Quantcast

Realworks crm koppeling met je eigen Wordpress Website!

Realworks is het crm systeem voor makelaarskantoren in Nederland. Dagelijks maken meer dan 14.000 makelaars gebruikt van Realworks voor hun klantenbeheer. Ideaal als je, als makelaar, alle relaties en projecten onder één dak wilt hebben. Als extra service voor hun klanten, maken ze ook websites. In deze blog vertellen onze online specialisten precies waarom dit ook voor jouw makelaarskantoor de beste oplossing is… of niet.

Realworks-crm

Realworks crm

Iedere dag maken een heleboel makelaars en vastgoedprofessionals gebruik van Realworks CRM. Erg gemakkelijk, aangezien je via het dashboard alles in de gaten kunt houden. Niet alleen kun je hierin alle lopende opdrachten, contract momenten en het woningaanbod bijhouden, maar het systeem is ook gekoppeld met Funda en verschillende social media kanalen.

Het CRM  van Realworks maakt het onder andere mogelijk om:

 • Klantrelaties te beheren;
 • Woningaanbod te tonen en te beheren
 • Afspraken in je agenda te plannen;
 • Nieuwsbrieven te versturen;
 • Facturatie te verzorgen en te koppelen;

Om helemaal alles onder één dak te hebben, biedt Realworks ook de mogelijkheid aan om een website voor jou als makelaar te maken. Maar is dat een goed idee? Laten we eens kijken.

Realworks-website-thema's

Websites voor makelaars en vastgoed professionals

Realworks helpt makelaars en vastgoed professionals graag met eenvoudige oplossingen. Daarom hebben ze een website systeem ontwikkeld waarbij jij als makelaar in no-time een website online kunt zetten. Dit betekent dat je een website thema kunt kiezen, waar je vervolgens alleen je eigen teksten en afbeeldingen aan toe hoeft te voegen. Het is dus heel erg simpel om je eigen makelaars website te maken. Als je als makelaar je website wil bouwen met het realworks systeem loop je tegen flink wat beperkingen aan. Het crm systeem is namelijk een simpel drag en drop systeem, waarin je uit een beperkt aantal functionaliteiten kunt kiezen.

Realworks-website-bouwen

Realworks website de beste keuze voor jouw makelaardij of makelaars kantoor?

Is een Realworks website nu de beste keuze voor jou als makelaar of makelaardij? Als je het aan ons vraagt niet. Het systeem is namelijk zo eenvoudig gemaakt, dat bepaalde functionaliteiten ontbreken die wij noodzakelijk achten voor het maken van een gebruiksvriendelijke website. Hierdoor is de Realworks website misschien wel de makkelijkste, maar niet direct de beste keuze voor jouw makelaarskantoor. Wat dan wel horen wij je denken? Nou, een WordPress website met een koppeling met Realworks bijvoorbeeld.

meer-verkopen-webshop-website

Websites voor makelaars

Realworks koppeling met je eigen WordPress website, naast een Realworks website kun je ook gebruik maken van WordPress.

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content management systeem) ter wereld en dat is niet voor niets. WordPress is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk, geeft veel vrijheid in het ontwerp en is met vrijwel elk ander systeem te koppelen. Dus ook met Realworks! Dit betekent dat je een gebruiksvriendelijk en goed vindbare website kunt maken die eruit springt en waarmee jij je kunt onderscheiden ten opzichte van andere makelaars. Dat is toch precies wat je wilt?

De voordelen van een Wordpress website als makelaar

Mocht je toch nog niet helemaal overtuigd zijn, dan staan hieronder nog een paar voordelen die onze online marketing experts voor je op een rijtje hebben gezet. Als reclamebureau zijn wij fan van Worpress en bouwen we er graag mee.
 • WordPress biedt veel optimalisatie mogelijkheden voor zoekmachines zoals Google;
 • Het CMS is eenvoudig te koppelen met Realworks en dus ook met het aanbod op Funda;
 • WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en daardoor is er veel support en ben je niet aangewezen op 1 partij.
 • Er kunnen eenvoudig verschillende gebruikersrollen aangemaakt worden, zodat werkzaamheden verdeeld kunnen worden onder de medewerkers;
 • WordPress is ook te koppelen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld je eigen boekhoudsysteem;
 • De onderhoudskosten van WordPress zijn relatief laag.

De voordelen van onze Realworks Koppeling voor Wordpress

Onze website specialisten en code nerds hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan een automatische koppeling met Realworks. Door deze nieuwe wordpress koppeling voor makelaars worden het woningaanbod en alle bijbehorende informatie op je Wordpress website ingeladen. Dit gaat via een modernere API koppeling. Zo is het woning aanbod actueel en direct zichtbaar op je website. Als Realworks dus het ideale systeem is voor jou als makelaar en je graag een goed vindbare en moderne website wilt hebben, is onze Realworks Koppeling voor Wordpress iets voor jou.

