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Sjoerd heeft zijn creativiteit de laatste tijd besteed aan succesvolle campagnes voor Fitnessdelivery, ArizeGrow, Spirited Union, Marjan van Heerde en AAA New Energy Zonnepanelen. Hij kijkt daarbij naar het complete plaatje, waardoor de advertenties, het aanbod en de landingspagina goed op elkaar aansluiten.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Als je iris vraagt wat ze de afgelopen periode heeft gedaan, is de kans groot dat ze je werk laat zien voor de volgende klanten: Baron Academy, Watts OneFlow, Sanne de Wit, Atama Solar Energy, Anytime Fitness.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

De laatste periode heeft hij werk gedaan voor Building Healthy Bodies, Local Touch Travel, Brand New Coffee, Mignon van de Bunt, Interieurwijfie.