fotomeisjepaars

Online Marketing bureau Nijmegen

Hogere posities in Google? Meer sales via Facebook? Reclame via Instagram? Producten verkopen via Bol.com? Wat je vragen en wensen ook zijn, Pittig Bakkie staat voor je klaar! Met ons online marketing bureau in Nijmegen bedienen wij niet alleen klanten in de regio maar door het hele land. Is ons online marketing bureau in Nijmegen iets te ver rijden? Dan komen wij graag een keer bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Online marketing uitbesteden

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online wereld. Voor zowel kleine als grote ondernemingen loont het om een online marketing bureau in te schakelen. Bij Pittig Bakkie helpen wij je dan ook graag met het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Online Marketing diensten

Bij Pittig Bakkie ben je niet gebonden aan contracten en verplichtingen. Heldere afspraken en meetbare resultaten, dat is waar wij voor staan. In ons online marketing bureau in Nijmegen staan onze online specialisten voor je klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Meer Instagram volgers

Instagram is meer dan alleen leuke foto’s van je huisdier of van die heerlijke zomervakantie aan het strand. Met de juiste strategie kun je Instagram inzetten als kanaal voor reclame, om je producten te verkopen maar ook om meer bezoekers te genereren voor je website.

Facebook met resultaat

Hoe meer likes op Facebook hoe beter, toch? Het is waar dat Facebook veel waarde hecht aan likes en reacties maar er is veel meer uit te halen dan je zou denken. Daarnaast draagt een goede Facebook strategie ook bij aan je positie in Google. Win-win!

Hoger in Google

Hoger in Google, wie wil dat nou niet? Helaas is het tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend en vergt het een hoop werk, aandacht en vooral; geduld. Onze specialisten helpen je dan ook graag en zullen er alles aan doen om jou op die 1e positie te krijgen.

Online marketing trainingen

Wanneer je zelf geen of weinig kennis hebt van online marketing loont het om bij ons een online training te volgen. Zo ben je binnen no-time goed op de hoogte van de meest relevante termen en weet je precies waar je moet kijken zodra je de wekelijkse resultaten ontvangt.

bakkie doen?

Interesse in onze diensten of wil je graag meer weten? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Je bent van harte welkom in ons online marketing bureau in Nijmegen. Indien gewenst komen wij natuurlijk ook graag een keer bij je langs.

Jij zoekt een online marketing bureau in Nijmegen? Pittig Bakkie helpt jou naar online succes!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.