Webshop laten maken.

Wil je een nieuwe webshop laten maken of je huidige website laten opfrissen? Dan ben je bij onze webshop specialisten en code nerds aan het juiste adres. Webshops bouwen en optimaliseren is namelijk precies wat we graag doen. Vertel ons direct jouw verhaal of scroll even verder om te zien hoe wij te werk gaan.

Best spannend

Een splinternieuwe webshop laten maken.

Je wilt een nieuwe webshop laten maken, hartstikke leuk! Maar waar begin je eigenlijk? Er zijn namelijk een hoop verschillende platformen waarmee je tegenwoordig een nieuwe webshop kunt laten bouwen. Woocommerce, Shopify, Lightspeed, magento, het zijn zomaar een paar voorbeelden van systemen waarmee jij een nieuwe webshop kunt laten maken. Misschien heb je al een voorkeur, maar anders denken onze webshop experts graag met je mee. Ze hebben de afgelopen jaren namelijk verschillende systemen voor je getest en kennen dus de voor en nadelen van elke platform. Daar vertellen ze je ook graag meer over. Zo weet je zeker dat je nieuwe webshop zometeen precies doet wat je ervan verwacht en bij je bedrijf past. Voor ons staan gebruiksvriendelijkheid voor jou, je medewerkers en natuurlijk je klanten voorop. Dit betekent dat de webshop altijd snel moet zijn en voor jou en je business moet werken. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat het bestelproces soepel verloopt en je webshop gekoppeld kan worden met andere programma’s die binnen het bedrijf worden gebruikt. Denk aan koppelingen met je favoriete boekhoudprogramma, voorraadsysteem, verzenddienst, E-mail automation of betaalprovider. 

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Betere conversie op je website - Pittig Bakkie

Best spannend

Een WordPress webshop bouwen of iets anders.

Misschien heb je al ervaring met een webshop systeem en weet je precies wat je belangrijk vindt, misschien ook niet. Gelukkig hebben onze webshop specialisten hun huiswerk al gedaan en weten ze exact waar een webshop tegenwoordig aan moet voldoen. Zo moet een webshop gebruiksvriendelijk zijn, wil je eenvoudig producten kunnen uploaden, moet het bestelproces soepel verlopen en moet deze gekoppeld kunnen worden aan je boekhoudprogramma. Je wilt tenslotte een webshop die je werk uit handen neemt en waar klanten eenvoudig kunnen bestellen. Een WordPress webshop laten bouwen in combinatie met Woocommerce is dan ook een goede optie. Het systeem is snel, continu in ontwikkeling, naar wens in te richten en goed te koppelen met al je favoriete software pakketten. Zo weet je zeker dat jij de aankomende jaren verzekerd bent van een goed werkende en converterende webshop en kun jij je richten op de zaken waar je goed in bent, namelijk ondernemen. Heb je al een WordPress website en ben je daar verder tevreden over? Dan kunnen wij daar ook een Woocommerce webshop aan toevoegen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gewoon even contact met ons op, vinden we leuk!

Wij helpen je met het
ontwerpen, bouwen en koppelen
van je nieuwe webshop.

Wij zijn trots op deze projecten.

Door de jaren heen hebben we al een hoop verschillende websites gemaakt. Natuurlijk laten we deze website ontwerpen graag aan je zien, maar we laten ons ook graag uitdagen. Dus heb je een leuk idee, challenge us!

Drukvriend

Maak zijn of haar dag bijzonder en geef een persoonlijk cadeau

Baron Academy

Het opleidingsinstituut voor bruidsstylisten

Brand New Coffee

Always Fresh Coffee
Geniet elke dag van vers gebrande koffie

BHB

Training en Voedingscoaching
Maximaal resultaat met BHB succesformule

Fiep & Miep

Blijf jezelf en je kinderen verrassen

Vorige
Volgende

Drukvriend

Maak zijn of haar dag bijzonder en geef een persoonlijk cadeau

Baron Academy

Het opleidingsinstituut voor bruidsstylisten

Brand New Coffee

Always Fresh Coffee
Geniet elke dag van vers gebrande koffie

BHB

Training en Voedingscoaching
Maximaal resultaat met BHB succesformule

Fiep & Miep

Blijf jezelf en je kinderen verrassen

Vorige
Volgende

Wij ontwerpen bouwen onderhouden je
webshop

Video afspelen

Een complete webshop die voor je werkt en waarmee je kunt groeien.

