Instagram adverteren.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. En precies daarom is adverteren op Instagram dé manier om jouw doelgroep je verhaal te vertellen en te overtuigen van jouw product of dienst. Instagram adverteren zorgt ervoor dat die prachtige beelden van jouw product niet alleen bij je volgers, maar bij iedereen die je wil bereiken terechtkomen. Zo ga je van verkopen aan je eigen netwerk, naar bouwen aan je merk!

Laat je bedrijf groeien

Van startup tot grownup door te adverteren op Instagram.

Instagram is een must als je de groei van je bedrijf wil stimuleren. Door te adverteren op Instagram krijg je namelijk niet alleen direct verkopen, maar verbeter je ook de zichtbaarheid van je bedrijf. Zo vergroot je je merkbekendheid en op die manier kun je op lange termijn meer impact maken.

Maar voor het zover is, moet je eerst weten wat je aan het doen bent. Want als je gaat adverteren zonder plan, kan het lastig worden om echt jouw verhaal te delen. Misschien ben je hier al achter gekomen toen je het zelf eens probeerde. Je teksten sloegen niet aan bij jouw doelgroep of de afbeeldingen trokken te weinig aandacht. Hierdoor scrolde je doelgroep zo je advertentie voorbij. Laat staan dat ze erop klikken, je website bekijken of er een aankoop doen. Klinkt dit herkenbaar voor jou? Of heb je eigenlijk alleen nog maar gehoord over Instagram adverteren, maar het nog nooit geprobeerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze social media specialisten kennen de ins en outs van het adverteren op Instagram namelijk door en door. Dankzij hun kennis en ervaring weten ze precies wat er nodig is om Instagram ads goedlopend te maken en de gewenste resultaten te realiseren! Zo helpen wij je stap voor stap van startup tot een volgroeide business!

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Instagram adverteren | Pittig Bakkie - Online marketing met een missie

Meer bekendheid, leads en verkopen.

Niet meer zonder Instagram adverteren.

Instagram draait helemaal om beeld. Daarom is het dé plek om je product of dienst aan je doelgroep te laten zien. Het is belangrijk om op te vallen in de wereld van Instagram adverteren. Wanneer jouw advertentie content opvalt, zul je zien dat je makkelijk resultaten boekt en eigenlijk niet meer zonder adverteren op Instagram kan.

Met een goede strategie zorgt adverteren op Instagram ervoor dat je meer gezien wordt, meer leads scoort, meer verkoopt, meer omzet draait en dus meer kansen krijgt om de wereld op jouw manier een stukje mooier te maken. Dat is toch waar het om draait? Juist! 

Adverteren op Instagram zorgt namelijk dat jij je verhaal beter met je doelgroep kan delen. Zo trek je mensen aan die hetzelfde willen en bouw je een community op waarmee je meer impact kan maken. De juiste strategie, daar zorgen onze marketing specialisten wel voor. En dat geeft jou rust in het ondernemen. Je hoeft je niet langer druk te maken of je product wel verkoopt, of dat je zonder waarschuwing ineens je verkoop niet meer kan bijbenen. Door te adverteren op Instagram kun jij je focussen op wat écht belangrijk is voor je bedrijf: klanten blij maken en ondernemen.

Je wil nu vast zo snel mogelijk starten met adverteren op Instagram, zodat je zelf aan de slag kan met wat belangrijk is. Neem in dat geval dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wij helpen je met het
ontwerpen, schrijven en monitoren
van succesvolle campagnes.

Wij zijn trots op deze projecten.

Door de jaren heen hebben we al een hoop verschillende websites gemaakt. Natuurlijk laten we deze website ontwerpen graag aan je zien, maar we laten ons ook graag uitdagen. Dus heb je een leuk idee, challenge us!

Drukvriend

Maak zijn of haar dag bijzonder en geef een persoonlijk cadeau

WeQuit

Stoppen met roken? Stop slim, stop samen.

Watts OneFlow

OneFlow het beste alternatief voor een waterontharder

Webbouwen aan de keukentafel

Een website die raakt, makkelijk gemaakt.

Hoorus

úw audicien.

Current

GE current, a Daintree company

Vorige
Volgende

Drukvriend

Maak zijn of haar dag bijzonder en geef een persoonlijk cadeau

WeQuit

Stoppen met roken? Stop slim, stop samen.

Watts OneFlow

OneFlow het beste alternatief voor een waterontharder

Webbouwen aan de keukentafel

Een website die raakt, makkelijk gemaakt.

Hoorus

úw audicien.

Current

GE current, a Daintree company

Vorige
Volgende

Wij ontwerpen runnen monitoren je
Instagram advertenties

Video afspelen

Adverteren op Instagram, zo gaan we te werk.