De voordelen op een rij:

 • Woningaanbod altijd actueel
 • Geen dubbel invulwerk
 • Koppeling geschikt voor Wordpress
 • Alle type objecten in verschillende sliders
 • Woningaanbod te zien op kaart
 • Eenvoudig contact via de website
 • Veilige koppeling via Realworks API

Impressie Wordpress Makelaars Plugin

Natuurlijk zijn wij trots op onze nieuwe Wordpress koppeling. We laten je dan ook graag een paar voorbeelden zien:

Realworks Wordpress Koppeling - Makelaars website

Je eigen Wordpress website laten bouwen met een Realworks koppeling?

Natuurlijk wil jij je als makelaar richten op de dingen die jij het beste doet, het verkopen en aankopen van woningen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je bij ons je eigen Wordpress website laten bouwen en verzorgen wij ook de koppeling met jouw eigen Realworks crm. Op deze manier krijg je het beste van twee werelden. Het gemak en de betrouwbaarheid van je eigen Realworks omgeving en een gebruiksvriendelijke en goed vindbare website. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op. Vinden we leuk!

 

Gerelateerde artikelen

Een mobiele website laten maken voor meer omzet?

Seo teksten schrijven of uitbesteden?

Hoeveel kost adverteren op Google?

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.

Stop met scrollen
plan een pittig bakkie.

Contact

Follow us on:

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 60 beoordelingen
js_loader
© 2023 Pittig Bakkie

Plan een bakkie

Zelf een project starten of kennismaken.

Zelf een project starten of gewoonweg benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Kies je favoriete bakkie en maak vrijblijvend kennis met ons team. 

Martien de Jong

Webdesigner en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten. 

De afgelopen periode heeft Martien de website ontworpen voor Brand New Coffee, de styleguide gemaakt voor Studio22, en de huisstijl ontwikkeld van Influencer Zoekmachine. Hij heeft daarnaast meegebouwd met de website voor Maus IT, Crooked Halo, Brand New Coffee.

Pip

Pip is de sfeer manager op kantoor. Met Pip op kantoor is geen dag hetzelfde. De ene dag slingert ze een knuffel naar je hoofd en de volgende dag kauwt ze de oplaadkabel van je laptop kapot. Ze heeft energie voor tien en zorgt ervoor dat we tijd maken voor een uitgebreide wandeling. Zo blijven we ook op drukke dagen fit en scherp!

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen. Wat ze eigenlijk het leukste vind om te doen? Geen idee, dat moet je haar zelf maar eens vragen 😉.

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Devi heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het bouwen van de Brand New Coffee webshop waar ze heerlijke koffie middels abonnementen verkopen en het bouwen van de Influencer Zoekmachine. Hier kunnen influencers en bedrijven elkaar vinden, contact leggen en leuke samenwerkingen aangaan.

Sjoerd de Kleijn

Social strateeg en advertentie tijger

De social strateeg van ons kantoor. Hij zit boordevol creatieve ideeën en schudt in no-time een effectieve social strategie uit zijn mouw voor elk bedrijf. Adverteren, social posts en e-mail marketing. Sjoerd zorgt ervoor dat je bedrijf straalt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Sjoerd heeft zijn creativiteit de laatste tijd besteed aan succesvolle campagnes voor Fitnessdelivery, ArizeGrow, Spirited Union, Marjan van Heerde en AAA New Energy Zonnepanelen. Hij kijkt daarbij naar het complete plaatje, waardoor de advertenties, het aanbod en de landingspagina goed op elkaar aansluiten.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Als je iris vraagt wat ze de afgelopen periode heeft gedaan, is de kans groot dat ze je werk laat zien voor de volgende klanten: Baron Academy, Watts OneFlow, Sanne de Wit, Atama Solar Energy, Anytime Fitness.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

De laatste periode heeft hij werk gedaan voor Building Healthy Bodies, Local Touch Travel, Brand New Coffee, Mignon van de Bunt, Interieurwijfie.

Vivianne Maas

Office manager en designer

De energieke duizenpoot van ons kantoor. Vivianne is net een duracell konijntje, op werk hebben we nog niet gemerkt dat ze op gaat. Elke dag barst ze van de energie en zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze heeft de touwtjes stevig en handen en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk op tijd klaar heeft. Naast al het regelwerk vind deze creatieveling het ook heerlijk om te ontwerpen.