Metalstuff

Metaal is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Van metalen kozijnen en deuren tot aan industriële meubels. Met de exclusieve meubels van Metalstuff zorg je voor sfeer en warmte in je interieur. Of je nu op zoek bent naar een moderne metalen salontafel met een houten blad of een robuust dressoir van metaal, het kan allemaal. Om deze exclusieve sfeer door te trekken heeft hij door ons zijn website laten maken.

Zoekmachine optimalisatie

Dennis (eigenaar Metalstuff) kwam een tijd geleden met de vraag of wij een simpele, strakke en gebruiksvriendelijke website voor hem konden bouwen. Natuurlijk kunnen wij dat! Was het antwoord. Naast het maken van deze website hebben we ook een aantal landingspagina’s gemaakt en seo optimalisaties doorgevoerd, voor wat extra online zichtbaarheid.

Bekijk website

Tevreden klant

” Pittig Bakkie heeft mij de afgelopen tijd begeleid bij het vergroten van mijn online zichtbaarheid. Advies over SEO, meer volgers op Instagram en een splinternieuwe website. Binnenkort gaan we zitten voor een strategiesessie om ervoor te zorgen dat Metalstuff verder kan gaan groeien. “

Dennis van den Bekerom

Eigenaar Metalstuff

bakkie doen?

Ook een website laten maken, je socials uitbesteden of succesvolle advertenties draaien?

Laat een bericht achter