fbpx
Online marketing

De kracht van online marketing

By 10 juni 2020 No Comments

gebruikers ervaring optimalisatieAls online marketing bureau krijgen we vaak de vraag wat we nu eigenlijk voor bedrijven doen en wat we voor hun bedrijf kunnen betekenen. Of online marketing niet ontzettend veel geld kost en waar ze nu het beste kunnen beginnen. Eigenlijk niet zo gek, wanneer je bedenkt dat de meeste mensen het internet vooral gebruiken voor Netflix, Youtube en Spotify. Onze marketing experts en online specialisten helpen je graag op weg!

Wat doen wij eigenlijk?

Simpel gezegd, helpen wij bedrijven bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. Dat doen we door te helpen bij content creatie (het maken van aansprekende berichten, mooie foto’s en video’s). Door succesvolle advertentie campagnes op te zetten voor onze klanten (denk aan Facebook, Instagram, Youtube of Google). En wij bouwen ook gebruiksvriendelijke en goed vindbare websites of webshops.

 

Waar beginnen jullie?

We starten eigenlijk altijd met een kennismaking en een pittig bakkie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leren we jou en je bedrijf namelijk graag beter kennen, zodat we met je mee kunnen denken. Een online marketing strategie is namelijk lang niet voor elk bedrijf hetzelfde. Sterk nog, eigenlijk is de aanpak voor elk bedrijf anders. Daarom gaan onze marketing specialisten na de eerste kennismaking op onderzoek uit. Daarna kunnen wij je precies vertellen wat jij kunt verbeteren om meer online omzet te genereren.

Wat kunnen jullie als online marketing bureau voor mijn bedrijf betekenen?

Online marketing is meer dan het alleen het verbeteren van de online zichtbaarheid, het plaatsen van de juiste content en het opzetten van advertentie campagnes. Een goede strategie om jouw doelgroep te benaderen zorgt er namelijk voor dat alle onderdelen op elkaar aansluiten. Hierdoor komt jouw boodschap beter aan bij je doelgroep. Hiervoor hebben we een uitgebreide toolbox, die o.a. bestaat uit Social beheer, Social ads, Google ads, SEO, Branding & Design, het bouwen van een website of het maken van een webshop.

Bakkie doen?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat ons dan even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)![/vc_column_text]

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column]
[/vc_row]

 

Laat een bericht achter