Internet marketing Nijmegen.

Internet marketing is onze passie! Wij worden enthousiast over de mogelijkheden van het wereld wijde web. Van Facebook, Instagram en Google, maar ook van zoekmachine optimalisatie, conversieverhoging en het verbeteren van de klantervaring. Onze online specialisten en marketing gekkies helpen je nieuwe klanten te bereiken, meer verkopen te realiseren en fans te creëren. Zo vergroten we je vindbaarheid, helpen je aan extra omzet via succesvolle advertentie campagnes en bedenken nieuwe concepten en content ideeën. Ons online marketing bureau zit in Nijmegen, maar wij bedienen klanten in het hele land. Is ons internet marketing bureau in Nijmegen iets te ver rijden? Dan komen wij graag een keer bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Waarom eigenlijk?

Internet marketing.

Internet Marketing biedt veel mooie kansen voor ondernemers! Wij helpen je graag om de mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart te brengen en bij het maken van keuzes. Want welke marketing tools je inzet voor jouw business is afhankelijk van jouw bedrijf. Zo kun je eigen producten verkopen via je website of via grote platformen zoals Bol.com of Amazon, maar je kunt ook producten van anderen aanbieden (affiliate marketing). Je kunt adverteren via social media (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn etc.), maar ook via Google Ads of affiliate platformen.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
ontwerpen, schrijven en monitoren
van succesvolle campagnes.

Trots en dankbaar voor deze projecten.

Wij maken graag samen met gepassioneerde ondernemers de wereld een beetje mooier en houden van blije mensen, daar krijgen wij energie van! Wij maken online marketing laagdrempelig, effectief en persoonlijk voor iedereen die iets wil bijdragen aan de wereld. Wij helpen jou en je bedrijf stralen door.

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

Wij ontwerpen runnen monitoren je
online campagnes

Play Video

This is how we roll.

Stap 1: bakkie doen!

Wij houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek en eerlijk advies. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leren we elkaar graag wat beter kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen bij je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.

Stap 2: gedegen internet marketing onderzoek

Nu we weten wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naartoe willen, starten wij ons markt onderzoek en gaan we op zoek naar de feiten. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan we altijd eerst op onderzoek uit en kieren we het hele internet ondersteboven. Zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent.

Stap 3: plan de champagne

Op basis van jullie input, ons onderzoek en onze kennis op het gebied van internet marketing maken wij een transparant, creatief en doeltreffend plan om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij je bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren?

Stap 4: let’s go

We beginnen met het opstarten van de internet marketing werkzaamheden voor jouw bedrijf in Nijmegen of daarbuiten. Binnen no-time ben jij klaar om te vlammen! Vervolgens ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten en spreken we samen nieuwe doelen af. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Facebook ads

Sinds anderhalf jaar helpt Pittig Bakkie mij met alle online marketing werkzaamheden. Van Facebook Ads tot SEO. Fijne partij om mee samen te werken.

Marjan van Heerde

Facebook ads

Super fijn, sinds ik mijn advertenties heb uitbesteed is mijn ROAS gestegen van 3 naar 15 en heb ik meer tijd voor andere dingen.

Joris Dolleman

Facebook ads

Voorheen deed ik mijn Facebook advertenties zelf. Dat ging goed, maar niet te combineren met het runnen van mijn bedrijf. Sjoerd en Iris van Pittig Bakkie runnen nu mijn advertenties. Dit gaat top! Tijdens de maandelijkse meetings nemen we samen de resultaten door en maken we de planning voor de volgende periode. Super fijn.

Sinita Garcia

Previous
Next

E-mail marketing

Naast het adverteren op Insta en Facebook, heb ik door Pittig Bakkie ook een e-mail automation laten opzetten. Hierdoor blijft mijn doelgroep op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties en zorg ik voor extra verkopen.

Kelly Baron

E-mail marketing

Binnen ons bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om extra sales te genereren. Pittig Bakkie kwam met het idee om E-mail marketing in te zetten om upsell en herrineringsaankopen toe te passen. Op deze manier hebben we 15% meer omzet binnen gehaald. Heel fijn.

Tom

SEO uitbesteden

1,5 jaar geleden gestart met mijn nieuwe bedrijf. Sindsdien is Pittig Bakkie bezig met mijn SEO. De resultaten zijn top en we hebben in Nijmegen e.o. al een aantal top 5 posities te pakken. Met mijn nieuwe website , die nu gebouwd wordt verwachten we nog een stap te kunnen maken. Fijne samenwerking.

Marjan van Heerde

Twitter Ads

We hebben de overstap gemaakt naar Pittig Bakkie, tot nu toe erg blij mee. Sjoerd en Iris denken goed mee en zoeken oplossingen “outside the box”.

Wesley Buitenhuis

Twitter Ads

Voor het bedrijf waar ik werk zochten we een betrouwbare partner, die hebben we gevonden in Pittig Bakkie. Ze denken met ons mee en runnen onze advertentie campagnes. Vooral de wekelijkse meetings zijn erg fijn, zo zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen we samen bijsturen.

Cindy Aguero

Twitter Ads

Als marketing manager was ik op zoek naar een partij die mij kon helpen bij alle uitvoerende werkzaamheden. We runnen voor ons bedrijf Twitter, Linkedin en Google advertenties via Pittig Bakkie. Fijne samenwerking.

