fbpx
E-commerceOnline marketing

De #33 beste clickbait titels voor je nieuwe blog!

By 13 augustus 2020 No Comments

Herken je dit? Je hebt net een blog geschreven, deze enthousiast gedeeld op social media en uiteindelijk zijn er bar weinig mensen die je blog lezen. Sterker nog, de enige personen die reageren op je blog zijn je tante en een buurvrouw van een paar huizen verderop. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig hebben onze online marketing experts daar wel een oplossing voor,. Daarom hebben we de #33 beste clickbait titels voor je op een rijtje gezet!

clickbait-titels

Wat is Clickbait?

Tja…clickbait is voor veel mensen een misleidende tekst van een advertentie of een blog, waarmee je wordt verleid om op een link te klikken waar je eigenlijk niet op wil klikken. Toch is clickbait voor ons veel meer dan dat. Het is namelijk een aansprekende titel of headline die lezers nieuwsgierig maakt en interesse op wekt. Of clickbait negatief of positief is, hangt af van de content die je krijgt voorgeschoteld, nadat je op een link hebt geklikt. Juist daarom raden we het gebruik van clickbait titels ook alleen aan, wanneer je zeker weet dat je content of product goed genoeg is om een onvergetelijke indruk achter te laten. Vooral wanneer je weinig tekstruimte

clickbait

Onze nieuwsgierigheid is de reden dat we klikken

Mensen zijn van nature nieuwsgierig, het is de manier waarop wij mensen ons de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Het is ook precies de reden dat clickbait titels werken. Ook al weten we soms (rationeel gezien) best dat we teleurgesteld raken, wanneer we op een link klikken. Toch willen we graag met eigen ogen zien, wat er achter een bepaalde link of titel schuil gaat. Deze nieuwsgierigheid kun je dan ook gebruiken om meer bezoekers naar je webshop of website te krijgen. Onthoud alleen wel, dat je dan wel een goede indruk moet achterlaten.

Clickbait titels inzetten voor je Facebook of Google advertenties

Soms wil je direct de interesse van je doelgroep wekken, maar heb je weinig ruimte en tijd om willekeurige bezoekers te overtuigen van je mooie product of super service. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je adverteert via Google Ads of Facebook. De advertentie berichten komen dan voorbij op iemands tijdlijn of in de zoekresultaten en moeten direct de interesse wekken en opvallen. Hiervoor kun je dan clickbait elementen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van (oneven) nummers in je advertentie teksten of  van trigger woorden.

adverteren-met-clickbait-titels

De #33 clickbait titels 

Het woord clickbait heeft misschien een slecht imago, maar zolang je content goed is, mag je best wat clickbait titels gebruiken. Met veel tromgeroffel kondigen we ze dan ook aan… Hier zijn ze dan… Bedacht door onze marketing tijgers en creatieve reclame goeroe’s… de #33 beste clickbait titels voor jouw blog.

 1. Alles wat je moet weten over ….
 2. De waarheid over
 3. 5 verrassende inzichten over…
 4. De 3 redenen waarom…
 5. Dit is de reden waarom …. een ander effect heeft op mannen en vrouwen.
 6. De reden waarom je zou moeten stoppen met….
 7. 10 manieren waarop …. je proberen te beïnvloeden
 8. Zo werkt….
 9. 6 redenen waarom je verslaafd bent aan….
 10. Dit is de alleszeggende waarheid over…
 11. 3 … mythes ontkracht in 3 minuten
 12. De toekomst van… ziet er zo uit!
 13. Zo begin je een gesprek met…
 14. De 8 fascinerende redenen waarom we…
 15. Dit is de toekomst van … volgens specialisten!
 16. Wist jij dat ….?
 17. Zo zorgen … voor …
 18. Zo beïnvloed … de rest van je carrière.
 19. Een intro in de wereld van … in 10 minuten!
 20. Neem een … en laat je verleiden!
 21. De 7 redenen om…
 22.  5 films over … die je moet zien!
 23. De ultieme gids voor …
 24. 10 geheimen over… waar jij je voordeel mee kan doen!
 25. De 24 beste … over
 26. De do’s en don’ts van …
 27. 7 tips voor jouw ….
 28. De verrassende reden waarom …
 29. Deze 3 onderzoeken laten zien dat ….
 30. Hierom zijn we ….
 31. 4 … verhalen die echt de moeite waard zijn om te lezen!
 32. Zo veranderde … mijn leven
 33. Dit moet je nooit doen wanneer je…

Meer clickbait titels nodig?

Zo dat waren ze dan… de 33 beste clickbait titels voor je nieuwe blog. Heb je nog meer clickbait titels nodig of kun je er gewoon geen genoeg van krijgen? Gebruik dan de Content Row clickbait generator en genereer nog meer aansprekende clickbait titels om een verpletterende indruk te maken.

Laat een bericht achter