Elke dag een beetje beter

Wij dromen van een mooiere wereld.

“Wij dromen van een groene wereld vol blije mensen, dieren, planten en duurzame oplossingen. Een wereld waarin we het beste in onszelf en elkaar naar boven halen. Een wereld waarin wij er met elkaar wat moois van maken. Een wereld waarin we elkaar stimuleren om ons hart te volgen en waarin we de ruimte voelen om te ontdekken en te doen waar ons hart sneller van gaat kloppen. “

Kleine en grote wereldverbeteraars

Echt impact maken met je bedrijf.

Samen met jou maken wij de wereld graag elke dag een beetje mooier! Dus als er in jou een kleine (of grote) wereldverbeteraar schuilt zit je bij ons helemaal goed. Bij Pittig Bakkie helpen we jou namelijk graag echt impact te maken op de wereld om je heen. Dat doen we door je bedrijf online te laten stralen als nooit tevoren, tenminste als jij net als wij de wereld mooier wil maken.

Waar wij van dromen
Waar wij van dromen

Onze 1% regel

Zo dragen wij ons steentje bij.

Natuurlijk vinden wij het waanzinnig dat wij door ons werk voor onze klanten te doen impact kunnen maken op de wereld om ons heen. Toch dragen wij ook graag zelf nog ons steentje bij. Dat doen wij door onze 1% regel. Zo gaat 1% van onze jaaromzet naar verschillende goede doelen en besteden wij ook allemaal 1% van onze tijd aan projecten waarmee wij de wereld mooier willen maken.

Dit zijn onze toppers

Wij steunen deze
goede doelen.

PACS – Animal Care For Strays

Trees for all

The Ocean Cleanup

PACS – Animal Care For Strays

Trees for all

The Ocean Cleanup

Previous
Next
“ We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing!”

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.