Social media marketing bureau

Als Social Media marketing bureau krijgen wij vaak de vraag, wat doen jullie nou eigenlijk? Ons antwoord: wij helpen bedrijven om hun doelgroep online te vinden en meer omzet te genereren. Wij vertellen verhalen, zorgen voor interactie met (potentiële) klanten, helpen je bij het vinden van nieuwe online kansen en zorgen voor fans. Hoe onze online marketing specialisten, social tijgers en reclame gekkies je daarbij kunnen helpen, lees je hieronder. Dus lees snel verder, als je durft 😉.

online-marketing-bureau-nijmegen-pittig-bakkie

Wat doet een social media marketing bureau?

Een heleboel, maar om eerlijk te zijn hebben de meeste mensen eigenlijk geen idee wat we precies doen. Dat is ook niet zo gek, aangezien de wereld van een social media marketing bureau snel veranderd. Gelukkig zijn onze social experts enthousiast over hun job en leggen ze je graag uit wat ze de hele dag uitspoken en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Social media beheer

Een wereld zonder social media kunnen wij ons bijna niet meer voorstellen, bijna iedereen maakt er wel gebruik van. Jij niet? Dan ben je een uitzondering, want platformen zoals Facebook, TikTok, Instagram, Youtube, Pinterest, LinkedIn of Whatsapp hebben miljoenen actieve gebruikers per dag. Met social media beheer zorgen wij ervoor dat  jouw bedrijf online gaat shinen🔥 en dat jij zorgeloos je ding kunt doen.

Benieuwd hoe jij je social media beheer kunt uitbesteden?

Social advertising

Met social advertising helpen wij je met adverteren. En nee, dat doen we niet door zomaar op de knop promoten bij Facebook te drukken. Samen met jou bouwen wij aan een campagne die is afgestemd op jouw doelgroep. Dit kan via Facebook, Instagram, Youtube of LinkedIn. Welk platform we gebruiken hangt helemaal af van de doelgroep die je wilt bereiken. Onze enthousiaste reclame tijgers helpen je daar graag bij.

Als social media marketing bureau zorgen wij voor fans!

Waarschijnlijk heb jij het tussen de regels al kunnen lezen, maar wij worden enthousiast van social media. Het is namelijk een mooie manier om op een laagdrempelige manier met potentiële klanten in contact te komen. Zo zorg je voor een hogere betrokkenheid bij je bedrijf en blijf je altijd in beeld. We plaatsen niet zomaar wat berichten, maar helpen jou bij het bereiken van nieuwe klanten en zorgen voor fans!

Is een social media marketing bureau iets voor jouw bedrijf?

Of een social media marketing bureau bij jou past hangt af van een aantal zaken.

✅Je wil “shinen” op social media!
✅Je regelmatig content plaatst, maar weinig resultaat hebt
✅De reacties op je berichten alleen van vrienden & familie zijn
✅Je bezig wilt zijn met andere zaken, zoals nieuwe klanten binnen halen
✅Je denkt dat het beter kan!
✅Je zelf te weinig tijd hebt om regelmatig content te plaatsen
✅Je meer resultaat wil behalen op social media
✅Je benieuwd bent wat een expert voor jou kan betekenen
✅Je vooral de knop promoten gebruikt om betrokkenheid op je berichten te krijgen
✅Het je gewoonweg teveel tijd kost, en je nu al tijd tekort komt
✅Je van de daken wil schreeuwen hoe gaaf jouw bedrijf is!

Herken jij je in onderstaande uitspraken? Dan is het wellicht tijd voor een Pittig Bakkie.

Online marketing challenge deel 1: De basis van elke reclamecampagne is een goed verhaal!

Pittig Bakkie doen?

Kan jouw bedrijf wel een social media boost gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem even contact op! Laat je ons dan even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!

Gerelateerde artikelen

Tips om je WordPress website sneller te maken

Jouw startgids voor het gebruik van WordPress

Wat is Google Tag Manager en hoe zet je het in?

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.

Plan een bakkie

Zelf een project starten of kennismaken.

Zelf een project starten of gewoonweg benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Kies je favoriete bakkie en maak vrijblijvend kennis met ons team. 

Martien de Jong

Webdesigner en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten. 

De afgelopen periode heeft Martien de website ontworpen voor Brand New Coffee, de styleguide gemaakt voor Studio22, en de huisstijl ontwikkeld van Influencer Zoekmachine. Hij heeft daarnaast meegebouwd met de website voor Maus IT, Crooked Halo, Brand New Coffee.

Pip

Pip is de sfeer manager op kantoor. Met Pip op kantoor is geen dag hetzelfde. De ene dag slingert ze een knuffel naar je hoofd en de volgende dag kauwt ze de oplaadkabel van je laptop kapot. Ze heeft energie voor tien en zorgt ervoor dat we tijd maken voor een uitgebreide wandeling. Zo blijven we ook op drukke dagen fit en scherp!

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen. Wat ze eigenlijk het leukste vind om te doen? Geen idee, dat moet je haar zelf maar eens vragen 😉.

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Devi heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het bouwen van de Brand New Coffee webshop waar ze heerlijke koffie middels abonnementen verkopen en het bouwen van de Influencer Zoekmachine. Hier kunnen influencers en bedrijven elkaar vinden, contact leggen en leuke samenwerkingen aangaan.

Eva Velers

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer houd ik me vooral bezig met social media advertenties, Google Ads, SEO optimalisatie en content creatie. Lekker creatief bezig zijn, doe ik het liefst. Daarnaast leg ik als Twentenaar mijn Gelderlandse collega’s graag uit wat het verschil is tussen Twente en de Achterhoek. En hoe ik mijn Pittig Bakkie het liefst drink? Ik zeg geen nee tegen een sterke espresso of de welbekende ‘haver cappu’.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Als je iris vraagt wat ze de afgelopen periode heeft gedaan, is de kans groot dat ze je werk laat zien voor de volgende klanten: Baron Academy, Watts OneFlow, Sanne de Wit, Atama Solar Energy, Anytime Fitness.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

De laatste periode heeft hij werk gedaan voor Building Healthy Bodies, Local Touch Travel, Brand New Coffee, Mignon van de Bunt, Interieurwijfie.

Max Arts

Content Creator

Max is na zijn stageperiode blijven plakken en houdt zich vooral bezig met content creatie. Dit doet hij naast zijn opleiding mediavorming. Creatief bezig zijn is echt zijn passie. Of het nu gaat om het maken van designs op zijn computer of het bedenken van nieuwe wrapcombinaties tijdens de lunch. En een Pittig Bakkie lust hij ook, het liefst een cappuccino met een scheutje karamelsiroop.

Vivianne Maas

Office manager en designer

De energieke duizenpoot van ons kantoor. Vivianne is net een duracell konijntje, op werk hebben we nog niet gemerkt dat ze op gaat. Elke dag barst ze van de energie en zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze heeft de touwtjes stevig en handen en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk op tijd klaar heeft. Naast al het regelwerk vind deze creatieveling het ook heerlijk om te ontwerpen.