fbpx
Online marketingReclamebureau

Hoe werkt een reclamebureau?

By 11 augustus 2020 maart 9th, 2021 No Comments

We hebben allemaal een bepaald beeld bij een reclamebureau. Misschien denk je aan digitale creatievelingen die reclamedrukwerk ontwerpen of aan online specialisten die flitsende advertentieteksten schrijven. Eigenlijk klopt het allebei, maar hoe werkt een reclamebureau nou eigenlijk? Kun je er alleen terecht als grote onderneming of ook als klein bedrijf? In deze blog lees je precies hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen.

Hoe werkt een reclamebureau precies?

Dat wij als reclamebureau graag mooie dingen maken en bedrijven helpen hun doelgroep te bereiken wist je waarschijnlijk al. Je weet dat wij als modern reclamebureau niet alleen posters en folders ontwerpen, maar dat onze digitale creatievelingen je ook kunnen helpen met doelgerichte advertentie campagnes om meer bezoekers naar je website te trekken en meer verkopen te realiseren in je webshop. Wij toveren namelijk graag een glimlach op je gezicht en op die van je klanten! Toch vragen veel mensen zich af: Hoe werkt een reclamebureau? Is het alleen voor grote bedrijven weggelegd of kan ik er als zzp’er of kleine zelfstandige ook terecht? Hoe wij werken en hoe we  je kunnen helpen om je doelgroep te bereiken lees je hieronder. Hier lees je wat een reclamebureau precies doet.

Online marketing experts

Alles begint met een eerste kennismaking en een pittig bakkie

Als reclamebureau vertellen wij graag jouw verhaal, daarom nemen wij altijd graag de tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Zo krijgen wij een goed gevoel bij jou en je bedrijf en weet jij direct hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Onze eerste kennismaking vind vaak plaats bij ons op kantoor of bij jou, maar in deze tijd kunnen we ook een digitaal bakkie doen, via Zoom, Skype of Hangouts. Tijdens deze meeting luisteren we aandachtig naar jullie wensen en proberen we jullie verhaal te ontrafelen. Zo zorgen we ervoor dat we de doelgroep kunnen bereiken en jullie verhaal daarop aansluit.

Een reclamebureau vertelt jouw verhaal en prikkelt je doelgroep!

Bij een reclamebureau werken inderdaad een hoop creatieve geesten. Het zijn beelddenkers, designers en woordkunstenaars. Ze duiken in jouw bedrijf, jouw doelgroep en stemmen dit precies op elkaar af! Creatieve campagnes vol inspirerende verhalen en sprekende beelden zijn het resultaat, waarbij jouw verhaal centraal staat. Onze creatieve marketing specialisten zorgen ervoor dat alles op zijn plek valt en exact bij elkaar past. Zo vertellen wij jouw verhaal en prikkelen we je doelgroep!

dit-doet-een-reclamebureau

Onderzoek en een “plan de champagne”

Na een prettige kennismaking gaan wij, voordat we beginnen met een samenwerking, altijd eerst op onderzoek uit. Een goed begin is namelijk het halve werk, juist wanneer je met een nieuwe reclamecampagne aan de slag gaat. Je wilt tenslotte wel een weergaloze indruk maken op je doelgroep! Dat is precies waar een reclamebureau je mee helpt! Tenminste, als je het aan ons vraagt. Wij houden er namelijk van om een onvergetelijke indruk achter te laten! Een goede reclamecampagne wordt namelijk niet alleen goed bekeken, maar zorgt ook voor betrokkenheid en (re)acties! Daarom gaan we na ons onderzoek aan de slag met een “plan de champagne” en maken wij een doeltreffend plan. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en waarin we je precies vertellen hoe wij je bedrijf online kunnen gaan laten “shinen”! Ben je er klaar voor?

 

Starten met de samenwerking met je nieuwe reclamebureau?

Nadat je jouw “plan de champagne” hebt ontvangen en graag wil starten met de samenwerking met je nieuwe reclamebureau, hoef je ons alleen het startsein te geven. Daarna gaan onze online specialisten en marketing gekkies voor je aan de slag. Je krijgt dan toegang tot je eigen klanten account, waarin je de werkzaamheden realtime kunt volgen. Ben jij klaar voor een nieuwe samenwerking en om echt met je bedrijf en je merk aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en we maken er direct een feestje van. Het enige dat jij hoeft te doen is op de “Bakkie Doen” knop te klikken 🥳  (echt waar).

 

Laat een bericht achter