Wat doet jouw concurrentie online?

Dus jij bent nieuwsgierig naar de online marketing strategie van jouw concurrent? Mooi! Dat zijn wij namelijk ook. En we helpen enthousiaste ondernemers graag bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. Tijdens een pittig bakkie geven we je daarom graag meer inzicht in de online marketing activiteiten van je concurrenten. We houden niet van moeilijke woorden en onduidelijke plannen. Pittig Bakkie helpt je in vier makkelijke stappen.

Ontdek het nu

Wat kunnen wij je vertellen over je concurrenten?

Een heleboel! En het mooie is dat je er ook nog eens een hoop van kan leren. Zo kun je het goede voorbeeld voor je eigen online marketing gebruiken en beginners fouten overslaan. Onder het genot van een bakkie koffie (of thee) vertellen wij je graag:

  • Hoe je concurrenten scoren in Google
  • Op welke zoekwoorden ze gevonden worden
  • Welke advertenties ze op Facebook & Instagram draaien
  • Hoe ze het doen ten opzichte van jou
  • En hoe jij deze kennis kunt gebruiken om je eigen online zichtbaarheid te vergroten.

“this is how we roll”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  Bakkie doen!
Wij houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek en eerlijk advies. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leren we elkaar graag wat beter kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen van je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet en te weten wie jouw aanspreekpunt is. Tijdens deze kennismaking nemen we ook alvast een kijkje in de keuken van jouw concurrenten.

Stap 2.  Gedegen online marketing onderzoek
Nu we weten wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naartoe willen, starten wij ons onderzoek en gaan we op zoek naar de feiten. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan we altijd eerst op onderzoek uit.

Stap 3.  Plan de Champagne
Op basis van jullie input, ons onderzoek en onze kennis op het gebied van online marketing maken wij een transparant, creatief en doeltreffend plan om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij je bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren?

Stap 4.  Let’s go!
We beginnen met het opstarten van de online marketing werkzaamheden voor jouw bedrijf. Binnen no-time ben jij klaar voor de start! Vervolgens ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten en kijken we ons nog op de juiste doelen richten. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Kom dan langs voor een gezellige kennismaking, zetten wij de koffie klaar!

Wij werken voor

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Hoi, wij zijn Pittig Bakkie.

Het online marketing bureau uit Nijmegen waar we bedrijven helpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. We houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie (thee mag natuurlijk ook).

elk bedrijf een andere aanpak

Ieder bedrijf heeft tenslotte andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol online marketing gereedschap en high tech snufjes. Daarnaast staan onze marketing “gekkies” en online specialisten te trappelen om je verder te helpen.

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing

Veelgestelde vragen

Voor wie is een concurrentie analyse?

Ons online marketing bureau in Nijmegen is er voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten, meer bezoekers naar de website wilt krijgen en de omzet wil verhogen! Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt maakt niet uit. Onze online marketing specialisten in Nijmegen gaan namelijk op zoek naar de meest effectieve manier om jouw bedrijf op de online kaart te zetten.

Hoe weet ik of het ook werkt voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: “wij zetten je op 1 in Google” of “ik ga je verkopen verdubbelen” zal je dan ook niet horen. We kunnen wel garanderen dat wij altijd onze uiterste best doen om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Tijdens onze eerste kennismaking en de analyse van je concurrentie zien we al snel welke kansen er liggen voor jouw bedrijf!

Een Pittig Bakkie en concurrentie analyse, wat kost dat?

Natuurlijk ben je nieuwsgierig wat je concurrentie online doet en hoe jij je eigen marketing kunt verbeteren. Met onze kennis en ervaring stemmen wij onze werkzaamheden af op jouw doelen en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft. Een eerste kennismaking is kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

Waar komen jullie vandaan?

Wij zitten met ons kantoor in Nijmegen. Maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek, maar we komen ook graag bij je langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

bakkie doen?

benieuwd naar de online marketing activiteiten van je concurrenten? Meld je dan snel aan en profiteer van de hulp van onze marketing gekkies en online specialisten! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen.