In 5 stappen
een online marketingplan voor je bedrijf.

Ben je op zoek naar praktische tips, stap voor stap begeleiding en uitleg van experts bij het maken van je online marketingplan? Doe dan mee met onze gratis online marketing training en ga voor goud! In 5 dagen helpen wij je bij het maken van je eigen online marketingplan en het is helemaal gratis.

Vanaf nu serieus aan de slag met

Online marketing.

Plannen zonder actie, blijven vaak dromen. Dus als je echt wil vlammen, zul je plannen moeten maken en uitvoeren. Daarom starten wij in januari met onze “in 5 stappen je eigen marketingplan” challenge! Zo maak je in een handomdraai je eigen online Marketingplan en weet je zeker dat je vanaf nu geen kansen laat liggen. Dus heb je het gevoel dat je:

  • Altijd achter de feiten aan loopt?
  • Dat je maar wat aan het klungelen bent?
  • Gebrek hebt aan structuur?
  • Kansen laat liggen?
  • En er meer uit kunt halen?


Dan is de “in 5 stappen je eigen marketingplan” challenge echt iets voor jou!

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
bedenken, schrijven en uitvoeren
van een succesvol marketingplan.

Trots en dankbaar voor deze projecten.

Wij maken graag samen met gepassioneerde ondernemers de wereld een beetje mooier en houden van blije mensen, daar krijgen wij energie van! Wij maken online marketing laagdrempelig, effectief en persoonlijk voor iedereen die iets wil bijdragen aan de wereld. Wij helpen jou en je bedrijf stralen door.

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

Wij bedenken schrijven realiseren je
marketingplan

Play Video

Met een marketingplan
zorg je voor.

Betere online zichtbaarheid

Met een goede planning zorg je voor continuïteit. Zo zorg je ervoor dat je “on top of mind” blijft bij je doelgroep en altijd actueel bent!

Meer relevante volgers

Facebook en Instagram houden van nieuwe en relevante content, net zoals je doelgroep! Met een gedegen plan zorg je zo voor meer volgers!

Meer bezoekers

Hoe meer relevante bezoekers je webshop of website bezoeken hoe meer inzicht je krijgt in je doelgroep en waar ze op zitten te wachten.
 
 

Meer omzet en verkopen

Een goed online marketingplan zorgt voor een betere vindbaarheid, meer volgers, meer bezoekers en uiteindelijk meer verkopen en een hogere omzet.

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Facebook ads

Sinds anderhalf jaar helpt Pittig Bakkie mij met alle online marketing werkzaamheden. Van Facebook Ads tot SEO. Fijne partij om mee samen te werken.

Marjan van Heerde

Facebook ads

Super fijn, sinds ik mijn advertenties heb uitbesteed is mijn ROAS gestegen van 3 naar 15 en heb ik meer tijd voor andere dingen.

Joris Dolleman

Facebook ads

Voorheen deed ik mijn Facebook advertenties zelf. Dat ging goed, maar niet te combineren met het runnen van mijn bedrijf. Sjoerd en Iris van Pittig Bakkie runnen nu mijn advertenties. Dit gaat top! Tijdens de maandelijkse meetings nemen we samen de resultaten door en maken we de planning voor de volgende periode. Super fijn.

Sinita Garcia

Previous
Next

E-mail marketing

Naast het adverteren op Insta en Facebook, heb ik door Pittig Bakkie ook een e-mail automation laten opzetten. Hierdoor blijft mijn doelgroep op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties en zorg ik voor extra verkopen.

Kelly Baron

E-mail marketing

Binnen ons bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om extra sales te genereren. Pittig Bakkie kwam met het idee om E-mail marketing in te zetten om upsell en herrineringsaankopen toe te passen. Op deze manier hebben we 15% meer omzet binnen gehaald. Heel fijn.

