fbpx
hosting

De beste website hosting voor jouw WordPress website!

By 13 juli 2020 september 23rd, 2020 No Comments

Dus jij bent op zoek naar de beste website hosting? Dat doe je goed! Een snelle server is namelijk belangrijk voor het succes van je website en maakt je WordPress website alleen maar beter. In deze blog vertellen onze online specialisten en hosting experts je precies hoe dat zit.

De beste website hosting voor jou

Welke hosting het beste bij jouw website past hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grote van je website, het gebruikte systeem, de functionaliteiten en de hoeveelheid bezoekers die je website tegelijk bezoeken. Je hosting kan dus een grote invloed hebben op de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Wil je ook met social advertising of Google Ads aan de slag en goed gevonden worden in Google, dan is een goede hosting partij dus belangrijk.

Soorten website hosting in Nederland

In Nederland zijn er grofweg 2 verschillende soorten hosting voor jouw website. Shared hosting en dedicated hosting. Met Shared hosting, deel je een server met andere websites. Daar merk je vaak niks van, maar de hoeveelheid geheugen en maximale capaciteit van je website zijn vaak wel beperkt.

Shared Hosting

Met Shared hosting, deel je een server met andere websites. Daar merk je vaak niks van, maar de hoeveelheid geheugen en maximale capaciteit van je website zijn vaak wel beperkt. Dit werkt als volgt: Stel je homepagina is 50mb groot en er zijn 10 bezoekers tegelijk op je website dan moet er dus 10x50mb=500mb worden geladen. Als je maximale capaciteit van de server 500mb is, krijgt bezoeker 11 een foutmelding, dat de website tijdelijk niet beschikbaar is. Om dit te voorkomen, schaf je hosting dus aan als kleding voor een kind: op de groei. Je wilt tenslotte dat jouw WordPress website altijd bezocht kan worden.

Dedicated Hosting

Dedicated hosing is een server die speciaal voor jou is ingericht. Deze staat los van andere websites en is op vele vlakken beter/sneller. De capaciteit is namelijk vaak veel groter, denk aan RAM, CPU en opslag. Hierdoor loopt de website altijd als een zonnetje en weet je zeker dat je geen omzet misloopt. Dedicated hosting is ideaal voor grotere webshops en websites, maar ook voor websites met veel bezoekers.

goedkope hosting

Verschil met goedkope hosting

Veel beginnende ondernemers kiezen voor een goedkope hosting partij. Dat is in het begin een logische stap, je hebt tenslotte nog niet veel bezoekers op je website. Maar op het moment dat je gaat werken aan je naamsbekendheid, aan de slag gaat met SEO of bezig gaat met adverteren, wordt er meer van je server gevraagd. Een goedkope hosting partij, met een trage volgepropte server kan dan een negatieve invloed op je resultaten hebben. Bezoekers beslissen namelijk binnen een aantal seconden of je website de moeite waard is, maar als je website dan nog aan het laden is, ben je ze vaak kwijt.

Snelheid is belangrijk

De snelheid van je website is dus ontzettend belangrijk! Niet alleen voor je conversie, maar ook voor je vindbaarheid in Google. Een goede hosting partij is dus wat ons betreft een goede basis voor elk bedrijf dat zich online wil profileren. En dat hoeft niet altijd duur te zijn. Onze premium hosting begint namelijk al bij 10,- p.m.

Meer weten over hosting?

Neem dan gerust even contact met ons op. Vinden we leuk! Onze hosting experts vertellen je graag welke hosting het beste bij jou past.

Laat een bericht achter