online marketing bureau nijmegen

Digitaliserings Voucher

Tot €2.500,- subsidie op online marketing en websites!

Ben jij een Nijmeegse ondernemer met maximaal 10 medewerkers (FTE), dan heb je geluk! De gemeente Nijmegen vergoed nu 50% van de kosten voor online marketing werkzaamheden en websites. Zo kunnen wij je helpen meer online omzet te genereren.

Vertel mij meer

Waar kun jij nu 50% korting op krijgen

  • Meer klanten online bereiken
  • Een professionele webshop of website laten bouwen
  • Meer betrokkenheid creëren bij je bedrijf
  • Een koppeling maken tussen je webshop en voorraadsysteem
  • Je online vindbaarheid vergroten
  • Een gerichte strategie voor je bedrijf ontvangen
  • Je website veiliger maken
  • Succesvolle advertenties 
  • Een boekingsmodule toevoegen aan je website
  • Hulp ontvangen bij social media campagnes
Digitaliserings voucher aanvragen

Nu 50% vergoeding voor Nijmeegse ondernemers!

Je online ambities realiseren met de digitaliseringsvoucher

Met de digitaliseringsvoucher van de gemeente Nijmegen kun je ook in deze tijden de online ambities van je bedrijf realiseren. Met de voucher kunnen Nijmeegse ondernemers namelijk hulp krijgen om de online groeipotentie van het bedrijf te benutten. Je kunt begrijpen dat ons hart hier sneller van ging kloppen. Onze marketing gekkies en online specialisten doen namelijk niets liever, dan bedrijven helpen om nieuwe groeimogelijkheden te ontdekken en te helpen online meer omzet te genereren.

Digitaliserings voucher aanvragen

Jouw voucher aanvragen in 3 simpele stappen.

Om voor een voucher in aanmerking te komen moet je aan een aantal eisen voldoen. De belangrijkste is dat je kunt aantonen hoe de werkzaamheden je bedrijf kunnen helpen groeien. Gelukkig helpen wij je in 3 simpele stappen soepel aan een voucher.

Stap 1: Wij onderzoeken de groeipotentie van je bedrijf!

De digitaliseringswerkzaamheden moeten bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. Daarom gaan wij na een eerste kennismaking op zoek naar de online groeipotentie voor jouw bedrijf.

Stap 2: Wij schrijven een passend groeivoorstel!

Je ontvangt van ons een passend voorstel om de groeipotentie van je bedrijf te gaan benutten. Met dit voorstel kun jij je Voucher gaan aanvragen.

Stap 3: De voucher aanvragen!

In ons voorstel vind je alle informatie die je nodig hebt om je voucher aan te vragen en goedgekeurd te krijgen. Zodra dit het geval is kunnen we samen aan de slag!

“We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing”

Veelgestelde vragen

Voor wie is de digitaliseringsvoucher?

– Je bedrijf is gevestigd in de gemeente Nijmegen.
– De aanvrager heeft een KvK inschrijving.
– Het bedrijf van de aanvrager heeft in totaal maximaal 10 werknemers (FTE).
– De aanvrager kan duidelijk maken hoe de digitaliseringsvoucher bijdraagt aan het genereren van omzet die nu door de anderhalvemetereconomie onder druk is komen te staan.
– Per bedrijf kan 1 aanvraag voor ondersteuning van de digitalisering worden ingediend.
– Om kosteneffectieve oplossingen te realiseren is het voor bedrijven ook mogelijk om een gezamenlijke voucheraanvraag te doen.
– De offerte waarvoor de voucher wordt aangevraagd moet vooraf worden overlegd.
– Het bedrag is maximaal 50 % van de kosten met een maximum van € 2.500,-
– De gefactureerde prijzen en werkzaamheden zijn marktconform.
– De voucher is alleen inwisselbaar bij Nijmeegse leveranciers van digitaliseringsdiensten die bij [email protected] zijn aangemeld ( Geen zorgen, wij zijn aangemeld!).
– De aanvrager moet een voorstel met de leverancier zijn overeengekomen waarin ook het gebruik van de voucher benoemd is.
– De ondernemer dient de officiële factuur achteraf te overleggen.

Tot wanneer kan ik gebruik maken van de voucher?

De regeling geldt van 1 mei 2020 tot en met 31 oktober 2020 of wanneer de grens van het budget bereikt is. Je hebt dus even de tijd om na te denken over je online behoeften en doelen. Mocht je daarbij hulp kunnen gebruiken, ben je altijd welkom voor een bakkie.

Waarom zou je een marketing bureau inschakelen?

Wij houden van win-win situaties. Dus als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Je kunt ons dus inschakelen om je werk uit handen te nemen, maar we voorzien je ook graag van advies of een training op maat. Het is net waar jij behoefte aan hebt.

Hoe weet ik of internet marketing werkt voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd onze best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van Internet Marketing is dat alles meetbaar is, zo zie jij precies waar je budget heen gaat en weten wij hoe we moeten bijsturen.

Waar komen jullie vandaan?

Ons bedrijf is gevestigd in Nijmegen, maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom op kantoor, maar we komen ook langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

aanmelden digitalisering voucher

Heb jij een eigen onderneming in de gemeente Nijmegen en wil je jouw online zichtbaarheid vergroten met een gloednieuwe website of succesvolle online campagne? Meld je dan direct aan via onderstaand formulier. De gemeente Nijmegen stelt namelijk maximaal € 2.500,- subsidie ter beschikking voor voor alle Nijmeegse ondernemers die willen shinen in de online wereld!

Bij Pittig Bakkie ondersteunen wij je met de aanvraag, de realisatie van je project en het behalen van de doelen.

Zij gingen je voor

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing
Bekijk alle projecten