Wil jij meer klanten via instagram?

Dus jij wil jouw bedrijf laten shinen en “the next big thing” worden op Insta? Dan zit je bij ons helemaal goed, want wij laten bedrijven groeien op Instagram!

Spreek jij de juiste taal?

Wie is jouw doelgroep?

Lukt het je maar niet om te groeien op Instagram? Dan is het misschien tijd voor hulp! Groeien op Insta is namelijk goed mogelijk, mits je de juiste doelgroep aanspreekt en de juiste taal spreekt. Om erachter te komen waar jouw ideale klant zich bevindt, starten wij altijd met een uitgebreide analyse van jouw doelgroep, de hashtags en de belangrijkste concurrenten.

De juiste strategie is belangrijk

Doelgericht scoren!

Met de juiste strategie is scoren op Instagram nog steeds goed mogelijk! Daarom starten wij altijd met een uitgebreide analyse van jouw account. Daarbij onderzoeken we jouw doelgroep, bekijken we de concurrenten en nemen we de hashtags onder de loep. 

Een analyse maken doen we zo!

Eerst kijken we naar de #hashtags

Wellicht is het je wel eens opgevallen, de #hashtags die mensen plaatsen bij hun berichtje op Instagram. Met deze hashtags geven mensen aan waar hun bericht over gaat. Doe je dit niet, of niet goed worden je berichten minder goed gevonden. Daarom voeren wij een uitgebreide hashtag analyse voor je uit. Met het gebruik van de juiste hashtags gaat er namelijk een wereld voor je open.

Dan onderzoeken we jouw Doelgroep

Waarschijnlijk heb je wel een idee hoe jouw ideale klant eruit ziet. Misschien heb je zelfs al een keer een Buyer Persona gemaakt en toch is het nog niet gelukt om die via Instagram te bereiken. Maar geen zorgen, jouw potentiële klanten gebruiken ook Instagram en wij gaan je helpen om ze te bereiken! Met een uitgebreide doelgroep analyse, komt dat helemaal goed.

Tenslotte bekijken we jouw concurrenten

Van je concurrenten kun je veel leren. Daarom is het belangrijk deze, voordat we beginnen, nader onder de loep te nemen. Zo zorgen we ervoor dat we meer potentiële klanten voor je bereiken en blijven we de concurrentie altijd 2 stappen voor.

Instagram uitbesteden of zelf doen?

Instagram beheer

Continu gerichte content maken die interessant is voor jouw doelgroep, de juiste hashtags gebruiken en actief zijn, dat is waar het om draait op Instagram. Je kunt ervoor kiezen om het uit handen te geven of een training te volgen, wat kies jij?

Waar wacht je nog op?

Koop geen kat in de zak

NIET GOED, Geld terug

Wij staan achter ons eigen product, daarom garanderen wij een minimaal aantal volgers per maand. Maken wij onze belofte niet waar, dan krijg jij je geld terug!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dat begrijpen wij heel goed. Gelukkig bijten we niet en vinden we het hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een pittig bakkie.

15 + 14 =