online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

google ads

Wil jij meer bezoekers, omzet en nieuwe klanten? Grote kans dat je dan al eens aan Google Ads hebt gedacht. Logisch, want als je deze tool op de juiste manier inzet, zijn er leuke resultaten mee te behalen. Gelukkig zijn onze enthousiaste SEA experts altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en helpen ze je graag bij het uitzetten van de juiste strategie en campagnes!

Contact opnemen

Waarom Google Ads?

Ten opzichte van Social Advertising werkt Google Ads weer net even anders. Waarbij we ons met Social Media Advertising voornamelijk richten op interesses van gebruikers, kunnen we met zoekmachine advertenties juist heel gericht op bepaalde zoekwoorden adverteren. Toch is dat niet alles, via Google Ads kun je namelijk ook Display campagnes opzetten, (dit zijn bijvoorbeeld de reclames in de zijbalk op een website of in apps), remarketing campagnes draaien en adverteren op Youtube. Kortom een hoop kansen voor bedrijven die hun online vindbaarheid willen vergroten.

Strategie en Sparringsessie

Doordat er veel mogelijk is met Google Ads, kan er ook veel misgaan. Een goede SEA (Search Engine Advertising) campagne begint daarom voor ons ook altijd met een strategie en sparringsessie. Wij geloven namelijk dat de combinatie van, jouw inzicht in de doelgroep en onze kennis van de markt, de beste resultaten oplevert. Samen gaan we tijdens deze sessie daarom op zoek naar de beste mogelijkheden en kansen voor jouw Google Ads Campagne. Als ervaren online marketing bureau, houden we daarbij natuurlijk rekening met het beschikbare budget.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Is een SEA campagne haalbaar voor mijn bedrijf?

De haalbaarheid van een Google Ads campagne wordt o.a. beïnvloed door het budget, de winstmarge en de kosten per klik (CPC). Samen bepalen zij eigenlijk de “return on ads spend” ook wel ROAS genoemd. Deze waarden zijn voor ons belangrijk om uitspraken te kunnen doen over de haalbaarheid van campagnes voor jouw website, webshop of bedrijf. Wij houden namelijk alleen van leuke verrassingen achteraf, daarom geven wij je graag helder en eerlijk advies! Soms kun je namelijk beter met Social Advertising of SEO aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden en zin in een Pittig Bakkie? Neem dan even contact met ons op.

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!