online marketing bureau nijmegen

Internet marketing Nijmegen

Internet marketing is onze passie! Wij worden enthousiast over de mogelijkheden van het wereld wijde web. Van Facebook, Instagram en Google, maar ook van zoekmachine optimalisatie, conversieverhoging en het verbeteren van de klantervaring. Onze online specialisten en marketing gekkies helpen je nieuwe klanten te bereiken, meer verkopen te realiseren en fans te creëren. Zo vergroten we je vindbaarheid, helpen je aan extra omzet via succesvolle advertentie campagnes en bedenken nieuwe concepten en content ideeën. Ons online marketing bureau zit in Nijmegen, maar wij bedienen klanten in het hele land. Is ons internet marketing bureau in Nijmegen iets te ver rijden? Dan komen wij graag een keer bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Vertel mij meer

Internet Marketing

Internet Marketing biedt veel mooie kansen voor ondernemers! Wij helpen je graag om de mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart te brengen en bij het maken van keuzes. Want welke marketing tools je inzet voor jouw business is afhankelijk van jouw bedrijf. Zo kun je eigen producten verkopen via je website of via grote platformen zoals Bol.com of Amazon, maar je kunt ook producten van anderen aanbieden (affiliate marketing). Je kunt adverteren via social media (Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube etc.), maar ook via Google Ads of affiliate platformen.

“this is how we roll”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  Bakkie doen!
Wij houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek en eerlijk advies. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leren we elkaar graag wat beter kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen bij je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.

Stap 2.  Gedegen internet marketing onderzoek
Nu we weten wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naartoe willen, starten wij ons markt onderzoek en gaan we op zoek naar de feiten. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan we altijd eerst op onderzoek uit en kieren we het hele internet ondersteboven. Zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent.

Stap 3.  Plan de Champagne
Op basis van jullie input, ons onderzoek en onze kennis op het gebied van internet marketing maken wij een transparant, creatief en doeltreffend plan om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij je bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren?

Stap 4.  Let’s go
We beginnen met het opstarten van de internet marketing werkzaamheden voor jouw bedrijf in Nijmegen of daarbuiten. Binnen no-time ben jij klaar om te vlammen! Vervolgens ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten en spreken we samen nieuwe doelen af. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

“We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing”

Onze internet marketing diensten

Bij Pittig Bakkie ben je niet gebonden aan contracten en verplichtingen. Heldere afspraken en meetbare resultaten, dat is waar wij voor staan. Bij ons internet marketing bureau in Nijmegen staan wij voor je klaar om je bedrijf naar een hoger online plan te tillen. Wij helpen je bij het bereiken van je doelgroep op het internet en bij het realiseren van meer sales en extra omzet.

Social media beheer en content creatie

Het was nog nooit zo makkelijk om je klanten te bereiken. Tenminste, wanneer je dit doet met een goed plan! Social media is namelijk ideaal om interactie aan te gaan, je merkbekendheid te vergroten en “on top of mind” te blijven. Onze internet marketing specialisten helpen je graag bij het maken van social media content of nemen het helemaal voor je uit handen. Net wat jij wil.

Online adverteren via Facebook of Google

Wil jij meer bezoekers, omzet en nieuwe klanten? Dan heb je vast al wel eens overwogen om online te adverteren via Facebook of Google ads. Logisch, want als je deze internet marketing tools op de juiste manier inzet, zijn er leuke resultaten mee te behalen. Het is echter wel belangrijk dat je de juiste strategie hanteert, anders kan het je veel geld kosten in plaats van opleveren. Onze marketing gekkies vertellen je er graag alles over, zodat ook jij het meeste uit jouw business kan halen.

Internet marketing advies & Branding

De uitstraling van je bedrijf is meer dan alleen een logo en een huisstijl. Een goede branding vertelt je verhaal, prikkelt je doelgroep en zorgt ervoor dat mensen zich met jouw merk identificeren. Wij helpen je graag om de communicatie op je doelgroep af te stemmen, voorzien je van advies en geven marketing trainingen.

De optimale klantbeleving

Dus jij hebt een mooie website, webshop, een tof product of een gave dienst die je via het internet wilt verkopen en kunt daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven namelijk shinen op het internet. Door de “user experience” te verbeteren behalen we vaak mooie resultaten. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact op. Vinden we leuk!

online-marketing-advies-training

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een veel gebruikte internet marketing strategie en dat is niet zonder reden. SEO (search engine optimization) is namelijk een mooie manier om je vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Veel zoekopdrachten beginnen tegenwoordig namelijk tegenwoordig in Google. En als je daar bovenaan kunt staan, kan dit een hoop positieve effecten hebben op je business.

Zij gingen je voor

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing
Bekijk alle projecten

Pittig Bakkie Internet Marketing

Hoi, wij zijn Pittig Bakkie. Het internet marketing bureau uit Nijmegen waar we bedrijven helpen shinen op het internet! We houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie, (thee mag natuurlijk ook). Onze marketing specialisten staan voor je klaar.

Elke business een andere online aanpak

Ieder bedrijf heeft tenslotte andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol internet marketing gereedschap en high tech snufjes. Daarnaast staan onze marketing “gekkies” en online specialisten te trappelen om je verder te helpen.

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing

Veelgestelde vragen

Voor wie is internet marketing?

Internet marketing bij Pittig Bakkie is voor alle ondernemers uit Nijmegen en daarbuiten die meer uit hun business willen halen. Wij helpen je bij het vergroten van de online zichtbaarheid, verhogen van het aantal verkopen en bij de zoektocht naar meer omzet. Onze online marketing specialisten vinden voor elk budget (groot of klein) een passende marketing strategie. Samen met jou gaan ze op zoek naar de meest effectieve manier om jouw merkbekendheid te vergroten.

Hoe weet ik of internet marketing werkt voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd onze best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van Internet Marketing is dat alles meetbaar is, zo zie jij precies waar je budget heen gaat en weten wij hoe we moeten bijsturen.

Quanta costa

Uiteraard ben je benieuwd wat wij voor jouw business kunnen doen, maar we begrijpen als geen ander dat je ook wil weten wat het kost Het draait tenslotte ook om de poen, de knaken, het geld. Daarom stemmen we onze werkzaamheden af op jouw doelen, onze kennis en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

Waarom zou je een marketing bureau inschakelen?

Wij houden van win-win situaties. Dus als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Je kunt ons dus inschakelen om je werk uit handen te nemen, maar we voorzien je ook graag van advies of een training op maat. Het is net waar jij behoefte aan hebt.

Waar komen jullie vandaan?

Ons bedrijf is gevestigd in Nijmegen, maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom op kantoor, maar we komen ook langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

Zin in koffie (of thee)?

Ben jij benieuwd wat onze internet marketing “gekkies” en online specialisten voor jou kunnen doen? Neem dan gerust even contact met ons op. Vinden we leuk!