Zonder moeite, echt resultaat op Facebook!

 

Dus jij wil meer (potentiële) klanten bereiken via Facebook. Dan is het misschien tijd voor een pittig bakkie, want je doelgroep bereiken via Facebook is precies wat wij doen!

Alles draait om jouw doelgroep

Spreek jij de juiste taal?

Waarschijnlijk kun je ons precies vertellen wie jouw klanten zijn, maar kun je ons ook vertellen hoe jouw ideale klant eruitziet? Veel ondernemers vinden het lastig om aan te geven hoe oud hun klant is, waar ze van houden, hoe hun thuissituatie eruitziet en wat ze belangrijk vinden. Toch is dat precies wat je nodig hebt om de juiste “taal” te spreken en jouw doelgroep te bereiken via Facebook.

Alles begint met een pittig bakkie

Een goede start!

Om erachter te komen wie jouw ideale klant nu eigenlijk is, starten wij altijd met een pittig bakkie. We gaan dan samen met jou op zoek naar je jouw ideale klant! Daarna maken we een uitgebreide analyse van jouw Facebook account, je bedrijf en de belangrijkste concurrenten.

De juiste strategie voor jou

Content, advertising of allebei?

Het bepalen van de juiste strategie voor jouw business is belangrijk om resultaat te behalen op Facebook. Waar sommige bedrijven genoeg hebben aan alleen het plaatsen van content, hebben andere Facebook advertising nodig om mooie resultaten te behalen. Ontdek zelf wat het beste past bij jouw bedrijf.

Kies het pakket dat bij jou past

Facebook advertising

Waarschijnlijk heb je al wel eens op de knop promoten gedrukt, zonder resultaat. Met Facebook advertising zorgen wij ervoor dat je wel resultaten boekt met je Facebook campagnes. En het allermooiste is dat jij er (bijna) geen omkijken naar hebt.

Geen omkijken meer naar Facebook

Facebook Content

Hoe lekker is het om geen omkijken meer te hoeven hebben naar Facebook. Wij vinden het leuk om te doen en jij kan je weer bezighouden met de dingen waar jij energie van krijgt. #winwinstuatie

Liever leren om het zelf te doen?

We leggen het je ook graag uit

Dus jij doet het liever zelf?

Volg dan één van onze trainingen om je eigen vaardigheden te vergroten. Je kunt bij ons terecht voor Facebook, Instagram, Pinterest of SEO-trainingen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dat begrijpen wij heel goed. Gelukkig bijten we niet en vinden we het hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een pittig bakkie.

14 + 6 =