Webshop laten maken.

Wil je een nieuwe webshop laten maken of je huidige website laten opfrissen? Dan ben je bij onze webshop specialisten en code nerds aan het juiste adres. Webshops bouwen en optimaliseren is namelijk precies wat we graag doen. Vertel ons direct jouw verhaal of scroll even verder om te zien hoe wij te werk gaan.

Best spannend

Een splinternieuwe webshop laten maken.

Je wilt een nieuwe webshop laten maken, hartstikke leuk! Maar waar begin je eigenlijk? Er zijn namelijk een hoop verschillende platformen waarmee je tegenwoordig een nieuwe webshop kunt laten bouwen. Woocommerce, Shopify, Lightspeed, magento, het zijn zomaar een paar voorbeelden van systemen waarmee jij een nieuwe webwinkel kunt laten maken. Misschien heb je al een voorkeur, maar anders denken onze webshop experts graag met je mee. Ze hebben de afgelopen jaren namelijk verschillende systemen voor je getest en kennen dus de voor en nadelen van elke platform. Daar vertellen ze je ook graag meer over. Zo weet je zeker dat je nieuwe webshop zometeen precies doet wat je ervan verwacht en bij je bedrijf past. Voor ons staan gebruiksvriendelijkheid voor jou, je medewerkers en natuurlijk je klanten voorop. Dit betekent dat de webshop altijd snel moet zijn en voor jou en je business moet werken. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat het bestelproces soepel verloopt en je webshop gekoppeld kan worden met andere programma’s die binnen het bedrijf worden gebruikt. Denk aan koppelingen met je favoriete boekhoudprogramma, voorraadsysteem, verzenddienst, E-mail automation of betaalprovider. 

webshop laten bouwen
Webshop-laten-maken-met-resultaat

Best spannend

Een Wordpress webshop bouwen of iets anders.

Misschien heb je al ervaring met een webshop systeem en weet je precies wat je belangrijk vindt, misschien ook niet. Gelukkig hebben onze webshop specialisten hun huiswerk al gedaan en weten ze exact waar een webshop tegenwoordig aan moet voldoen. Zo moet een webshop gebruiksvriendelijk zijn, wil je eenvoudig producten kunnen uploaden, moet het bestelproces soepel verlopen en moet deze gekoppeld kunnen worden aan je boekhoudprogramma. Je wilt tenslotte een webshop die je werk uit handen neemt en waar klanten eenvoudig kunnen bestellen. Een Wordpress webshop laten bouwen in combinatie met Woocommerce is dan ook een goede optie. Het systeem is snel, continu in ontwikkeling, naar wens in te richten en goed te koppelen met al je favoriete software pakketten. Zo weet je zeker dat jij de aankomende jaren verzekerd bent van een goed werkende en converterende webshop en kun jij je richten op de zaken waar je goed in bent, namelijk ondernemen. Heb je al een Wordpress website en ben je daar verder tevreden over? Dan kunnen wij daar ook een Woocommerce webshop aan toevoegen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gewoon even contact met ons op, vinden we leuk!

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
ontwerpen, bouwen en koppelen
van je nieuwe webshop.

Samen maken wij er wat moois van.

Door de jaren heen hebben we al een hoop verschillende websites gemaakt. Natuurlijk laten we deze website ontwerpen graag aan je zien, maar we laten ons ook graag uitdagen. Dus heb je een leuk idee, challenge us!

Drukvriend - Instagram adverteren

Drukvriend

Maak zijn of haar dag bijzonder en geef een persoonlijk cadeau

Baron Academy - Website laten maken

Baron Academy

Het opleidingsinstituut voor bruidsstylisten

Brand New Coffee - Webshop laten maken

Brand New Coffee

Always Fresh Coffee
Geniet elke dag van vers gebrande koffie

Buildinghealthy bodies - Facebook adverteren

BHB

Training en Voedingscoaching
Maximaal resultaat met BHB succesformule

Fiep & Miep - Webshop laten maken

Fiep & Miep

Blijf jezelf en je kinderen verrassen

Previous
Next
Drukvriend - Instagram adverteren

Drukvriend

Maak zijn of haar dag bijzonder en geef een persoonlijk cadeau

Baron Academy - Website laten maken

Baron Academy

Het opleidingsinstituut voor bruidsstylisten

Brand New Coffee - Webshop laten maken

Brand New Coffee

Always Fresh Coffee
Geniet elke dag van vers gebrande koffie

Buildinghealthy bodies - Facebook adverteren

BHB

Training en Voedingscoaching
Maximaal resultaat met BHB succesformule

Fiep & Miep - Webshop laten maken

Fiep & Miep

Blijf jezelf en je kinderen verrassen

Previous
Next

Wij ontwerpen bouwen onderhouden je
webshop

Play Video

Een complete webshop die voor je werkt en waarmee je kunt groeien.

Snel veilig en responsive

Voor ons is het vanzelfsprekend dat al onze webshops van de nieuwste software worden voorzien, dat ze goed beveiligd worden en dat ze op alle verschillende apparaten te gebruiken zijn. Mocht je het je toch nog afvragen, dan bij deze ;-). Wil je van je webshop echt een raket maken, check dan onze supersnelle hosting.

