SEO training: pak die toppositie in Google!

SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is een mooie manier om extra klanten te bereiken. Met een hoge positie in Google is je website of webshop namelijk veel beter zichtbaar. Dit kan je een hoop extra bezoekers, klanten en omzet opleveren. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, je SEO verbeteren? In deze blog en onze nieuwe SEO training vertellen onze experts het je graag!

seo-optimalisatie

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat zoekmachines, zoals Google, je website beter kunnen lezen. Hierdoor vergroot je de kans om hoger te ranken. Dat is vooral leuk wanneer je bedenkt dat je op deze manier een hoop extra bezoekers en potentiële klanten kunt bereiken, zonder daarvoor een Facebook of Google advertentie te gebruiken. Wat SEO nog meer inhoudt, daar gaan we in onze SEO training nog dieper op in!

Waarom is SEO belangrijk?

Voor 95 procent van de Nederlanders start de zoektocht naar een product, dienst of bedrijf in een zoekmachine. Dat zijn miljoenen zoekopdrachten per maand! Niet alleen de hoeveelheid extra mensen die je kunt bereiken is interessant, maar veel internetgebruikers zien de hoogst scorende zoekresultaten ook als de beste optie. Bovenaan staan in de zoekmachines draagt dus enorm bij aan de betrouwbaarheid en autoriteit van je business! En blijf je bovenaan staan, dan zal je een constante groei van bezoekers gaan ervaren. Gratis en voor niets.

’Maar is er niet al teveel concurrentie?’

We horen regelmatig de opmerking of alle goede plekken niet al bezet zijn. Of dat SEO achterhaald zou zijn met al die verschillende social media kanalen tegenwoordig. Maar dit is absoluut niet zo! Het is dan ook een veelgemaakte fout om SEO te negeren als ondernemer. De bezoekersstroom door een hoge plek in Google, is juist de meest consistente en kwalitatieve bezoekersstroom die je kunt wensen.

seo-optimalisatie

Zelf met SEO aan de slag gaan?

Om goed vindbaar te zijn in Google, moet je eerst voor een goede basis van je website of webshop zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid van je website, de opbouw van je pagina’s, het gebruik van de juiste zoekwoorden en de kwaliteit van je teksten. Hoewel het soms abracadabra lijkt, is zoekmachine optimalisatie echt geen hogere wiskunde. Je hoeft dus ook geen zoekwoorden tovenaar of genie te zijn om mooi posities in Google te bemachtigen. Het enige wat je nodig hebt is een goede SEO strategie. Je wilt tenslotte wel dat al je SEO werkzaamheden je iets opleveren. In onze SEO training leggen wij je daarom stap voor stap uit hoe jij met de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan de slag kunt gaan.

SEO training: pak die toppositie in Google!

SEO training bij Pittig Bakkie

Het klinkt allemaal misschien een beetje ingewikkeld, maar ook jij kan een SEO optimalisatie expert worden! Wel is het belangrijk dat je je beseft dat SEO iets is waar je mee bezig moet blijven, maar de resultaten die je eruit gaat halen zullen het zeker waard zijn (dat beloven we je!) Onze marketing- en SEO experts gaan jou hier in onze SEO training stap voor stap bij helpen, om tot het best mogelijke resultaat te komen! Wij weten namelijk precies wat wel en niet werkt als het gaat om zoekmachineoptimalisatie. Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten in onze SEO cursus?

Gerelateerde artikelen

Je website optimaliseren voor meer aanvragen of verkopen!

Deze tips verbeteren je vindbaarheid via Google Mijn Bedrijf!

5 simpele tips die jouw SEO teksten verbeteren

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.

Stop met scrollen
plan een pittig bakkie.

Contact

Follow us on:

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 56 beoordelingen
js_loader
© 2022 Pittig Bakkie

Plan een bakkie

Zelf een project starten of kennismaken.

Zelf een project starten of gewoonweg benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Kies je favoriete bakkie en maak vrijblijvend kennis met ons team. 

Martien de Jong

Webdesigner en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten. 

De afgelopen periode heeft Martien de website ontworpen voor Brand New Coffee, de styleguide gemaakt voor Studio22, en de huisstijl ontwikkeld van Influencer Zoekmachine. Hij heeft daarnaast meegebouwd met de website voor Maus IT, Crooked Halo, Brand New Coffee.

Pip

Pip is de sfeer manager op kantoor. Met Pip op kantoor is geen dag hetzelfde. De ene dag slingert ze een knuffel naar je hoofd en de volgende dag kauwt ze de oplaadkabel van je laptop kapot. Ze heeft energie voor tien en zorgt ervoor dat we tijd maken voor een uitgebreide wandeling. Zo blijven we ook op drukke dagen fit en scherp!

Riekie Wiermans

Copywriter en social expert

Deze woorden virtuoos tovert teksten op papier alsof elk woord haar laatste is. Altijd aansprekend, vol inhoud en met een flinke dosis humor. De rest van de tijd helpt ze bedrijven aan meer websitebezoekers en verkopen door SEO teksten te schrijven en social advertentie campagnes op te zetten.

De afgelopen periode heeft Riekie SEO teksten geschreven voor onze eigen website, Van Vught Fysio Therapie en Jonkcars. Verder heeft Riekie advertenties gemaakt voor Anytime Fitness en Atama Solar Energy.

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Devi heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het bouwen van de Brand New Coffee webshop waar ze heerlijke koffie middels abonnementen verkopen en het bouwen van de Influencer Zoekmachine. Hier kunnen influencers en bedrijven elkaar vinden, contact leggen en leuke samenwerkingen aangaan.

Sjoerd de Kleijn

Social strateeg en advertentie tijger

De social strateeg van ons kantoor. Hij zit boordevol creatieve ideeën en schudt in no-time een effectieve social strategie uit zijn mouw voor elk bedrijf. Adverteren, social posts en e-mail marketing. Sjoerd zorgt ervoor dat je bedrijf straalt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Sjoerd heeft zijn creativiteit de laatste tijd besteed aan succesvolle campagnes voor Fitnessdelivery, ArizeGrow, Spirited Union, Marjan van Heerde en AAA New Energy Zonnepanelen. Hij kijkt daarbij naar het complete plaatje, waardoor de advertenties, het aanbod en de landingspagina goed op elkaar aansluiten.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Als je iris vraagt wat ze de afgelopen periode heeft gedaan, is de kans groot dat ze je werk laat zien voor de volgende klanten: Baron Academy, Watts OneFlow, Sanne de Wit, Atama Solar Energy, Anytime Fitness.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

De laatste periode heeft hij werk gedaan voor Building Healthy Bodies, Local Touch Travel, Brand New Coffee, Mignon van de Bunt, Interieurwijfie.