Tom

SEO uitbesteden

1,5 jaar geleden gestart met mijn nieuwe bedrijf. Sindsdien is Pittig Bakkie bezig met mijn SEO. De resultaten zijn top en we hebben in Nijmegen e.o. al een aantal top 5 posities te pakken. Met mijn nieuwe website , die nu gebouwd wordt verwachten we nog een stap te kunnen maken. Fijne samenwerking.

Marjan van Heerde

Twitter Ads

We hebben de overstap gemaakt naar Pittig Bakkie, tot nu toe erg blij mee. Sjoerd en Iris denken goed mee en zoeken oplossingen “outside the box”.

Wesley Buitenhuis

Twitter Ads

Voor het bedrijf waar ik werk zochten we een betrouwbare partner, die hebben we gevonden in Pittig Bakkie. Ze denken met ons mee en runnen onze advertentie campagnes. Vooral de wekelijkse meetings zijn erg fijn, zo zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen we samen bijsturen.

Cindy Aguero

Twitter Ads

Als marketing manager was ik op zoek naar een partij die mij kon helpen bij alle uitvoerende werkzaamheden. We runnen voor ons bedrijf Twitter, Linkedin en Google advertenties via Pittig Bakkie. Fijne samenwerking.

Yoeri Meulemans

Previous
Next

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Meet the Bakkies

Max Arts

Content creator

Max is na zijn stageperiode blijven plakken en houdt zich vooral bezig met content creatie. Dit doet hij naast zijn opleiding mediavorming. Creatief bezig zijn is echt zijn passie. Of het nu gaat om het maken van designs op zijn computer of het bedenken van nieuwe wrapcombinaties tijdens de lunch. En een Pittig Bakkie lust hij ook, het liefst een cappuccino met een scheutje karamelsiroop.

Vivianne Maas

Office manager en designer

De energieke duizenpoot van ons kantoor. Vivianne is net een duracell konijntje, op werk hebben we nog niet gemerkt dat ze op gaat. Elke dag barst ze van de energie en zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Martien de Jong

Designer, eigenaar en SEO-expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten.

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen.

Devi Jacobs

Websitebouwer en code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Eva Velers

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer houd ik me vooral bezig met social media advertenties, Google Ads, SEO optimalisatie en content creatie. Lekker creatief bezig zijn, doe ik het liefst. Daarnaast leg ik als Twentenaar mijn Gelderlandse collega’s graag uit wat het verschil is tussen Twente en de Achterhoek. En hoe ik mijn Pittig Bakkie het liefst drink? Ik zeg geen nee tegen een sterke espresso of de welbekende ‘haver cappu’.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Even kennismaken

Wij zijn Pittig Bakkie.

Het online marketing bureau waar we bedrijven helpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. We houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie, (thee mag natuurlijk ook).

Ieder bedrijf heeft tenslotte andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol online marketing gereedschap en high tech snufjes. Daarnaast staan onze marketing “gekkies” en online specialisten te trappelen om je verder te helpen. Dus doe jij mee met onze challenge?! Ga dan snel aan de slag

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien - Sjoerd - Iris - Maarten

Veelgestelde
vragen over marketingplannen.

Wanneer je start met een marketingplan, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Onze gratis online marketing training is voor iedereen met een eigen bedrijf! Of je nu minder of juist heel veel ervaring hebt, maakt niet uit. Aan de hand van onze 5 stappen zet je in een handomdraai een effectief online marketingplan in elkaar.

Omdat we bedrijven graag helpen groeien! We nemen je dus graag bij de hand om te laten zien wat de mogelijkheden en kansen zijn voor jouw bedrijf. En kom je er niet uit, heb je tijd tekort of wil je dat er een online specialist meekijkt dan weet je ons te vinden.

Meedoen aan de challenge kost helemaal niks, noppes, nada!

Om onze training te volgen hoef je geen vrij te nemen, je hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit. Je kunt de training namelijk volgen op momenten dat het jou uitkomt.

Je krijgt elke dag een e-mail. Elke dag ontvang je nieuwe informatie en opdrachten. Zo weet je zeker dat je bedrijf kan gaan shinen!

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.