fbpx
E-commerceOnline marketing

Op maat gemaakt

By 15 juni 2020 No Comments

Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Elk bedrijf heeft andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vraagt om een andere aanpak. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol online marketing gereedschap en high tech snufjes. Zodat jouw online strategie straks perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Alles wat we doen stemmen we dan ook af op de behoeften van jouw bedrijf en is maatwerk.

Wij houden van efficiëntie, maar ook van een persoonlijke aanpak!

Als jullie alles op maat doen, zijn jullie dan wel efficiënt en niet gewoonweg ontzettend duur? Nope! Wij houden namelijk van een persoonlijke aanpak, maar ook van efficiëntie. We automatiseren dan ook zoveel mogelijk, maar we vinden wel dat alle werkzaamheden moeten bijdragen aan het behalen van jouw doelen. Zo bouwen we bijvoorbeeld geen websites vanuit een standaard template, maar weten we natuurlijk welke bouwstenen we nodig hebben. Dit geldt ook voor de opzet van onze advertentie campagnes of SEO werkzaamheden. Wel efficiënt, maar op maat gemaakt.

Website op maat gemaakt

Eerlijk is eerlijk, tegenwoordig kun je door vrijwel iedereen een website laten maken in Nijmegen. Door professionele bedrijven en zelfs door je buurjongen van 14 die graag achter de computer zit. Sterker nog, er zijn zelfs tools die je helpen om dit zelf te doen. Maar krijg je dan wel wat je zoekt? Je website is  tenslotte wel hét online visitekaartje van je bedrijf. Het is daarom dan ook belangrijk dat deze goed functioneert, dat deze gebruiksvriendelijk is en je bedrijf extra omzet oplevert. Juist daarom werken wij niet met standaard templates. Bij ons word je website op maat gemaakt. Dit doen we door samen met jou te kijken welke content belangrijk is en daarna een wireframe te maken, waarbij we rekening houden met alle technieken om het aantal aanvragen of verkopen op je website te verbeteren. Zo ben je altijd verzekerd van een website die past bij jouw bedrijf!

Advertentie campagnes op maat gemaakt

Als online marketing bureau voeren we naast websites en SEO werkzaamheden, ook succesvolle advertentie campagnes uit. Daarbij starten we altijd bij het begin, jouw bedrijf en de (potentiële) doelgroep. Het is namelijk ontzettend belangrijk om de diensten of producten te laten aansluiten bij jouw bedrijf. Pas wanneer de advertentie aansluit bij jouw doelgroep en de website, ben je verzekerd van succes! Als fan van een bedrijf of bezoeker van een website wil je tenslotte wel relevante informatie voorgeschoteld krijgen. Anders klik je zo weer weg.

Waar hou jij van?

Bij Pittig Bakkie helpen we je graag met Social Media Beheer, Websites, Social Advertising, SEO, UX optimalisaties, E-commerce, Google Ads, maar ook met Content Creatie en Branding & Design. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Maak dan even tijd voor een pittig bakkie! ☕️

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een bericht achter