online marketing bureau nijmegen

Online Marketing bureau Nijmegen

Hogere posities in Google? Meer sales via Facebook? Reclame via Instagram? Producten verkopen via Bol.com? Wat je vragen en wensen ook zijn, Pittig Bakkie staat voor je klaar! Met ons online marketing bureau in Nijmegen bedienen wij niet alleen klanten in de regio maar door het hele land. Is ons online marketing bureau in Nijmegen iets te ver rijden? Dan komen wij graag een keer bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Vertel mij meer

Online Marketing Uitbesteden

Doen waar je goed in bent, passie voor hebt en energie van krijgt. Dat zijn volgens ons, de basis ingrediënten voor succes! Of je nu op zoek bent naar meer website bezoekers, hogere conversie of meer omzet, onze online specialisten en marketing gekkies helpen je graag met het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Jij zoekt een online marketing bureau in Nijmegen? Wij helpen je graag!

“this is how we roll”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  Bakkie doen!
Wij houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek en eerlijk advies. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leren we elkaar graag wat beter kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen van je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.

Stap 2.  Gedegen online marketing onderzoek
Nu we weten wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naartoe willen, starten wij ons onderzoek en gaan we op zoek naar de feiten. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan we altijd eerst op onderzoek uit.

Stap 3.  Plan de Champagne
Op basis van jullie input, ons onderzoek en onze kennis op het gebied van online marketing maken wij een transparant, creatief en doeltreffend plan om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij je bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren?

Stap 4.  Let’s go
We beginnen met het opstarten van de online marketing werkzaamheden voor jouw bedrijf. Binnen no-time ben jij klaar voor de start! Vervolgens ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten en spreken we samen nieuwe doelen af. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

“We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing”

Online marketing bureau Nijmegen diensten

Bij Pittig Bakkie ben je niet gebonden aan contracten en verplichtingen. Heldere afspraken en meetbare resultaten, dat is waar wij voor staan. Bij ons online marketing bureau in Nijmegen staan onze online specialisten en marketing gekkies voor je klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.  Wij helpen je graag bij het vergroten van je online zichtbaarheid.

Social media beheer en content creatie

Dankzij platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, LinkedIn of Whatsapp staan we voortdurend met elkaar in contact. Dit is ideaal om als bedrijf laagdrempelig in contact te komen met je doelgroep, nieuwe klanten te werven en “on top of mind” te blijven. Tenminste, wanneer je dit doet met een goed plan! Onze specialisten helpen je graag bij het maken van passende social media content of nemen het helemaal voor je uit handen.

Online adverteren via Facebook of Google

Wil jij meer bezoekers, omzet en nieuwe klanten? Dan heb je vast al wel eens overwogen om online te adverteren via Facebook of Google ads. Logisch, want als je deze tools op de juiste manier inzet, zijn er leuke resultaten mee te behalen. Toch is het wel belangrijk dat je de juiste strategie hanteert, anders kan het je veel geld kosten in plaats van opleveren. Onze online advertentie specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Online marketing advies & Branding

De uitstraling van je bedrijf is meer dan alleen een logo en een huisstijl. Een goede branding vertelt je verhaal, prikkelt je doelgroep en verhoogt de betrokkenheid van consumenten bij jouw bedrijf. Onze enthousiaste specialisten helpen je graag om jouw verhaal te vertellen en de juiste online marketing strategie te bepalen. Zo stemmen we jouw communicatie af op de doelgroep die je wil bereiken.

Optimaliseren van de klantervaring

Dus jij hebt een mooie website, webshop, een tof product of een gave dienst die je via het internet wilt verkopen en kunt daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven en e-commerce startups namelijk graag groeien en “shinen” op het internet. Door het optimaliseren van de klant ervaring behalen we vaak mooie resultaten.

online-marketing-advies-training

SEO ofwel zoekmachine optimalisatie

Naast het gebruik van de juiste zoekwoorden zijn er nog veel meer zaken van invloed zijn op de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google of Bing? Denk hierbij aan de snelheid, de waardering en gebruiksvriendelijkheid van je website. Onze bevlogen SEO specialisten vertellen je er graag meer over!

Zij gingen je voor

Fiep&Miep

Webshop ontwikkeling en training

Frisky-website-ontwikkeling

Frisky

Website ontwikkeling

Spirited Union

Website ontwikkeling en SEO

Bekijk alle projecten

Pittig Bakkie Online Marketing

Hoi, wij zijn Pittig Bakkie. Het online marketing bureau uit Nijmegen waar we bedrijven helpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. We houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie, (thee mag natuurlijk ook).

Elk bedrijf een andere aanpak

Ieder bedrijf heeft tenslotte andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol online marketing gereedschap en high tech snufjes. Daarnaast staan onze marketing “gekkies” en online specialisten te trappelen om je verder te helpen. Dus doe jij mee met onze challenge?! Ga dan snel aan de slag

Online-marketing-bureau-Nijmegen-Pittig-Bakkie-Iris

Iris

Online-marketing-bureau-Nijmegen-Pittig-Bakkie-Martien

Martien

Online-marketing-bureau-Nijmegen-Pittig-Bakkie-Maarten

Maarten

Online-marketing-bureau-Nijmegen-Pittig-Bakkie-Pip

Pip

Veelgestelde vragen

Voor wie is een online marketing bureau in Nijmegen?

Ons online marketing bureau in Nijmegen is er voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten, de omzet wil verhogen of meer bezoekers naar de website wil krijgen! Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt maakt niet uit. Onze online marketing specialisten gaan namelijk op zoek naar de meest effectieve manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en de doelen te behalen.

Hoe weet ik of het ook werkt voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd onze best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van Online Marketing is dat we alles door kunnen meten, zo weet je precies waar je budget heen gaat.

Wat kost online marketing?

Natuurlijk ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, maar we snappen ook dat je graag wil weten wat online marketing voor jouw bedrijf gaat kosten. Het draait tenslotte ook om de poen, de knaken, het geld. Daarom stemmen we onze werkzaamheden af op jouw doelen, onze kennis en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

Waarom een online marketing bureau in Nijmegen inschakelen?

Wij houden van win-win situaties. Dus als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Je kunt ons dus inschakelen om je werk uit handen te nemen, maar we voorzien je ook graag van advies of een training op maat.

Waar komen jullie vandaan?

Wij zitten met ons online marketing bureau in Nijmegen. Maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom op kantoor, maar we komen ook langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

bakkie doen?

Interesse in onze diensten of wil je graag meer weten? Meld je dan snel aan en profiteer van de hulp van onze marketing gekkies en online specialisten! Je bent van harte welkom in ons online marketing bureau in Nijmegen. Indien gewenst komen wij natuurlijk ook graag een keer bij je langs.