Zelf je webshop eenvoudig aanpassen

Misschien heb je hier nog niet over nagedacht, maar eenvoudig een product uploaden of zelf aanpassen is ontzettend handig wanneer je webshop online staat en er zelf mee aan de slag wil. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je webshop snel en eenvoudig kunt bewerken, zo heb je ons niet altijd nodig. Wel zo fijn!

Koppel je favoriete software

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe webshop gekoppeld kan worden aan je favoriete software. Denk aan je boekhoudpakket (moneybird), CRM systemen (AFAS, realworks), betaalsystemen (Mollie, Ideal), Social koppelingen (Instagram, Facebook, Whatsapp), E-mail automation (Active Campaign, Mailchimp), Affiliate programma’s (Daisycon, Awin), Postaanbieders (PostNL, Sendcloud) en nog veel meer. 

Goed vindbaar in Google

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe webshop of website zo snel mogelijk opgepikt wordt door Google en goed scoort. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden we daar in de basis al rekening mee bij het bouwen van je webshop. Na oplevering van je webshop nodigen wij Google daarom uit om een kijkje te nemen op je nieuwe website. 

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Webshop laten maken

Het team van Pittig Bakkie, heeft ons top geholpen met het bouwen van onze e-commerce site. Van design tot lancering. Snelle reactie, goede service en support. Thanks

Gert van den Brink

Website en Webshop

Het enthousiasme en de professionaliteit straalt er vanaf! Erg blij met alles wat ze tot nu toe voor onder andere Love Your Interior hebben gedaan. En kan niet wachten tot we de website van Mignon van de Bunt kunnen gaan lanceren. Een fijn team om mee samen te werken en die op alle vlakken met je meedenken!

Mignon van de Bunt

Webshop laten maken

Onze webshop was een rommeltje voordat we met Pittig Bakkie zijn gaan samenwerken. Dankzij onze intensieve samenwerking hebben we een webshop gekregen, die wij zelf goed kunnen aanpassen en waarmee we succesvol adverteren. Echt top!

Ruben

Previous
Next

Website e-book

Wij beheren onze eigen website. Dit e-book was erg fijn om te kijken waar we ons nog konden verbeteren en waar we het beste konden beginnen. Heel blij met de ze download.

Jair Burgers

Website e-book

Mega relaxed! Ik had het e-book binnen 2 minuten binnen en daarna direct van start. Ik heb alle stappen die ik kon doen uitgevoerd, nu hopen dat het effect heeft. Thanks!

Sanne

Website e-book

Met veel plezier dit website e-book gelezen en een hoop nieuwe dingen geleerd. Vooral omdat ik net ben begonnen is het ontzettend fijn. Zo bespaar ik geld en weet ik direct hoe het werk. Ook al zou ik het liever uitbesteden.

Jordy Seegers

Hosting en onderhoud

Onze website draait sinds een aantal maanden bij Pittig Bakkie. De website is snel en werkt eigenlijk altijd. Naast de hosting zorgen ze ook voor het onderhoud en de updates van onze webshop.

Bart

Hosting

Vorig jaar hebben wij onze website verhuisd naar de hosting van Pittig Bakkie. Niet alleen is de website een stuk sneller geworden, maar als bonus is hierdoor ook de website een stuk beter vindbaar in Google. Fijn team en goede service.

Jorrit Hanssen

Brandbook

Afgelopen jaar heeft Pittig Bakkie een Brandbook voor ons gemaakt. Daarin staat alles over ons bedrijf, onze doelgroep, de manier van communicatie en onze huisstijl. Super handig voor onze medewerkers en samenwerkingspartners.

Robin

Previous
Next

Website ontwerpers en trotse code tovenaars

Dit zijn onze webshop specialisten.

Website ontwerpers en trotse code tovenaars

Wij laten jouw business stralen
met een gloednieuwe webshop.

webshop-laten-bouwen

Maatwerk of plug & play?

Een maatwerk webshop voor jouw business.

Een maatwerk webshop voor je bedrijf laten maken door een van onze specialisten? Goed idee! Het zijn namelijk vaak de details die online het verschil maken. Dit komt doordat online shoppers de producten niet kunnen aanraken en snel zijn afgeleid. Goede productfoto’s en sfeerafbeeldingen, een snelle checkout en een soepele gebruikerservaring op de webshop zijn dan ook van groot belang. Het zijn stuk voor stuk zaken die kunnen bijdragen aan een fijne klantervaring. Dit geldt eigenlijk voor alle bedrijven, maar vooral voor webshops die high-end, premium producten online aanbieden. Dit soort producten bestellen bezoekers namelijk niet op basis van ratio, maar op basis van emotie. High-end producten hebben daarom nog meer baat bij een maatwerk webshop, want als jij het niet goed aanpakt gaan mensen vergelijken en bestellen ze op het goedkoopste adres. Ontdek hoe wij je helpen om dat te voorkomen, tijdens een (digitaal) Pittig Bakkie.

Is alles nog niet helemaal helder? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.