online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

Branding & Design

De uitstraling van je bedrijf is meer dan alleen een logo en een huisstijl. Een goede branding vertelt je verhaal, prikkelt je doelgroep en verhoogt de betrokkenheid van consumenten bij jouw bedrijf. Door je merkwaarden te vertalen naar een sprekend design, weten klanten direct wat ze van jou en je bedrijf kunnen verwachten. Met een pakkend ontwerp heb je dus invloed op de klanten die je aanspreekt, de verkopen die je maakt en de omzet die je realiseert. Een goed verhaal is voor ons als online marketing bureau de basis en daar helpen wij je dan ook graag bij!

Contact opnemen

Waarom Social Media beheer?

In de top zijn de verschillen klein, een goede branding kan dan net het verschil maken. Het helpt je om in contact te komen met je doelgroep en de online betrokkenheid bij je bedrijf te vergroten. Consumenten maken hun keuzes namelijk vaak op basis van emotie en met een passend design speel je in op de behoeften van je doelgroep. Het ontwerpen van een nieuwe branding voor je bedrijf begint voor ons daarom altijd met een uitgebreide branding sessie.

Branding sessie

Tijdens een branding sessie gaan we ver, heel ver! Een goede branding begint namelijk bij de kern van je bedrijf. En laat direct zien waar je bedrijf voor staat, wat je wil bijdragen en waarom klanten bij jou moeten zijn. Tijdens een branding sessie gaan we dus op zoek naar antwoorden op vragen zoals: Waarom ben je met je bedrijf gestart, wat wil je bijdragen, wat zijn de merkwaarden van je bedrijf, welke doelgroep wil je bereiken en hoe ziet deze eruit?

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Een passende huisstijl voor jouw bedrijf!

Als bedrijf wil je impact maken en een passende huisstijl helpt hierbij! Op basis van onze branding sessie gaan onze designers voor jou aan de slag, elk detail wordt meegenomen en wordt verwerkt in de nieuwe branding van je bedrijf! Na de branding sessie ontvang je dus een Brandbook met daarin alle essentiële informatie van je bedrijf en een compleet nieuwe huisstijl die je vervolgens overal kunt toepassen. Dit Brandbook geeft je houvast en zorgt ervoor dat je jouw doelgroep nog beter kunt gaan bereiken. De branding sessies zijn zowel voor gevestigde bedrijven als startups enorm interessant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact op.

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!