Spirited Union

Spirited Union is een kleinschalige rum distilleerderij uit Amsterdam, die de afgelopen jaren snel is gegroeid. Het bedrijf heeft zich razendsnel ontwikkeld tot toonaangevende speler in de markt. Om deze lijn door te trekken, was het dus tijd voor een nieuwe gebruiksvriendelijk website. Een website die niet alleen zorgt voor meer verkopen, maar waarop de klant de rum door het beeldscherm kan proeven. Voor ons als online marketing bureau een tof project om onze tanden in te zeten.

Website ontwikkeling

De website van Spirited Union is responsive, snel en gebruiksvriendelijk. De website draait op WordPress en is voorzien van een premium thema, waarin de huisstijl is verwerkt. Voor de webshop maken we gebruik van WooCommerce en voor de workshops zijn speciale landingspagina’s ontwikkeld die goed gebruikt kunnen worden voor online advertentie campagnes.

Bekijk website

Een duidelijke planning

Vanaf begin af aan stond vast dat de website binnen 2 maanden moest worden opgeleverd. Op dat moment stond namelijk de uitzending van een televisie uitzending gepland. Geen probleem voor onze enthousiaste online marketing specialisten, die stonden te springen om te beginnen. In ons samenwerkingsprogramma vind je als klant altijd een heldere planning en de deadlines voor het aanleveren van informatie of feedback. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Tevreden klant

“ Met Spirited Union waren we al een tijdje op zoek naar een geschikte samenwerkingspartners voor onze nieuwe website. Via via kregen we online marketing bureau Pittig Bakkie aangeraden. Daar zijn we toen maar eens een kopje koffie gaan drinken en dat klikte eigenlijk gelijk. Tot op heden zijn we dan ook zeer tevreden over de snelheid en kwaliteit van de website. Vooral de flexibiliteit, betrokkenheid en het meedenken is ons zeer goed bevallen. ”

Ruben Madeiro

Founder Spirited Union

bakkie doen?

Ook een website laten maken, je socials uitbesteden, succesvolle advertenties draaien? Onze online marketing experts helpen je graag!

Laat een bericht achter