Moeiteloos resultaat boeken met Facebook adverteren

Je weet het he, dat je eigenlijk aan de slag moet met adverteren op Facebook. Het is dé manier om jouw doelgroep te bereiken en meer klanten te generen. Tenminste, als jij de juiste taal weet te spreken. Heb je geen tijd, zin of onvoldoende kennis van Facebook adverteren? Maak snel kennis met Pittig Bakkie, want wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Social media uitbesteden

Hoe fijn is het als jij nooit meer hoeft na te denken over Facebook campagnes? Je hoeft niet meer uren naar het toetsenbord te staren, op zoek naar inspiratie die maar niet lijkt te komen. Als je dan eindelijk alle berichten hebt geschreven, blijkt dat je niet de juiste snaar hebt geraakt: op Facebook adverteren heeft niets opgeleverd. Dat kan anders! Terwijl jij je richt op het runnen van jouw bedrijf, zorgt onze Facebook marketing specialist ervoor dat jouw pagina er beter uitziet dan ooit tevoren. Wij weten precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken door het plaatsen van de juiste afbeeldingen en pakkende teksten en creëren Facebook campagnes waar jouw klant op zit te wachten. Ben jij klaar om te scoren met steengoede content?

Scoren met FAcebook campagnes 

Op Facebook adverteren heeft heel veel voordelen. Het zorgt voor zichtbaarheid, je bereikt jouw klanten razendsnel en met de juiste berichten kun je in no-time viral gaan. Tenminste, als je de met regelmaat juiste content plaatst. Daar zit nou net de uitdaging. Hoe vaak komt het voor dat adverteren op Facebook erbij in schiet? Andere taken krijgen voorrang omdat je dat leuker vindt of daar beter in bent. Logisch, maar je weet ook dat het creëren van Facebook campagnes juist bijdraagt aan het voortbestaan van jouw onderneming. Bespaar jezelf een hoop tijd en zorgen en laat het adverteren op Facebook over aan een Facebook marketing specialist van Pittig Bakkie. Wij weten precies wat jouw doel is: meer klanten krijgen. Daar gaan wij met onze campagnes hoogstpersoonlijk voor zorgen.

 

Gooi je geld niet weg 

Vervelend he, advertenties die niets opleveren. Ze kosten alleen maar geld en dat werkt demotiverend. Misschien wil je door het gebrek aan resultaat helemaal niet meer adverteren op Facebook. Vergis je niet, deze campagnes kunnen wel degelijk zorgen voor meer omzet. Stop met het weggooien van geld en schakel onze Facebook marketing specialist in. Je merkt al snel dat onze content wél jouw klant bereikt en zorgt voor meer verkopen

Social media specialist nodig?

“Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek. Ook voor social media zoek je daarom een expert die weet waar hij/zij het over heeft en met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zouden zelf niet anders willen. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social specialist met verstand van zaken. Iemand die je advies geeft, je werk uit handen kan nemen en graag met je meedenkt. Wat wil je nog meer?”

– Iris –

Uitbesteden Facebook adverteren: Kosten

Kan jij ook niet wachten om te stoppen met nadenken over Facebook campagnes? Onze experts nemen het graag van je over. Bekijk hier welk pakket het beste bij jou past.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

6 + 4 =

Liever zelf aan de slag met Facebook adverteren?

Dus jij wilt zelf alle ins en outs leren van Facebook adverteren: van kosten tot campagnes bedenken. Dat kan! Wij leggen jou graag uit hoe jij impact maakt met jouw content in een van onze trainingen.

Pittig bakkie

“Doen waar je goed in bent, passie voor hebt en energie van krijgt. Dat zijn volgens ons de basis ingrediënten voor een succesvolle business. Daarnaast geloven wij in een win-win situatie, want als jij doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Wij krijgen namelijk energie van het helpen groeien van andere bedrijven, want als jij groeit, doen wij dat ook. Dus… wanneer drinken wij een pittig bakkie?”

Martien

– Iris –