Online marketing bureau Nijmegen.

Als hét online marketing bureau in Nijmegen helpen wij enthousiaste ondernemers met marketing advies, werkzaamheden en trainingen. 

De voordelen van

Online marketing in Nijmegen.

Misschien heb je zelf wel eens geadverteerd via Facebook, Instagram of LinkedIn! Of ben je door het schrijven van relevante SEO teksten hogerop gekomen in Google. Dan heb je wellicht al gemerkt dat de kracht van online marketing enorm is. Maar het kan ook tijdrovend en prijzig zijn als je niet goed weet waar je mee bezig bent. Maar geen zorgen onze marketing tijgers en online experts helpen je graag op weg. Wij nemen niet alleen graag het werk voor je uit handen, maar geven ook advies en online marketing trainingen

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien - Sjoerd - Iris - Maarten

Zelf te druk?

Online marketing uitbesteden.

Jij wil jouw bedrijf uit Nijmegen een boost geven via online marketing. Top! Maar waar begin je dan? Er zijn tenslotte nogal wat opties. Denk maar eens aan adverteren op Facebook, jouw website SEO-proof maken of een e-mail marketing funnel instellen om maar eens wat te noemen. Misschien heb je al ervaring met online marketing. Of is de hele marketing wereld voor jou één grote sprong in het diepe? In beide gevallen kun je wellicht wat hulp gebruiken met je online marketing. Wij zorgen ervoor dat jij de hulp krijgt die jij nodig hebt. Zo kan jij je weer richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
ontwerpen, schrijven en monitoren
van succesvolle campagnes.

Trots en dankbaar voor deze online marketing projecten.

Wij maken graag samen met gepassioneerde ondernemers de wereld een beetje mooier en houden van blije mensen, daar krijgen wij energie van! Wij maken online marketing laagdrempelig, effectief en persoonlijk voor iedereen die iets wil bijdragen aan de wereld. Wij helpen jou en je bedrijf stralen door.

Wij ontwerpen runnen monitoren je
online campagnes

Play Video

Online marketing uitbesteden.

Maatwerk voor jouw business

Als online marketing bureau in Nijmegen, vinden wij het belangrijk dat alles in overleg gaat. Op basis van jouw vraagstuk en input en onze kennis op het gebied van online marketing maken wij een transparant, creatief en doeltreffend plan om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij, als online marketing bureau in Nijmegen, jouw bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten schitteren!

Zelf in controle blijven

Als onze samenwerking is begonnen, ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten door middel van een rapport en een (zoom)meeting. Op deze manier blijft het voor jou begrijpelijk en zo bereik jij je doelen binnen no-time! Vind jij het ook fijn als er een online marketing expert uit Nijmegen met jou meedenkt? Bel ons even of kom langs voor een bakkie koffie!

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Linkedin Ads

Super tevreden over het team van Pittig Bakkie. Ze realiseerden voor ons de nieuwe website en we zijn net een week gestart met de online marketingcampagne. Communicatie is laagdrempelig en ze denken goed met je mee. Zijn erg flexibel en niks is teveel, er kan veel. Nu hopen dat de online marketing campagne net zo’n succes wordt als de website! Complimenten Pittig Bakkie!

Maurice Kouws

SEO

Pittig Bakkie is een team met jonge, dynamische professionnels die zeer kundig op verschillende gebieden zijn. Heel fijn om met ze samen te werken en zeker aan aanrader voor iedereen.

Stephanie van der Beek

Facebook ads

Sinds anderhalf jaar helpt Pittig Bakkie mij met alle online marketing werkzaamheden. Van Facebook Ads tot SEO. Fijne partij om mee samen te werken.

Marjan van Heerde

Previous
Next

Facebook ads

Super fijn, sinds ik mijn advertenties heb uitbesteed is mijn ROAS gestegen van 3 naar 15 en heb ik meer tijd voor andere dingen.

Joris Dolleman

Twitter Ads

Als marketing manager was ik op zoek naar een partij die mij kon helpen bij alle uitvoerende werkzaamheden. We runnen voor ons bedrijf Twitter, Linkedin en Google advertenties via Pittig Bakkie. Fijne samenwerking.

Yoeri Meulemans

Twitter Ads

Voor het bedrijf waar ik werk zochten we een betrouwbare partner, die hebben we gevonden in Pittig Bakkie. Ze denken met ons mee en runnen onze advertentie campagnes. Vooral de wekelijkse meetings zijn erg fijn, zo zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen we samen bijsturen.

