online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

e-commerce

Dus jij hebt een mooie webshop, een tof product of een gave dienst die je via het internet wilt verkopen en kunt daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven en startups namelijk graag groeien en “shinen” op het internet. Met e-commerce zijn er zoveel mooie kansen om meer uit je bedrijf te halen, daar worden wij elke keer weer enthousiast van!

Contact opnemen

Waarom E-commerce?

Met alleen een tof concept, een mooi product of je eigen webshop ben je er nog niet helemaal, je hebt tenslotte wel klanten nodig die je producten kopen. Het creëren van naamsbekendheid, een goede marketing funnel en hanteren van de juiste strategie zijn essentieel om meer verkopen te realiseren. Ook kun je nadenken over de online verkoop op andere platformen zoals bijvoorbeeld, Bol, Marktplaats.nl, Amazon of Google shopping. Met onze ervaring geven wij je graag advies over de beste e-commerce opties voor jouw bedrijf.

Strategie en Sparringsessie

Een goede funnel, effectieve landingspagina’s, webshop optimalisatie(s), advertising, e-mail marketing en de verkoop via andere platformen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Toch zijn de verschillen groot, een goede strategiesessie is daarom essentieel. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de bedrijfsdoelen, de doelgroep, het budget en bekijken we samen waar de beste e-commerce kansen liggen voor jouw bedrijf! {Lees meer over onze aanpak en ontdek waar wij als online marketing bureau voor staan}

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

E-commerce specialist

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek, juist daarom zoek je een e-commerce specialist met verstand van zaken! Iemand die je professioneel advies geeft, je werk uit handen kan nemen en met je meedenkt over belangrijke vraagstukken. Dan ben je bij Pittig Bakkie aan het juiste adres! Of het nu gaat om het bouwen van een complete webshop of het optimaliseren van een bestaand platform, maakt voor ons niet uit. Onze online specialisten helpen je graag bij verschillende online marketing vraagstukken. We helpen je naast verkopen via je eigen webshop ook extra sales genreren via andere platformen zoals Bol.com of Amazon. Dus heb je zin in een Pittig Bakkie en een goed gesprek? Neem dan hieronder even contact met ons op, vinden we leuk!

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!