Strategisch adverteren op Instagram

Nog niet aan het bellen met een van onze social media specialisten? Dan leggen we je hier gewoon alvast even uit hoe wij je helpen bij het waarmaken van je dromen en ambities door voor jou te adverteren op Instagram. Allereerst is het belangrijk dat we een passende strategie bepalen. Om dit te doen, willen we graag wat meer weten over jou, jouw bedrijf, je product of dienst en over wat je wil bereiken met adverteren op Instagram. Met deze info gaan onze marketing specialisten aan de slag met een strategie die niet alleen jouw doelstellingen gaat verwezenlijken, maar ook nog eens echt bij jouw bedrijf past.

Het prijskaartje van adverteren op Instagram

Je had het waarschijnlijk al door, maar adverteren op Instagram is niet gratis. Zoals elke andere vorm van adverteren is het dus nodig om een budget op te stellen voor je Instagram ads. Hoeveel budget je nodig hebt, is volledig afhankelijk van wat jij er uit wil halen. Gelukkig kunnen onze social media experts, met een beetje informatie van jou, je van te voren al een inschatting geven van het budget dat je nodig hebt om jouw doelstelling te behalen. Door hun kennis en ervaring met adverteren op Instagram, zorgen onze experts dat jouw budget effectief wordt uitgegeven. Wij gaan met jouw budget om alsof het ons eigen budget is. Onze specialisten vertellen je dan ook maandelijks waar jouw budget naartoe gaat, waarom het daaraan besteed wordt en welke resultaten ermee worden behaald!

Focus op wat belangrijk is voor jouw bedrijf

Als onze marketing experts voor je aan de slag gaan met Instagram adverteren, word je volledig ontzorgd. Jij kunt je dus lekker richten op het realiseren van je dromen en ambities. Het enige dat je hoeft aan te leveren is het basis beeldmateriaal en eventueel een landings- en bedankpagina. Vanaf daar starten onze specialisten met het uitdenken van jouw Instagram ads. Ze zorgen dat het beeldmateriaal helemaal Instagram-klaar is en schrijven een aantal passende, aansprekende, scherpe teksten waar jouw doelgroep op aangaat. Wanneer je campagne live is, monitoren we dagelijks de resultaten. Door de resultaten dagelijks te analyseren, kunnen wij zien welke beeld-tekst combinatie het best werkt en kunnen we meer vergelijkbaar materiaal maken om de uiteindelijke resultaten van de campagne te verbeteren. Daarnaast bekijken we welk deel van jouw doelgroep écht geïnteresseerd is in jouw bedrijf en gaan we gericht targeten, zodat jouw budget effectief wordt uitgegeven!

Samenwerken met Pittig Bakkie

Wij geloven niet in vaste contracten. Wij geloven in de kracht van een goede samenwerking. Een minimale samenwerkingsperiode van drie maanden, is dan ook het enige stukje commitment dat wij van je vragen. Zo krijg jij beter inzicht in hoe wij te werk gaan en kunnen wij resultaten voor je boeken! Door je in deze drie maanden een blije klant te maken, hopen we natuurlijk een langere samenwerking aan te gaan.

Kun jij ook niet wachten om te starten met Instagram adverteren? Neem contact met ons op voor een pittig bakkie koffie!

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Instagram Ads

Yes! Sinds een tijdje ben ik met hulp van Pittig Bakkie aan het adverteren op Instagram en Facebook. De eerste resultaten zijn positief, dus we zijn nu rustig aan het opschalen.

Soraya Lindeman

Instagram Ads

Ik was op zoek naar een partij om te helpen bij het adverteren voor mijn bedrijf. Ik kwam Pittig Bakkie tegen op Instagram en heb direct even een berichtje gestuurd. Na een eerste meeting stonden mijn advertenties binnen één week live.

Koen Terlau

Vorige
Volgende

Instagram Ads

Yes! Sinds een tijdje ben ik met hulp van Pittig Bakkie aan het adverteren op Instagram en Facebook. De eerste resultaten zijn positief, dus we zijn nu rustig aan het opschalen.

Soraya Lindeman

Instagram Ads

Ik was op zoek naar een partij om te helpen bij het adverteren voor mijn bedrijf. Ik kwam Pittig Bakkie tegen op Instagram en heb direct even een berichtje gestuurd. Na een eerste meeting stonden mijn advertenties binnen één week live.

Koen Terlau

Vorige
Volgende

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Advertentie tijgers en marketing specialisten

Riekie Wiermans

Copywriter en social expert

Deze woorden virtuoos tovert teksten op papier alsof elk woord haar laatste is. Altijd aansprekend, vol inhoud en met een flinke dosis humor. De rest van de tijd helpt ze bedrijven aan meer websitebezoekers en verkopen door SEO teksten te schrijven en social advertentie campagnes op te zetten.  

