Branding & design.

Ben je op zoek naar een nieuw logo voor je bedrijf, een frisse huisstijl of een complete (re)branding van je business? Dan ben je bij onze creatieve designers aan het juiste adres. Van logo tot brandbook en van website ontwerpen tot verpakkingen, wij weten er wel raad mee.

Laat je merk spreken

Branding & design.

Wat hebben veel succesvolle bedrijven met elkaar gemeen? Precies, ze hebben stuk voor stuk een goed verhaal, dat op de juiste manier wordt verteld. Een verhaal dat emotie oproept door de ideale combinatie van kleur, huisstijlelementen, afbeeldingen, lettertypes en teksten. Want hoewel veel ondernemers misschien anders vermoeden, is de uitstraling van je bedrijf veel meer dan alleen een logo en een huisstijl. Met een goede branding vertel je je verhaal, prikkel je je doelgroep, roep je emotie op en verhoog je de betrokkenheid van consumenten bij je bedrijf. Door je merkwaarden namelijk te vertalen naar een sprekend design, weten klanten direct wat ze van jou en je bedrijf kunnen verwachten. Ze weten waar je voor staat, wat je belangrijk vindt en waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Met een pakkend ontwerp heb je (in)direct invloed op de klanten die je aanspreekt, de verkopen die je maakt en de omzet die je realiseert. Ben je net begonnen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het aanscherpen van je eigen unieke verhaal? Of ben je al een tijd bezig, maar wil je nu echt het verschil gaan maken? Dan is het wellicht tijd voor een pittig bakkie.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Elk detail verwerkt in je huisstijl.

Echt impact maken dankzij de juiste branding.

Als bedrijf wil je impact maken. Je wilt dat potentiële klanten niet alleen je naam kennen, maar ook weten wat je doet en waar je voor staat. Een passende huisstijl helpt hierbij. Juist daarom starten wij altijd met een creatieve kick-off sessie. Tijdens deze sessie gaan we samen op zoek naar de kern van jouw business. Wat is jouw doelgroep, je missie en je dienst of product? Elk detail wordt meegenomen en verwerkt in de nieuwe huisstijl van je bedrijf! De branding sessies zijn zowel voor gevestigde bedrijven als startups enorm interessant. Het helpt je namelijk om de kern van je business te vinden en gerichte keuzes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gewoon even contact op.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
bedenken, ontwerpen en creëren
van passende branding.

Samen maken wij er wat moois van.

Door de jaren heen hebben we al een hoop verschillende websites gemaakt. Natuurlijk laten we deze website ontwerpen graag aan je zien, maar we laten ons ook graag uitdagen. Dus heb je een leuk idee, challenge us!

FIELD - Branding & design

FIELD

Impact maken op de leefomgeving van morgen en je eigen werkgeluk

Fotostudio 22 - Branding & design

Fotostudio 22

Mooie momenten vastleggen om later nog eens van te genieten.

Influencerzoekmachine.nl - Website laten maken

Influencer Zoekmachine

We love to connect and make Businesses fly!

Buildinghealthy bodies - Facebook adverteren

BHB

Training en Voedingscoaching
Maximaal resultaat met BHB succesformule

Previous
Next

Waarom jouw bedrijf niet zonder logo kan

Vergroot jouw online zichtbaarheid!

Brandbook maken: hoe en waarom?

Bedrijfsnaam bedenken: hoe doe je dat?

Online marketing challenge deel 3: Kies de juiste marketing tools!

Online marketing challenge deel 1: De basis van elke reclamecampagne is een goed verhaal!

Previous
Next
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Alles op een rijtje​

De voordelen van een passende huisstijl.

Met een herkenbare huisstijl en een goed verhaal, weten klanten direct waar je voor staat. Een passende huisstijl:

 • Zorgt ervoor dat potentiële klanten je weten te vinden als ze je nodig hebben;
 • Helpt je bedrijf verder groeien;
 • Zorgt voor herkenbaarheid, zodat je “on top of mind” blijft;
 • Zorgt voor een betere betrokkenheid van de medewerkers, het geeft ze iets om trots op te zijn en te laten zien.
 • Trekt de juiste klanten aan;
 • Maakt dat jouw klanten je bedrijf zien als een merk, waardoor ze vaak bereid zijn iets meer te betalen voor jouw product of service;
 • Zorgt ervoor dat je sommige dingen niet meer hoeft te vertellen, deze zijn direct duidelijk;
 • Maakt dat jij het gevoel kan bepalen dat mensen krijgen als ze met je merk in aanraking komen en wat je uitstraalt.

