LinkedIn adverteren.

Ben jij van plan je B2B doelgroep te targeten door te adverteren op LinkedIn? Dan ga je al een heel eind de goede kant op! Maar een idee moet ook tot uitvoering komen. En misschien is adverteren helemaal niet jouw ding of heb je gewoonweg te weinig tijd om je erin te verdiepen. Dan kun je je LinkedIn ads natuurlijk gewoon uitbesteden!

Moet ik dat wel doen?

Adverteren op LinkedIn.

Misschien adverteer je al een tijdje via Facebook of Instagram, maar merk je dat je daar tegen een muur aan loopt. Er komen steeds minder leads binnen, waardoor je het idee krijgt dat jouw advertentiebudget niet optimaal meer benut wordt. Dan wordt het tijd om LinkedIn in te zetten! Dit is hét zakelijke social media platform en dus dé plek om je te richten op andere ondernemers. Of wist je dit al en heb je al eens eerder geprobeerd te adverteren op LinkedIn? Misschien kwam je er zelf niet helemaal uit, klikten de mensen niet op je advertenties waardoor je geen leads kreeg of vind je het simpelweg niet leuk om zo’n advertentie op te zetten, te analyseren en te optimaliseren. Dat kan natuurlijk ook.

In beide gevallen is het uitbesteden van LinkedIn adverteren aan een online marketing bureau iets voor jou! Wij nemen al die ‘vervelende’ klusjes uit handen, want wij worden hier juist enthousiast van! Daarmee zorgen we ervoor dat jij je kan focussen op de leads die we voor jou binnenhengelen.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Sjoerd de Kleijn
LinkedIn adverteren | Pittig Bakkie - Online marketing met een missie

Focus op je doelgroep

Laat je bedrijf groeien met LinkedIn adverteren.

LinkedIn is het grootste zakelijke social media platform. Wij gaan er dan ook van uit dat je bekend bent met dit platform. Waar je waarschijnlijk nog niet zo bekend mee bent, is LinkedIn adverteren. Terwijl juist deze dienst van LinkedIn jou gaat helpen om precies te bereiken wie jij zoekt. Binnen LinkedIn target je namelijk niet op interesses, maar bijvoorbeeld op iemands functie binnen een bedrijf. Dit zorgt voor een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden in vergelijking met bijvoorbeeld adverteren op Facebook of Instagram. Dankzij deze mogelijkheden komt jouw verhaal direct bij de juiste persoon aan. 

Is jouw bedrijf dankzij jouw ondernemings skills al een groot succes, maar ligt er daardoor nu zoveel werk dat je je klanten moet laten wachten? Dan wordt het misschien tijd voor een ander soort groei voor je bedrijf. Doordat de hele zakelijke wereld actief is op LinkedIn, is het ook dé plek om nieuwe collega’s te vinden. Je vacature promoten via LinkedIn is dus zeker geen gek idee! Zeker als je zometeen meer hebt gelezen over de targeting mogelijkheden van LinkedIn. Op LinkedIn target je namelijk op vacature eisen als jaren werkervaring, een bepaalde skill set of een bepaalde opleidingsachtergrond. Hierdoor wordt jouw vacature gezien door de mensen die passen in de functie en dat scheelt weer in je selectie.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
ontwerpen, schrijven en monitoren
van succesvolle campagnes.

Samen maken wij er wat moois van.

Door de jaren heen hebben we al een hoop verschillende websites gemaakt. Natuurlijk laten we deze website ontwerpen graag aan je zien, maar we laten ons ook graag uitdagen. Dus heb je een leuk idee, challenge us!

Watts OneFlow - Website laten maken

Watts OneFlow

OneFlow het beste alternatief voor een waterontharder

MAUS - Website laten maken

MAUS

Voor jouw digitale werkplek.

GEcurrent - Instagram adverteren

Current

GE current, a Daintree company

Previous
Next
Watts OneFlow - Website laten maken

Watts OneFlow

OneFlow het beste alternatief voor een waterontharder

MAUS - Website laten maken

MAUS

Voor jouw digitale werkplek.

GEcurrent - Instagram adverteren

Current

GE current, a Daintree company

Previous
Next

Wij ontwerpen runnen monitoren je
LinkedIn advertenties

Play Video

Hoe wij omgaan met adverteren op LinkedIn.

Start met strategie

Allereerst gaan we met jou in je gesprek over je bedrijf en de passie achter jouw bedrijf. We vinden het namelijk belangrijk dat de strategie die we voor je ontwikkelen, past bij waar jouw bedrijf voor staat en wat je met jouw bedrijf wil bereiken. Adverteren voor jou betekent voor ons namelijk dat we jouw verhaal vertalen naar een topadvertentie die zorgt dat jouw doelgroep je verhaal leert kennen en gaat doorvertellen.

Een budget voor LinkedIn ads

“We gaan met jouw geld om alsof het ons eigen geld is.” Dat is ons motto. Dat betekent dat wij dagelijks behouden of jouw advertentiebudget nog steeds effectief wordt uitgegeven en waar nodig zo snel mogelijk bijsturen. Door deze manier van werken halen we altijd het best mogelijke resultaat en kun jij dus steeds meer bereiken met hetzelfde budget.

Om jou op de hoogte te houden van wat er met jouw advertentiebudget gebeurt, plannen we elke maand een zoom call. Hierin nemen we je mee door de cijfers die wij gebruiken om onze keuzes te onderbouwen en laten we je zien welke resultaten er die maand geboekt zijn.

LinkedIn adverteren uitbesteden, wat betekent dat?

