fbpx
Jobs

Online marketing specialist | Online marketing held

By 7 oktober 2021 oktober 13th, 2021 No Comments

Online marketing held(in) gezocht!
Wij zijn op zoek naar jou! …Tenminste als jij een online marketing “gekkie” bent vol creatieve ideeën, marketing campagnes kan opzetten, een vlotte pen hebt, houdt van afwisseling in je werk en (net zoals wij) alleen genoegen neemt met het best mogelijke eindresultaat.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een online marketeer met al wat ervaring. Een echte “vakidioot” die direct aan de slag kan gaan, maar zichzelf ook graag blijft ontwikkelen. Iemand die onze klanten graag helpt om online te groeien, een passend advies geeft en graag uitlegt wat we nu eigenlijk aan het doen zijn.

Wie zijn wij?
Hoi, leuk om kennis te maken, wij zijn Pittig Bakkie! Een klein online marketingbureau met grote ambitie. Wij helpen bedrijven bij het waarmaken van hun dromen, behalen van hun doelen en het vergroten van de online zichtbaarheid. Wij houden ervan om mee te denken en geven graag een eerlijk advies. We zijn transparant, gezellig en houden, zoals je waarschijnlijk al kunt verwachten, wel van een goede kop koffie. Ook is kantoorhond(je) “Pip” van maandag t/m donderdag van de partij.

Dit ga je doen:
Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die zich bezighoudt met advertising, content creatie, e-mail marketing, het opzetten van e-mail funnels en het analyseren van de resultaten. Daarvoor zijn we op zoek naar iemand met ervaring in Facebook advertenties, Google Ads, WordPress, Mailchimp en soortgelijke tools. Ervaring met SEO, Photoshop, Illustrator en een vlotte pen zijn een pré.

Dit krijg je ervoor terug!
We bieden je graag een leuke en uitdagende job, met veel verantwoordelijkheden en vrijheid voor het inbrengen van je creatieve ideeën. Je werkt in een jong en informeel team (geen hiërarchisch gedoe) en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast voorzien wij je graag van heerlijke koffie, een goede lunch en natuurlijk een fijn salaris. Interesse? Solliciteer dan direct. (think creative, vinden we leuk).

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Werk vanuit huis mogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Budget voor professionele ontwikkeling

Salaris: €12,00 tot €20,00 /uur

Hebben we je interesse? Nice!
In 5 eenvoudige stappen drinken wij straks samen een Pittig Bakkie.

1. Solliciteer op de functie: waarom jij?
Vertel in je mail wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waarom jij bij ons wilt komen werken. En stuur dan gelijk je CV en eventueel je portfolio mee.

2. Tijd voor een Pittig Bakkie: is er een match?
Heb je ons overtuigd, dan nodigen we je uit voor een kop koffie. Of thee. Gewoon, om te kijken of we een ‘klik’ hebben. Wel zo prettig als de liefde wederzijds is, toch?

3. Showtime: wat zijn jouw skills?
We moeten ook praktisch zijn: hoe goed ben je echt in de dingen die je doet? Er is maar één manier om daar achter te komen. Daarom vragen we je om een proefopdracht te doen of even mee te draaien in een project.

4. One time offer: Ons voorstel
We bieden je een voorstel waar wij beiden blij van gaan worden. Iets dat past bij jouw carrièrepad en bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Kortom, iets waar je eigenlijk geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

5. Join the bakkies
Zeg je volmondig ‘ja’? Dan ben je “part of the team” en drinken we elke dag samen een Pittig Bakkie. Jij blij, wij blij!

Recruiter? Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Laat een bericht achter