Snel veilig en responsive

Voor ons is het vanzelfsprekend dat al onze webshops van de nieuwste software worden voorzien, dat ze goed beveiligd worden en dat ze op alle verschillende apparaten te gebruiken zijn. Mocht je het je toch nog afvragen, dan bij deze ;-). Wil je van je webshop echt een raket maken, check dan onze supersnelle hosting.

Zelf je webshop eenvoudig aanpassen

Misschien heb je hier nog niet over nagedacht, maar eenvoudig een product uploaden of zelf aanpassen is ontzettend handig wanneer je webshop online staat en er zelf mee aan de slag wil. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je webshop snel en eenvoudig kunt bewerken, zo heb je ons niet altijd nodig. Wel zo fijn!

Koppel je favoriete software

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe webshop gekoppeld kan worden aan je favoriete software. Denk aan je boekhoudpakket (moneybird), CRM systemen (AFAS, realworks), betaalsystemen (Mollie, Ideal), Social koppelingen (Instagram, Facebook, Whatsapp), E-mail automation (Active Campaign, Mailchimp), Affiliate programma’s (Daisycon, Awin), Postaanbieders (PostNL, Sendcloud) en nog veel meer. 

Goed vindbaar in Google

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe webshop of website zo snel mogelijk opgepikt wordt door Google en goed scoort. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden we daar in de basis al rekening mee bij het bouwen van je webshop. Na oplevering van je webshop nodigen wij Google daarom uit om een kijkje te nemen op je nieuwe website. 

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Webshop laten maken

Het team van Pittig Bakkie, heeft ons top geholpen met het bouwen van onze e-commerce site. Van design tot lancering. Snelle reactie, goede service en support. Thanks

Gert van den Brink

Website en Webshop

Het enthousiasme en de professionaliteit straalt er vanaf! Erg blij met alles wat ze tot nu toe voor onder andere Love Your Interior hebben gedaan. En kan niet wachten tot we de website van Mignon van de Bunt kunnen gaan lanceren. Een fijn team om mee samen te werken en die op alle vlakken met je meedenken!

Mignon van de Bunt

Webshop laten maken

Onze webshop was een rommeltje voordat we met Pittig Bakkie zijn gaan samenwerken. Dankzij onze intensieve samenwerking hebben we een webshop gekregen, die wij zelf goed kunnen aanpassen en waarmee we succesvol adverteren. Echt top!

Ruben

Vorige
Volgende

Hosting en onderhoud

Onze website draait sinds een aantal maanden bij Pittig Bakkie. De website is snel en werkt eigenlijk altijd. Naast de hosting zorgen ze ook voor het onderhoud en de updates van onze webshop.

Bart

Hosting

Vorig jaar hebben wij onze website verhuisd naar de hosting van Pittig Bakkie. Niet alleen is de website een stuk sneller geworden, maar als bonus is hierdoor ook de website een stuk beter vindbaar in Google. Fijn team en goede service.

Jorrit Hanssen

Brandbook

Afgelopen jaar heeft Pittig Bakkie een Brandbook voor ons gemaakt. Daarin staat alles over ons bedrijf, onze doelgroep, de manier van communicatie en onze huisstijl. Super handig voor onze medewerkers en samenwerkingspartners.

Robin

E-mail marketing

Naast het adverteren op Insta en Facebook, heb ik door Pittig Bakkie ook een e-mail automation laten opzetten. Hierdoor blijft mijn doelgroep op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties en zorg ik voor extra verkopen.

Kelly Baron

E-mail marketing

Binnen ons bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om extra sales te genereren. Pittig Bakkie kwam met het idee om E-mail marketing in te zetten om upsell en herrineringsaankopen toe te passen. Op deze manier hebben we 15% meer omzet binnen gehaald. Heel fijn.

Tom

SEO uitbesteden

1,5 jaar geleden gestart met mijn nieuwe bedrijf. Sindsdien is Pittig Bakkie bezig met mijn SEO. De resultaten zijn top en we hebben in Nijmegen e.o. al een aantal top 5 posities te pakken. Met mijn nieuwe website , die nu gebouwd wordt verwachten we nog een stap te kunnen maken. Fijne samenwerking.

Marjan van Heerde

Vorige
Volgende

Website ontwerpers en trotse code tovenaars

Dit zijn onze webshop specialisten.

Website ontwerpers en trotse code tovenaars

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Martien de Jong

Webdesigner, eigenaar en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Devi Jacobs

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Maarten Arts

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Maatwerk of plug & play?