Dat betekent dat wij het complete advertentie proces voor je uit handen nemen. We starten bij het bepalen van een strategie. Daarbij bepalen we wie je doelgroep is, op welke manier we deze mensen gaan bereiken en hoe we ze gaan aanspreken. Daarna zetten we deze strategie om in een daadwerkelijke advertentie met scherpe, aansprekende teksten en opvallend en strak beeldmateriaal. Zodra de LinkedIn ads live zijn, beginnen we met het dagelijks analyseren van de resultaten. Vaak duurt het een paar dagen voordat we daadwerkelijk iets kunnen zeggen over deze resultaten, maar als die voorbij zijn, gaan we direct aan de slag met (bij)sturen. Dit betekent dat we kijken welke teksten, beelden en doelgroepen wel of niet de gewenste resultaten boeken en gaan a/b testen met nieuwe ads tot we die resultaten wél op onze beeldschermen te zien krijgen. Vanaf daar is de sky the limit. Het enige wat we van jou vragen is het basis beeldmateriaal en eventueel een goede landings- en bedankpagina om de mensen naartoe te sturen.

Eén ding staat vast

Maar dat is niet je contract! Wij geloven in goede samenwerkingen, niet in vaste contracten. Bevalt je samenwerking met ons? Dan maken we hier natuurlijk graag een langdurige samenwerking van, maar je zit nergens aan vast. We vragen alleen om een stukje commitment in de vorm van een samenwerkingsperiode van minimaal drie maanden. 

Wat wel vaststaat, is dat we hoe dan ook starten met een pittig bakje koffie! Een glas thee of water mag natuurlijk ook, maar je snapt het idee. We gaan even aan tafel om te kijken of het aansluit. Jouw wensen bij je doelen, maar ook onze manier van werken bij jou.

Pak een stoel en schuif aan! Hieronder reserveer je gemakkelijk een plekje in onze agenda.

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Linkedin Ads

Afgelopen periode samen met Pittig Bakkie druk bezig geweest om een goede advertentie campagne op te zetten. De vruchten lijken zich af te werpen, want elke week komen er nu een paar aanvragen binnen. Nu verder uitbreiden.

Stephan Arts

Linkedin Ads

Super tevreden over het team van Pittig Bakkie. Ze realiseerden voor ons de nieuwe website en we zijn net een week gestart met de online marketingcampagne. Communicatie is laagdrempelig en ze denken goed met je mee. Zijn erg flexibel en niks is teveel, er kan veel. Nu hopen dat de online marketing campagne net zo’n succes wordt als de website! Complimenten Pittig Bakkie!

Maurice Kouws

Previous
Next

Linkedin Ads

Afgelopen periode samen met Pittig Bakkie druk bezig geweest om een goede advertentie campagne op te zetten. De vruchten lijken zich af te werpen, want elke week komen er nu een paar aanvragen binnen. Nu verder uitbreiden.

Stephan Arts

Linkedin Ads

Super tevreden over het team van Pittig Bakkie. Ze realiseerden voor ons de nieuwe website en we zijn net een week gestart met de online marketingcampagne. Communicatie is laagdrempelig en ze denken goed met je mee. Zijn erg flexibel en niks is teveel, er kan veel. Nu hopen dat de online marketing campagne net zo’n succes wordt als de website! Complimenten Pittig Bakkie!

Maurice Kouws

Previous
Next

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Meet the Bakkies

Wij laten jouw business stralen
met LinkedIn advertenties.

webshop-laten-bouwen

Gericht adverteren

De voordelen van adverteren op LinkedIn.

Ben je nog niet overtuigd van adverteren op LinkedIn? Dan is jouw doelgroep vast niet de zakelijke markt. Adverteren op LinkedIn biedt namelijk heel veel voordelen als jij je richt op mede-ondernemers. In Nederland alleen al zijn er rond de 7,5 miljoen LinkedIn accounts, die allemaal binnen handbereik liggen met goede inzet van LinkedIn ads.

LinkedIn biedt opties! Wil jij dat zoveel mogelijk ondernemers jouw verhaal kennen en zo je merkbekendheid vergroten? Dan is LinkedIn de place to be. Maar ook als je meer verkeer op je website wil hebben, of meer interactie, clicks en volgers op je LinkedIn pagina. Ook voor het krijgen van meer leads en het vergroten van je conversies ben je met adverteren op LinkedIn op de goede weg.

Naast het delen van jouw verhaal of verkopen van jouw product aan ondernemers, is LinkedIn ook erg handig om je nieuwe collega te vinden. Met LinkedIn kun je targeten op alle eisen die jij al op je vacature zet. Hierdoor zijn je kandidaten al een stuk waardevoller dan wanneer je je vacature zomaar op Indeed plaatst. Je gaat namelijk op zoek naar de juiste kandidaat, in plaats van dat je hoopt dat die kandidaat jouw vacature vindt.

Is alles nog niet helemaal helder? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

 

Starten met een klein budget

LinkedIn zonder advertentiebudget.

Ook zonder adverteren, is LinkedIn een van de belangrijkste social media platforms als jij je richt op ondernemers. Door regelmatig interessante informatie over jouw bedrijf of vakgebied te delen, zullen meer mensen je leren kennen en gaan volgen. Hierdoor groeit je organische LinkedIn kanaal. Vind je het nou lastig om dit goed bij te houden? Heb je de tijd er niet voor of is het moeilijk om goede content te blijven bedenken? Dan kun je je social media beheer bij ons neerleggen. Wij maken professionele, relevante LinkedIn berichten waardoor het voor andere ondernemers interessant wordt om jou te (blijven) volgen.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.