Cindy Aguero

Previous
Next
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Vergroot je zichtbaarheid.

Online marketing Nijmegen.

Zoals je waarschijnlijk had gelezen, richten wij ons op online marketing in Nijmegen en omgeving. In en rondom de gezelligste stad van Nederland, helpen wij graag lokale ondernemers en bedrijven in de regio om te groeien en hun online zichtbaarheid te verbeteren. Wij kunnen jou helpen om heel Nederland (en daarbuiten) te bereiken! Bevindt jouw bedrijf zich buiten Nijmegen? Geen probleem. Ook dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Meet the Bakkies

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen.

Eva Velers

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer houd ik me vooral bezig met social media advertenties, Google Ads, SEO optimalisatie en content creatie. Lekker creatief bezig zijn, doe ik het liefst. Daarnaast leg ik als Twentenaar mijn Gelderlandse collega’s graag uit wat het verschil is tussen Twente en de Achterhoek. En hoe ik mijn Pittig Bakkie het liefst drink? Ik zeg geen nee tegen een sterke espresso of de welbekende ‘haver cappu’.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Veelgestelde vragen over online marketing in Nijmegen.

Ga je starten met online marketing, dan wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en jouw bedrijf laten groeien? Dan heb je online marketing zeker nodig. Sterker nog, het is zelfs onmisbaar! In de digitale wereld waar we ons bevinden is online marketing dé manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Zo kan jouw doelgroep jou vinden en jouw bedrijfswaarden ontdekken.

Als je zelf aan de slag gaat met online marketing is het verstandig om je goed te verdiepen in alle verschillende aspecten die hierbij komen kijken. Alleen als je een goede strategie uitdenkt en deze goed opvolgt, gaat online marketing jou opleveren wat je eruit wil halen. Daarbij kun je gebruik maken van allerlei verschillende tools. Vind je de online marketingwereld maar ingewikkeld of heb je er simpelweg geen tijd voor? En heb je liever experts die voor jou het werk uit handen nemen? Dan kun je ervoor kiezen om jouw online marketing uit te besteden aan hét online marketing bureau in Nijmegen: Pittig Bakkie. Bij dit bureau in Nijmegen zitten enthousiaste creatievelingen klaar om jou te helpen van jouw bedrijf een echt online succes te maken!

Let’s talk money! Natuurlijk ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, maar we snappen ook dat je graag wil weten wat online marketing in Nijmegen voor jouw bedrijf gaat kosten. Deze kosten hangen af van jouw doel(en). Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het voor ons lastig om standaard prijzen te hanteren. We proberen namelijk altijd rekening te houden met elk budget en samen met jou te kijken hoe we je bedrijf daarmee het beste kunnen helpen. Maar wees gerust: we gaan met jouw budget om alsof het ons eigen is. Elke cent wordt goed besteed!

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we als online marketing bureau in Nijmegen altijd ons best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van online marketing is dat we alles door kunnen meten, zo weet je precies waar je budget heen gaat.

Nee, ons marketing bureau in Nijmegen hanteert geen vaste contracten. Wij vinden namelijk dat een samenwerking moet passen!

Natuurlijk! Wij helpen ondernemers graag om hun bedrijf te laten groeien. Dus als jij zelf aan de slag wil met online marketing om jouw zichtbaarheid te verbeteren, dan helpen we je daar maar al te graag mee! Via onze dienst ‘Oploskoffie’ kunnen wij al je online-marketing vragen beantwoorden! Geen samenwerkingsperiode, maar ‘uurtje factuurtje’ kunnen sparren met een van onze experts in Nijmegen. Zo leer jij zelf je marketingdoelen te bereiken!

Als online marketing bureau in Nijmegen, verzorgen wij online marketing voor allerlei MKB’ers en zelfstandige professionals. Bij Pittig Bakkie willen wij graag gepassioneerde ondernemers in en buiten Nijmegen helpen om de wereld een beetje mooier te maken, daar krijgen wij namelijk energie van! We willen de mensen met passie, gedrevenheid en energie helpen om online meer zichtbaar te worden. 

 

Voorbeelden van bedrijven waar we nu mee samenwerken zijn:

 • Autorijscholen
 • Bloemisten
 • Coaches
 • Horeca
 • Interieurstylisten
 • Makelaars
 • Scholen
 • Schoonheidsspecialisten
 • Sportscholen
 • Stichtingen en Verenigingen
 • Winkels
Online marketing bureau Arnhem

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.