Online marketing Nijmegen en Websites

Sjoerd de Kleijn

Social strateeg en advertentie tijger

De social strateeg van ons kantoor. Hij zit boordevol creatieve ideeën en schudt in no-time een effectieve social strategie uit zijn mouw voor elk bedrijf. Adverteren, social posts en e-mail marketing. Sjoerd zorgt ervoor dat je bedrijf straalt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. 

Iris-Pittig-Bakkie-Marketingbureau-Nijmegen (1)

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Op een rijtje

De voordelen van adverteren op Instagram.

Ben je zover gekomen, maar nog niet overtuigd van adverteren op Instagram? Zie hier nog een paar voordelen die je zeker zullen bevallen!

  1. Benieuwd of jouw doelgroep wel op Instagram zit? Instagram staat in de top drie meest gebruikte social media platforms van Nederland. Met zo’n 3,7 miljoen dagelijkse gebruikers is de kans bijna nihil dat jouw doelgroep hier niet te vinden is.
  2. Instagram biedt veel verschillende plaatsingen. Jouw advertentie zal niet alleen in de tijdlijn van je doelgroep verschijnen, maar ook tussen de, op Instagram veelbekeken, stories. Hierdoor weet je zeker dat je gezien wordt!
  3. Instagram biedt ook veel mogelijkheden wat targeting betreft. Zo kun je targeten op leeftijden, locaties, geslacht, maar ook interesses en zelfs op mensen die volgens het algoritme lijken op jouw huidige klantengroep.
  4. Instagram is onderdeel van Facebook. Het algoritme dat op Facebook goed wordt ingezet om advertenties aan de juiste mensen te laten zien, werkt dus ook op Instagram! Zo weet je zeker dat je advertentie bij de juiste personen terechtkomt.
  5. Adverteer je al op Facebook? Dan heb je geluk! De advertenties die je daar inzet, kun je namelijk met één druk op de knop ook op Instagram laten zien. Oké, we moeten wat vaker klikken, maar je snapt wat we bedoelen. Daarnaast betaal je bij ons niks extra’s als je jouw advertentie op Facebook en Instagram wil laten zien, twee platformen voor de prijs van een dus!
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Sjoerd de Kleijn

Starten met een klein budget

Instagram zonder advertenties.

Veel bedrijven zijn al actief op Instagram. Plaats jij ook eens in de zoveel tijd een berichtje om je volgers te laten zien dat jij druk bezig bent? Dan zul je vast merken dat je er vaker niet aan toekomt dan wel. Of het nou komt doordat je het gewoonweg vergeet of doordat je het toch best moeilijk vindt om iets nieuws en origineels te bedenken. Het blijft lastig om met regelmaat je social media account bij te houden. Toch is het belangrijk om voldoende aanwezig te zijn op social media, zodat je account groeit en je gezien blijft worden. Daarom kun je ook je social media beheer aan onze marketing specialisten uitbesteden! Zij schrijven leuke, relevante en aansprekende teksten en halen de juiste beelden uit jouw beeldbank om te zorgen dat jouw Instagram pagina blijft groeien! Zo hoef jij niet meer na te denken over wat je vandaag op Instagram moet delen en kun je je weer gewoon bezig houden met klanten blij maken en ondernemen!

Veelgestelde vragen over Instagram adverteren.

Wanneer je op Instagram wil gaan adverteren, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Instagram is echt een beeld platform. Daarom is het de perfecte plek om jouw bedrijf te laten zien. Daarnaast heeft Instagram erg veel gebruikers, waardoor je met Instagram ads eigenlijk altijd jouw doelgroep kan bereiken. Het is wel zo dat Instagram minder wordt gebruikt door bepaalde groepen, zoals de oudere leeftijdsgroepen. Dit zijn dingen waar onze marketing specialisten rekening mee houden wanneer ze je advies geven. Naast dat je doelgroep aanwezig moet zijn op Instagram om daar te adverteren, is het natuurlijk ook belangrijk dat je doelstelling aansluit. Wil je graag je merkbekendheid vergroten of meer leads, verkopen of omzet binnenhalen? Dan is Instagram een goede plek om te beginnen!

Wil je gericht advies? Bel dan even, we denken graag met je mee!

Door de vele mogelijkheden die adverteren op Instagram met zich meebrengt wat betreft doelgroeptargeting, maar ook plaatsingen van je berichten, is Instagram een erg aantrekkelijk advertentiemiddel. Deze mogelijkheden maken het namelijk makkelijker om het campagnebudget gericht en effectief uit te geven. Het algoritme zorgt zelf ook nog eens ervoor dat de juiste mensen getarget worden. Zo laten ze jouw Instagram ads voor websiteverkeer vaker zien aan mensen die geneigd zijn om op advertenties te klikken.

