Spirited Union

Tijdens onze uitgebreide onderzoek bleek dat er een hoop mooie kansen lagen om nieuwe zorg medewerkers te vinden door Facebook ads in te zetten. Echter moest de toenmalige website eerst aangepakt worden. Daarop hebben wij een website ontwerp gemaakt die primair bedoelt is om nieuwe medewerkers te bereiken en secundair om opdrachtgevers binnen te halen.

Website ontwikkeling

Deze website is responsive, snel en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is er software ontwikkeld die een koppeling mogelijk maakt tussen het vacature systeem en de website. Op deze manier kunnen de externe vacatures worden ingeladen op de website en kan er ook vanaf deze locatie direct gesolliciteerd worden.

Bekijk website

Social advertising

Na de website ontwikkeling zijn wij gestart met de marketing werkzaamheden in de vorm van Facebook Advertenties. Naast een merkbekendheid campagne verzorgen wij momenteel ook nieuwe aanmeldingen door de vacatures op Facebook & Instagram uit te zetten onder de juiste doelgroep.

Tevreden klant

” Als ambitieus recruitment bureau in de zorg willen we het graag anders doen. Okeedo moet aanvoelen als één grote familie. Een plek waar medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en waar opdrachtgevers terecht kunnen voor kwalitatieve professionals. Pittig Bakkie helpt ons deze ambitie te verwezenlijken. “

Wesley Buitenhuis

Managing Director Okeedo

bakkie doen?

Ook een website laten maken, je socials uitbesteden of succesvolle advertenties draaien?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een bericht achter