Een maatwerk webshop voor jouw business.

Een maatwerk webshop voor je bedrijf laten maken door een van onze specialisten? Goed idee! Het zijn namelijk vaak de details die online het verschil maken. Dit komt doordat online shoppers de producten niet kunnen aanraken en snel zijn afgeleid. Goede productfoto’s en sfeerafbeeldingen, een snelle checkout en een soepele gebruikerservaring op de webshop zijn dan ook van groot belang. Het zijn stuk voor stuk zaken die kunnen bijdragen aan een fijne klantervaring. Dit geldt eigenlijk voor alle bedrijven, maar vooral voor webshops die high-end, premium producten online aanbieden. Dit soort producten bestellen bezoekers namelijk niet op basis van ratio, maar op basis van emotie. High-end producten hebben daarom nog meer baat bij een maatwerk webshop, want als jij het niet goed aanpakt gaan mensen vergelijken en bestellen ze op het goedkoopste adres. Ontdek hoe wij je helpen om dat te voorkomen, tijden een (digitaal) Pittig Bakkie.

Veelgestelde vragen over de bouw van je nieuwe website.

Wanneer je een nieuwe website laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Wij vinden dat je nieuwe webshop echt bij jou en je bedrijf moet passen, daarom starten wij altijd met een Pittig Bakkie. Tijdens onze eerste of tweede meeting gaan we samen met jou op zoek naar de zaken die voor je bedrijf echt belangrijk zijn. De webshop moet je leven tenslotte makkelijker maken, helpen meer omzet te genereren en je bedrijf verder laten groeien. 

Wanneer we precies weten wat je wilt, maken wij een voorstel om je nieuwe webshop te bouwen. Op het moment dat je daar enthousiast van wordt en de offerte hebt geaccepteerd kunnen we echt beginnen. 

We vragen je dan eerst om wat informatie aan te leveren en beginnen daarna aan het ontwerp van je nieuwe webshop. Als onze website specialisten en designers klaar zijn, ontvang je het eerste ontwerp van je webshop. 

Daarna kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe webshop. Dit doen we op een bouwlocatie, zodat je live mee kunt kijken en je huidige webshop gewoon online blijft staan. Als de website gebouwd is vragen wij om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vindt en wat je graag nog anders zou willen zien. Daar gaan wij vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe webshop precies zo is gebouwd als jij dat wilt.

Hoe lang wij bezig zijn met het maken van je webshop hangt een beetje af van de omvang van het project en onze planning. Zo kunnen onze webshop experts binnen een paar weken een project opleveren, maar zijn er ook webshops waar we een stuk langer mee bezig zijn. Om je toch een schatting te geven, kun je rekening houden met ca. 8 weken vanaf het moment dat je de offerte hebt ondertekend. Mocht dit anders zijn, dan hoor je dit uiteraard vooraf van ons.

Wij maken webshops voor diverse partijen in verschillende branches. Dat maakt ons werk uitdagend en zorgt ervoor dat onze creativiteit elke keer opnieuw geprikkeld wordt. Daar houden wij van! Zo maken we webshops voor bedrijven van groot tot klein en voor bedrijven die direct aan de consument verkopen of juist B2B. Wat al deze bedrijven met elkaar gemeen hebben? Een goed verhaal en de intentie om de wereld een stukje mooier te maken. Door jou te helpen bij het maken van een webshop kunnen wij namelijk (in)direct meer impact maken en daar krijgen wij energie van! Dus heb je een goed idee, een product met een mooi verhaal en ben jij klaar om de wereld mooier te maken? Neem dan gewoon even contact met ons op, al is het alleen maar om samen even een Pittig Bakkie te drinken.

Wij worden enthousiast van WordPress websites, want voor veel MKB bedrijven en ZZP’ers is dit de perfecte website oplossing. Het is goed te gebruiken als je net begint, maar ook ideaal als je bedrijf groter wordt. Zo weet je zeker dat je met een nieuwe WordPress webshop een hele tijd goed zit. Toch bouwen we ook websites in andere systemen. Niet alleen omdat er klanten zijn die er naar vragen, maar ook omdat er bedrijven en branches zijn, waar een ander platform beter past. Dit heeft vaak te maken met een stuk voorraadbeheer en betaalsoftware die ook in de fysieke winkel wordt gebruikt. Denk hierbij aan Lightspeed, Shopify of Magento. Wil jij weten wat voor jou het beste past? Neem dan gewoon even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het voor ons lastig om standaard prijzen te hanteren voor het maken van een webshop. We proberen namelijk altijd rekening te houden met elk budget en samen met jou te kijken hoe we je bedrijf daarmee het beste kunnen helpen. Om je toch een idee te geven van de kosten, wij bouwen webshops vanaf 950,-, maar ook voor 20,000,-. Het verschil zit hem voornamelijk in de functionaliteiten, de grootte van de websites en het werk wat je uitbesteed of zelf doet. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor jou!

