E-mail marketing bureau.

Op zoek naar een e-mail marketing bureau dat je helpt bij het inrichten en optimaal gebruiken van e-mail marketing? Dan zit je hier goed. Onze marketing tijgers en online specialisten helpen je graag bij het opzetten van je eerste automatisering of het inrichten van complexe funnels waardoor jij je omzet kunt verhogen.

Resultaat voor je bedrijf

Wat is e-mail marketing.

E-mail marketing is de meest effectieve marketing tool van het moment. Met e-mail marketing verstuur je namelijk eenvoudig geautomatiseerde e-mail berichten aan je hele e-maillijst of een klein gedeelte daarvan. Met deze vorm van direct marketing stuur al je klanten op het juiste moment een persoonlijk bericht. Zo laat je zien waar jouw bedrijf voor staat en geef je ze de best mogelijke klantervaring. Het mooiste daarvan? Blije klanten en een grote tijdsbesparing voor jou.

Nieuwe leads

Aanmeldingen

E-book

Downloads

Deze bedrijven gingen je voor:

SEO-voor-mkb

Meer tijd, meer resultaat

Tijd besparen met e-mail marketing.

Met e-mail marketing wordt het wel heel makkelijk om repetitieve taken van je to-do lijst te halen en de customer journey van je klanten te verbeteren! Zo kun jij meer tijd besteden aan de zaken die echt belangrijk zijn. Je kunt e-mail marketing namelijk niet alleen gebruiken om een maandelijkse nieuwsbrief te versturen. Je kunt het gebruiken om klanten meer over je merk te vertellen, de betrokkenheid te verhogen, producten te upsellen of een reminder te sturen. Vrijwel alle e-mails die je elke dag opnieuw verstuurd, kun je hiermee automatiseren. E-mail marketing is dus ideaal om je business te schalen en als ondernemer waardevolle tijd te besparen die je weer kunt gebruiken om je business te laten groeien!

Resultaat voor je bedrijf

Wat doet een e-mail marketing bureau.

Een email marketing bureau helpt je bij het vergroten van je omzet en het schaalbaar maken van je onderneming. Enerzijds zorgen wij door gerichte (advertentie) campagnes voor nieuwe potentiële klanten en anderzijds helpen wij je om meer uit je bestaande lijst met e-mailadressen te halen. Door de juiste zaken te automatiseren kun je niet alleen tijd besparen en meer geld verdienen, maar geef je je klant de optimale klantervaring.

full-service-marketing-bureau

E-mail marketing voorbeelden.

Met e-mailmarketing kun je niet alleen je producten of diensten onder de aandacht brengen. Je kunt e-mail marketing bijvoorbeeld ook gebruiken om de onboarding van klanten voor een gedeelte te automatiseren of om het aantal verkopen in je webshop te vergroten door middel van abandoned cartmails of refer a friend acties. Er zijn met e-mail marketing zoveel mogelijkheden, dat we hieronder een aantal voorbeelden voor je onder elkaar hebben gezet.

Zijn wij jouw nieuwe e-mailmarketing bureau?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je vrijblijvend een keer sparren over jouw e-mail automation? Vinden we leuk! Het enige dat jij hoeft te doen is even contact opnemen of het formulier hieronder in te vullen.

Veelgestelde vragen over e-mail marketing.

Wanneer je je e-mail marketing wil uitbesteden, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Goede vraag!

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en jouw bedrijf schaalbaar en duurzaam laten groeien? Dan kun je e-mail marketing zeker goed gebruiken. Het helpt je om je doelgroep echt te bereiken en is een mooie manier om extra verkopen en aanvragen binnen te halen.

Let’s talk money! Natuurlijk ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, maar we snappen ook dat je graag wil weten wat e-mail marketing in nu eigenlijk kost. De kosten hangen af van jouw doel(en). Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het voor ons lastig om standaard prijzen te hanteren. We proberen namelijk altijd rekening te houden met elk budget en samen met jou te kijken hoe we je bedrijf daarmee het beste kunnen helpen. Maar wees gerust: we gaan met jouw budget om alsof het ons eigen is. Elke cent wordt goed besteed!

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd ons best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van e-mail- en online marketing is dat we alles door kunnen meten, zo weet je precies waar je budget heen gaat.

gratis e-book

Zelf aan de slag met e-mail marketing.

Wil je zelf aan de slag met e-mail marketing? of ben je al bezig maar twijfel je of je het wel goed doet? Download dan ons gratis e-book: Succesvolle e-mail marketing voor jouw business! We delen waardevolle tips over de inrichting van je e-mail marketing campagnes, laten je de beste e-mail marketing software zien, geven je een aantal perfecte e-mail voorbeelden en natuurlijk delen wij onze eigen e-mailflow met jou. Dusss….. Wil jij ook aan de slag met e-mailmarketing voor jouw business? En ben je er klaar voor om je sales een boost te geven? Download het gratis e-book dan via de link of knop hieronder…. Toe maar, het is helemaal gratis!