online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

Content creatie

Het bedenken en maken van de juiste content blijft voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Logisch, want je bent nu eenmaal geen tekstschrijver, designer, fotograaf of video editor. Bij ons op kantoor zijn deze enthousiaste creatievelingen wel aanwezig en ze staan te springen om voor jouw bedrijf met de content creatie aan de slag te gaan. We helpen je als marketing agency graag bij het maken van social media berichten, een nieuwe branding, een bedrijfsvideo, (product)fotografie of het schrijven van nieuwe website teksten en blog artikelen (SEO).

Contact opnemen

Waarom Content Creatie uitbesteden

De reden dat veel van onze klanten de Content Creatie uitbesteden is omdat ze op zoek zijn naar een win-win situatie. Ze besteden hun tijd dus liever aan zaken waar ze beter in zijn en laten een specialist de content verzorgen. Wij blij, zij blij, zo simpel kan het zijn. De verschillende werkzaamheden worden op jouw bedrijf en de behoeften van je doelgroep aangepast om op deze manier zoveel mogelijk resultaat te behalen. Daarom start bij ons alles met een Sparring -en strategie sessie.

Strategie en Sparringsessie

Als je het aan onze enthousiaste specialisten vraagt, zijn de content mogelijkheden eindeloos. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe content doeltreffend is en om te achterhalen waar de behoefte ligt starten we altijd met een sparring -en strategiesessie. Tijdens deze sessie kijken we naar jullie wensen, de kansen en mogelijkheden en bekijken we welke content nodig is om je doelgroep beter te bereiken. Het bereiken van je doelgroep is namelijk precies waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Bereik je doelgroep met goede content

Om je doelgroep te bereiken is het belangrijk dat je dezelfde taal spreekt als je potentiële klanten. Juist daarom besteden we tijdens onze sessie en bij het maken van de content veel aandacht aan de doelgroep. Zo sporen we deze eerst op en daarna leven onze creatievelingen zich helemaal in. Op deze manier weet je zeker dat je content doet wat het moet doen, betrokkenheid creëren, bezoekers trekken en meer omzet opleveren.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Professionele content die past bij jouw bedrijf!

Bij Pittig Bakkie helpen we je met het maken van gave, inspirerende en passende content voor jouw bedrijf. Content die aanspreekt en je doelgroep weet te raken. Onze creatieve specialisten helpen je graag bij het schrijven van pakkende (SEO) teksten, het maken van Social media berichten, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en het schieten van toffe video’s en afbeeldingen.

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!