 

Hoe werkt dat?

Een nieuwe huisstijl.

Tijdens een branding sessie gaan we ver, heel ver. Een goede branding begint namelijk bij de kern van je bedrijf. Het laat zien waar jij als bedrijf voor staat, wat je wil bijdragen en waarom klanten bij jou moeten zijn. Een passende branding voor je bedrijf begint daarom altijd met een hoop moeilijke vragen! Onze creatievelingen moeten je namelijk eerst wat beter leren kennen. Want pas als wij weten waar jij en je bedrijf voor staan, kunnen we dat ook aan je (potentiële) klanten laten zien. Tijdens onze creatieve kick-off sessie willen we dan ook graag van je weten waarom jij doet wat je doet. Wat zijn je doelen en wat is je grootste drijfveer? Hoe zorg jij ervoor dat je doorgaat als het even tegenzit? Als dat duidelijk is, willen we ook graag nog meer weten over je doelgroep. Want wie is nu eigenlijk jouw “ideale klant”? Wat drijft jouw klanten en waarom kopen ze bij jou?

Is alles nog niet helemaal helder? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij ontwerpen creëren stylen je
brandbook

Styleguide of Brandbook.

Visuele elementen.

 • Lettertype
 • Fontstylen (Normaal, cursief, vet, regelafstand)
 • Kleur en grootte van kopteksten
 • Stijl van bulletpoints 
 • Beeldafmetingen
 • Kaders
 • Opmaak van weblinks
 • Knoppen, banners en call to actions
 • Huisstijl-elementen
 • Afbeeldingen en foto’s
 • Video

Tekstuele elementen.

 • Tone of voice
 • Wat doe je wel en wat juist niet?
 • Aanspreekvorm
 • Koppen
 • Spellingswijze
 • Zinslengte
 • Afkortingen
 • Vakjargon of normale mensentaal
 • Opbouw en structuur van artikelen
 • Locatie van weblinks
 • Actief versus passief taalgebruik
 • Gebruik van symbolen
 • Taalgebruik op socials

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Brandbook

Afgelopen jaar heeft Pittig Bakkie een Brandbook voor ons gemaakt. Daarin staat alles over ons bedrijf, onze doelgroep, de manier van communicatie en onze huisstijl. Super handig voor onze medewerkers en samenwerkingspartners.

Robin

Style Guide

Afgelopen jaar zijn we ons eigen bedrijf gestart. Daar hoort natuurlijk ook een mooie uitstraling bij. Pittig Bakkie heeft voor ons daarom een mooi logo gemaakt en samen met de kleuren en huisstijl elementen vastgelegd in een Style guide.

Gioya van Es

Previous
Next

Brandbook

Afgelopen jaar heeft Pittig Bakkie een Brandbook voor ons gemaakt. Daarin staat alles over ons bedrijf, onze doelgroep, de manier van communicatie en onze huisstijl. Super handig voor onze medewerkers en samenwerkingspartners.

Robin

Style Guide

Afgelopen jaar zijn we ons eigen bedrijf gestart. Daar hoort natuurlijk ook een mooie uitstraling bij. Pittig Bakkie heeft voor ons daarom een mooi logo gemaakt en samen met de kleuren en huisstijl elementen vastgelegd in een Style guide.

Gioya van Es

Previous
Next

Meet the bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Advertentie tijgers en marketing specialisten

Wij laten jouw business stralen
met branding en design.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Hoe gaat dat?

Branding & design bij Pittig Bakkie.

Nu je weet waarom een nieuwe huisstijl en een goede branding je een hoop kunnen opleveren, vraag je je waarschijnlijk af, waarom Pittig Bakkie? Het antwoord is simpel, wij maken graag mooie dingen en weten dankzij onze ervaring precies wat er nodig is om online te scoren! De combinatie van e-commerce experts en creatieve online marketing gekkies helpen je bij het vertellen van jouw unieke verhaal.

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.