Ben je benieuwd wat jouw webshop gaat kosten? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou een scherp aanbod.

Uiteraard, we vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat jij zelf je business kunt runnen, zonder dat je daarvoor elke keer aan de bel moet trekken als je wat geregeld wilt hebben. Je kunt ons na de oplevering dan ook vooral zien als je persoonlijke backup plan en onderhouds- en adviesteam. Wil je dat wij ook na de bouw van je website betrokken blijven bij je webshop? Dat kan! Naast het bouwen van webshops voeren wij namelijk ook graag online marketing werkzaamheden voor je uit, zoals SEO, Google Ads en Social ads

Werk je al met bepaalde software en wil je dat graag blijven doen? Dan is het verstandig om onze specialisten vooraf te vragen op welke manier wij je nieuwe webshop het beste kunnen bouwen. De meest gebruikte software systemen zijn over het algemeen met een API oplossing goed met elkaar te koppelen en anders is er vaak een maatwerkoplossing mogelijk. Toch is het goed om vooraf na te denken over de voor- en nadelen van de oplossing. Een maatwerkoplossing is namelijk vaak minder flexibel en update bestendig dan eventuele standaard oplossingen. Welke mogelijkheden er voor jouw favoriete software programma’s zijn kunnen we daarom altijd even voor je uitzoeken. Zo weet je vooraf altijd precies waar je aan toe bent en kun je kiezen voor de gunstigste oplossing voor jou en je bedrijf!

Goede vraag! Een eigen webshop lijkt misschien iets wat je erbij kunt doen, maar is vaak meer werk dan je denkt. Er komt namelijk nogal wat kijken bij je eigen webwinkel. Want producten verkopen is één ding, maar klanten naar je webshop krijgen is een tweede. Denk er dus vooraf goed na over hoe jij verwacht mensen naar je online webwinkel te krijgen. Ga je dit doen door je eigen online netwerk in te zetten, via SEO of door online te adverteren via Facebook ads of Google Ads. Daarnaast is het ook goed om vooraf na te denken over wat praktische zaken, denk aan je retourbeleid, afspraken met leveranciers en algemene voorwaarden.

Jazeker! Die maken wij ook, sterker nog dat vinden we ontzettend leuk om te doen. Dus heb je geen online webshop nodig, maar wil je wel graag een eigen website hebben, dan kunnen wij je daar ook mee helpen. Hoe dit precies werkt en wat je van ons mag verwachten lees je op de website laten maken pagina. Hier vind je ook direct wat voorbeelden terug van websites die wij met veel plezier hebben gemaakt en waar wij trots op zijn.

Ontdek de mogelijkheden

Goede vraag! Wanneer wij een website opleveren mag je ervan uitgaan dat alles goed werkt en helemaal up to date is. Om te kunnen garanderen dat het ook na 3 maanden goed werkt is het belangrijk om tijdig updates door te voeren op je website. Bij een WordPress website wordt dit altijd netjes aangegeven. Vind je het spannend om dit zelf te doen, of wil je er gewoon geen omkijken naar hebben, dan kun je ook kiezen voor WordPress onderhoud.

Een nieuwe website, wat koop je daar eigenlijk voor? Dat hangt natuurlijk niet alleen af van je webshop, maar ook van jezelf. Toch kan een gebruiksvriendelijke, goed ingerichte webshop je conversiepercentage (het aantal verkopen) op je website aanzienlijk verbeteren. Klanten kunnen producten online namelijk niet aanraken, maar hebben wel vertrouwen nodig dat ze krijgen waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast zitten ook je concurrenten niet stil. Klanten raken gewend aan positieve webshop verbeteringen en de snelheid en verwachten dat vervolgens ook van jou. Gelukkig kun je je webshop of website zien als een canvas, waar je continu verbeteringen op door kan voeren. Ook bij het optimaliseren van je webshop helpen onze webshop specialisten en UX designers graag. Je kunt ze inhuren voor advies om gewoon om het werk voor je uit handen te nemen, de keuze is aan jou!

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.