Huh? De Facebook pixel? Hadden we het dan niet over adverteren op Instagram? Dat klopt! Maar doordat Instagram onderdeel van Facebook is, wordt ook hier de Facebook pixel gebruikt om je resultaten te meten. Deze pixel is een klein stukje code dat op jouw website komt te staan. Hierdoor is het mogelijk om te zien wat mensen op je website doen als zij via jouw advertentie op je website komen.

Deze pixel is echter niet de enige manier waarop wij zorgen dat we de resultaten van je advertentie kunnen inzien, zodat we zeker weten dat we de juiste keuzes maken voor jouw Instagram ads. We maken namelijk ook gebruik van een Conversie API (CAPI). Met de CAPI verzamelt jouw website server zelf de resultaten van jouw advertenties en stuurt ze dan naar Facebook, zodat de resultaten daar aan jouw advertentie gekoppeld kunnen worden. Zo’n CAPI wordt steeds vaker ingezet. Dit komt door de iOS14 update die in 2020 uit is gekomen. Door deze update mag Facebook van veel mensen geen gegevens meer verzamelen. En dit heeft natuurlijk effect op de mate waarin onze specialisten een effectieve campagne kunnen runnen. Dankzij deze CAPI en andere partijen waarmee we kunnen meten zoals Google Analytics, krijgen we toch de informatie die we nodig hebben om jouw campagne goed te laten lopen.

Als onze specialisten aan de slag gaan, hebben ze van jou alleen wat basis beeldmateriaal nodig. Zodra we dat hebben, kunnen we direct aan de slag met het maken van jouw advertenties. We schrijven namelijk zelf scherpe, aantrekkelijke teksten die passen bij jouw doelgroep, product en bedrijf. Daarnaast zorgen we dat jouw beeldmateriaal volledig advertentie klaar is. Wil je wat meer grip op de content van jouw Instagram ads? We laten de advertenties altijd door je controleren voordat ze live gaan, zodat je zeker weet dat het juiste geadverteerd wordt.

Natuurlijk! Van ons krijg je een maandelijks rapport met de resultaten van jouw Instagram ads. Daarnaast plannen we een maandelijkse (zoom)meeting met je in om de resultaten door te spreken en toe te lichten. Zo maken wij al die cijfers voor jou begrijpelijk. Ten slotte heb jij altijd toegang tot jouw advertentie account. Mocht je dus zelf eens willen meekijken hoe wij voor je aan de slag gaan en wat er met je budget gebeurt, kun je hier altijd terecht!

De kosten van adverteren op Instagram zijn vergelijkbaar met die van Facebook. Ondanks onze ervaring met adverteren op beide platforms, hebben wij toch meer informatie nodig om goed antwoord te geven op deze vraag. De kosten zijn namelijk ook nog afhankelijk van je product, doelgroep en je doelstelling. 

Meer inzicht in wat Instagram adverteren voor jou kost? Neem contact met ons op!

Goede vraag! Instagram is namelijk niet voor iedereen. Het platform wordt bijvoorbeeld minder gebruikt door de oudere generatie. Ga je targeten op mensen tussen de 15 en 40 jaar? Dan is Instagram zeker de plek voor jou!

Onze social media experts hebben ervaring met adverteren op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. Vanaf het eerste gesprek houden wij rekening met de voordelen van de verschillende platforms. Op basis van jouw verhaal, komen wij met een voorstel met de juiste platforms voor jouw bedrijf. Richt jij je bijvoorbeeld volledig op de B2B markt, dan is LinkedIn misschien wel iets voor jou!

Gericht advies over welk platform het beste bij jou past? Plan een (bel)afspraak!

Je las het misschien al eerder: Instagram is onderdeel van Facebook. Hierdoor kun je dus tegelijkertijd op Instagram en Facebook adverteren. Omdat dit vanuit hetzelfde advertentiebeheer gaat, vragen wij hier dan ook geen extra fee voor! Zo sla je twee vliegen in één klap.

Misschien heb je adverteren op Instagram eerder geprobeerd, maar begreep je het nog niet helemaal. Of heb je het juist nog nooit gedaan en lijkt het je hartstikke leuk om ermee aan de slag te gaan. Hoe dan ook, jij bent dolenthousiast om te leren adverteren op Instagram. Van die instelling worden wij blij en daarom leren wij je ook graag hoe jij zelf kunt adverteren op Instagram!

Geen enkel probleem! We hebben alleen toegang nodig tot jouw beeldbank. Vanaf daar zorgen wij voor scherpe, aantrekkelijke teksten en zorgen we dat de juiste hashtags gebruikt worden in jouw berichten. Met ons social media beheer wordt jouw Instagram pagina een feestje om te volgen!

Nee! Daar doen wij niet aan. We vragen enkel een commitment in de vorm van een minimale samenwerkingsperiode van 3 maanden. Op die manier leer jij hoe wij te werk gaan en kunnen wij resultaten gaan boeken!

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.