fotomeisjepaars

In 5 stappen een online marketingplan voor je bedrijf!

Ben je op zoek naar praktische tips, stap voor stap begeleiding en uitleg van experts bij het maken van je online marketingplan? Doe dan mee met onze gratis online marketing training en ga voor goud! In 5 dagen helpen wij je bij het maken van je eigen online marketingplan en het is helemaal gratis.

Aanmelden
mangeelshirt

Vanaf nu serieus met online marketing aan de slag?

Plannen zonder actie, blijven vaak dromen. Dus als je echt wil vlammen, zul je plannen moeten maken en uitvoeren. Daarom starten wij in januari met onze “in 5 stappen je eigen marketingplan” challenge! Zo maak je in een handomdraai je eigen online Marketingplan en weet je zeker dat je vanaf nu geen kansen laat liggen. Dus heb je het gevoel dat je:

  • Altijd achter de feiten aan loopt?
  • Dat je maar wat aan het klungelen bent?
  • Gebrek hebt aan structuur?
  • Kansen laat liggen?
  • En er meer uit kunt halen?

Dan is de “in 5 stappen je eigen marketingplan” challenge echt iets voor jou!

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Met een marketingplan zorg je voor:

Betere online zichtbaarheid
Met een goede planning zorg je voor continuïteit. Zo zorg je ervoor dat je “on top of mind” blijft bij je doelgroep en altijd actueel bent!
Meer bezoekers
Hoe meer relevante bezoekers je webshop of website bezoeken hoe meer inzicht je krijgt in je doelgroep en waar ze op zitten te wachten.
Meer relevante volgers
Facebook en Instagram houden van nieuwe en relevante content, net zoals je doelgroep! Met een gedegen plan zorg je zo voor meer volgers!
Meer omzet en verkopen
Een goed online marketingplan zorgt voor een betere vindbaarheid, meer volgers, meer bezoekers en uiteindelijk meer verkopen en een hogere omzet.

“We can’t do magic, but we can help you make your business shine”

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze gratis online training?

Onze gratis online marketing training is voor iedereen met een eigen bedrijf! Of je nu minder of juist heel veel ervaring hebt, maakt niet uit. Aan de hand van onze 5 stappen zet je in een handomdraai een effectief online marketingplan in elkaar.

Waarom geven jullie gratis marketing advies?

Omdat we bedrijven graag helpen groeien! We nemen je dus graag bij de hand om te laten zien wat de mogelijkheden en kansen zijn voor jouw bedrijf. En kom je er niet uit, heb je tijd tekort of wil je dat er een online specialist meekijkt dan weet je ons te vinden.

Wat kost het om mee te doen?

Meedoen aan de challenge kost helemaal niks, noppes, nada!

Op welke dagen worden de challenge gehouden?

Om onze training te volgen hoef je geen vrij te nemen, je hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit. Je kunt de training namelijk volgen op momenten dat het jou uitkomt.

Hoe ontvang ik de informatie?

Je krijgt elke dag een e-mail e-mail. Elke dag ontvang je nieuwe informatie en opdrachten. Zo weet je zeker dat je bedrijf kan gaan shinen!

Ready to start, met je eigen online marketing plan?

Meld je dan snel aan en profiteer van de hulp van onze marketing gekkies en online specialisten!

Wij zijn Pittig Bakkie

Het online marketing bureau waar we bedrijven helpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. We houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie, (thee mag natuurlijk ook).

Ieder bedrijf heeft tenslotte andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol online marketing gereedschap en high tech snufjes. Daarnaast staan onze marketing “gekkies” en online specialisten te trappelen om je verder te helpen. Dus doe jij mee met onze challenge?! Ga dan snel aan de slag

Groetjes, Iris, Martien, Maarten & Benji

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing