Een prachtige website, maar niemand die het ziet?

 

Dus jij hebt inmiddels een prachtige website en wil die aan de hele wereld laten zien? Dan is het echt tijd voor een pittig bakkie, want wij helpen bedrijven bij het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Meer bezoekers op jouw website met seo

De perfecte website is mooi en vindbaar!  

Het hebben van een mooie website is leuk, maar de perfecte website is natuurlijk ook vindbaar. Je online zichtbaarheid kun je vergroten door regelmatig gave nieuwe content te plaatsen, maar ook door teksten te schrijven die geoptimaliseerd zijn voor Google. Denk maar na, wat is het eerste dat je doet als je iets op wil zoeken? Precies, even google-en!

Wat is de juiste strategie voor jou?

SEO optimalisatie iets voor jou?

Ben je benieuwd of SEO optimalisatie iets voor jou kan zijn, of wil je weten of je al goed bezig bent? Vraag dan een gratis quickscan aan van jouw website en we nemen jouw website eens goed onder de loep!

Een goed begin is het halve …

SEO ANALYSE!

Hoe vaak heb je het al wel niet gehoord, je moet gaan bloggen op je website, dat is goed voor je vindbaarheid! Hoewel dat zeker waar is, kun je dit het beste wel doen op basis van een goed plan. Daarom starten wij altijd met een uitgebreide SEO analyse, waarbij we jouw website onder de loep nemen en ook op zoek gaan naar de juiste zoektermen. Je wil tenslotte wel zeker weten dat je harde werk iets oplevert!

Wat vind google ervan?

Plek 1 in Google, dat willen we het liefst allemaal wel. Alleen om met de woorden van Hennie Huisman te spreken, “er kan er maar één de beste zijn”. De beste zijn in Google hangt niet alleen samen met de content die je plaatst, maar ook met de domeinautoriteit van jouw website. De domeinautoriteit (DA) van jouw website is een indicator hoe belangrijk Google jouw website vindt. Als je hier goed op scoort, kom je vaak ook hoger in de zoekresultaten terecht. Linkbuilding is i.c.m. SEO optimalisaties een effectieve een manier om aan je ranking te werken. 

SEo Uitbesteden of zelf doen?

SEO tekstpakket

Continu gerichte content schrijven die interessant is voor jouw doelgroep, dat is waar het om draait. Je kunt ervoor kiezen om een SEO training te volgen of het uit handen te geven, wat kies jij?

een uitgebreide WEBSITE check up

WEBSITE APK

Soms wil je gewoonweg weten of je goed bezig bent, wat advies ontvangen van een SEO expert en daarna zelf weer verder gaan. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan. Daarom hebben we ook een Website APK. Je ontvangt dan een uitgebreide check-up, een zoekwoorden-analyse en een advies op maat.

Jouw Domein autoriteit omhoog

Linkbuilding pakket

Je kunt kiezen uit een klein pakket, zodat je het eerst kunt uitproberen. Een mediumpakket om meteen goed te starten of ons grootste pakket om direct vol gas te geven.

Liever leren om het zelf te doen?

We leggen het je ook graag uit

Dus jij doet het liever zelf?

Volg dan één van onze trainingen om je eigen vaardigheden te vergroten. Je kunt bij ons terecht voor Facebook, Instagram, Pinterest of SEO-trainingen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dat begrijpen wij heel goed. Gelukkig bijten we niet en vinden we het hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een pittig bakkie.

5 + 3 =