Yoeri Meulemans

Previous
Next

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Meet the Bakkies

Max Arts

Content creator

Max is na zijn stageperiode blijven plakken en houdt zich vooral bezig met content creatie. Dit doet hij naast zijn opleiding mediavorming. Creatief bezig zijn is echt zijn passie. Of het nu gaat om het maken van designs op zijn computer of het bedenken van nieuwe wrapcombinaties tijdens de lunch. En een Pittig Bakkie lust hij ook, het liefst een cappuccino met een scheutje karamelsiroop.

Vivianne Maas

Office manager en designer

De energieke duizenpoot van ons kantoor. Vivianne is net een duracell konijntje, op werk hebben we nog niet gemerkt dat ze op gaat. Elke dag barst ze van de energie en zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Martien de Jong

Designer, eigenaar en SEO-expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten.

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen.

Devi Jacobs

Websitebouwer en code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Eva Velers

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer houd ik me vooral bezig met social media advertenties, Google Ads, SEO optimalisatie en content creatie. Lekker creatief bezig zijn, doe ik het liefst. Daarnaast leg ik als Twentenaar mijn Gelderlandse collega’s graag uit wat het verschil is tussen Twente en de Achterhoek. En hoe ik mijn Pittig Bakkie het liefst drink? Ik zeg geen nee tegen een sterke espresso of de welbekende ‘haver cappu’.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Onze internet marketing diensten

Bij Pittig Bakkie ben je niet gebonden aan contracten en verplichtingen. Heldere afspraken en meetbare resultaten, dat is waar wij voor staan. Bij ons internet marketing bureau in Nijmegen staan wij voor je klaar om je bedrijf naar een hoger online plan te tillen. Wij helpen je bij het bereiken van je doelgroep op het internet en bij het realiseren van meer sales en extra omzet.

Social media beheer en content creatie

Het was nog nooit zo makkelijk om je klanten te bereiken. Tenminste, wanneer je dit doet met een goed plan! Social media is namelijk ideaal om interactie aan te gaan, je merkbekendheid te vergroten en “on top of mind” te blijven. Onze internet marketing specialisten helpen je graag bij het maken van social media content of nemen het helemaal voor je uit handen. Net wat jij wil.

Online adverteren via Facebook of Google

Wil jij meer bezoekers, omzet en nieuwe klanten? Dan heb je vast al wel eens overwogen om online te adverteren via Facebook of Google ads. Logisch, want als je deze internet marketing tools op de juiste manier inzet, zijn er leuke resultaten mee te behalen. Het is echter wel belangrijk dat je de juiste strategie hanteert, anders kan het je veel geld kosten in plaats van opleveren. Onze marketing gekkies vertellen je er graag alles over, zodat ook jij het meeste uit jouw business kan halen.

Internet marketing advies & branding

De uitstraling van je bedrijf is meer dan alleen een logo en een huisstijl. Een goede branding vertelt je verhaal, prikkelt je doelgroep en zorgt ervoor dat mensen zich met jouw merk identificeren. Wij helpen je graag om de communicatie op je doelgroep af te stemmen, voorzien je van advies en geven marketing trainingen.

De optimale klantbeleving creëren

Dus jij hebt een mooie website, webshop, een tof product of een gave dienst die je via het internet wilt verkopen en kunt daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven namelijk shinen op het internet. Door de “user experience” te verbeteren behalen we vaak mooie resultaten. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact op. Vinden we leuk!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een veel gebruikte internet marketing strategie en dat is niet zonder reden. SEO (search engine optimization) is namelijk een mooie manier om je vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Veel zoekopdrachten beginnen tegenwoordig namelijk tegenwoordig in Google. En als je daar bovenaan kunt staan, kan dit een hoop positieve effecten hebben op je business.

Even kennismaken

Pittig Bakkie internet marketing.

Hoi, wij zijn Pittig Bakkie. Het internet marketing bureau uit Nijmegen waar we bedrijven helpen shinen op het internet! We houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie, (thee mag natuurlijk ook). Onze marketing specialisten staan voor je klaar.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien - Sjoerd - Iris - Maarten
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Echt maatwerk

Elke business een andere aanpak.

Ieder bedrijf heeft tenslotte andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol internet marketing gereedschap en high tech snufjes. Daarnaast staan onze marketing “gekkies” en online specialisten te trappelen om je verder te helpen.

Veelgestelde vragen over internet marketing.

Wanneer je start met internet marketing, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Internet marketing bij Pittig Bakkie is voor alle ondernemers uit Nijmegen en daarbuiten die meer uit hun business willen halen. Wij helpen je bij het vergroten van de online zichtbaarheid, verhogen van het aantal verkopen en bij de zoektocht naar meer omzet. Onze online marketing specialisten vinden voor elk budget (groot of klein) een passende marketing strategie. Samen met jou gaan ze op zoek naar de meest effectieve manier om jouw merkbekendheid te vergroten.

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd onze best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van Internet Marketing is dat alles meetbaar is, zo zie jij precies waar je budget heen gaat en weten wij hoe we moeten bijsturen.

Uiteraard ben je benieuwd wat wij voor jouw business kunnen doen, maar we begrijpen als geen ander dat je ook wil weten wat het kost Het draait tenslotte ook om de poen, de knaken, het geld. Daarom stemmen we onze werkzaamheden af op jouw doelen, onze kennis en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

Wij houden van win-win situaties. Dus als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Je kunt ons dus inschakelen om je werk uit handen te nemen, maar we voorzien je ook graag van advies of een training op maat. Het is net waar jij behoefte aan hebt.

Ons bedrijf is gevestigd in Nijmegen, maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom op kantoor, maar we komen ook langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.