fbpx
E-commerceSEO

Realworks crm koppeling met je eigen Website!

By 5 augustus 2020 No Comments

Realworks is het crm systeem voor makelaarskantoren in Nederland. Dagelijks maken meer dan 14.000 makelaars gebruikt van Realworks voor hun klantenbeheer. Ideaal als je, als makelaar, alle relaties en projecten onder één dak wilt hebben. Als extra service voor hun klanten, maken ze ook websites. In deze blog vertellen onze online specialisten precies waarom dit ook voor jouw makelaarskantoor de beste oplossing is… of niet.

Realworks-crm

Realworks crm

Iedere dag maken een heleboel makelaars en vastgoedprofessionals gebruik van Realworks CRM. Erg gemakkelijk, aangezien je via het dashboard alles in de gaten kunt houden. Niet alleen kun je hierin alle lopende opdrachten, contract momenten en het woningaanbod bijhouden, maar het systeem is ook gekoppeld met Funda en verschillende social media kanalen.

Het CRM  van Realworks maakt het onder andere mogelijk om:

 • Klantrelaties te beheren;
 • Woningaanbod te tonen en te beheren
 • Afspraken in je agenda te plannen;
 • Nieuwsbrieven te versturen;
 • Facturatie te verzorgen en te koppelen;

Om helemaal alles onder één dak te hebben, biedt Realworks ook de mogelijkheid aan om een website voor jou als makelaar te maken. Maar is dat een goed idee? Laten we eens kijken.

Realworks-website-thema's

Realworks website voor makelaars en vastgoedprofessionals

Realworks helpt makelaars en vastgoed professionals graag met eenvoudige oplossingen. Daarom hebben ze een website systeem ontwikkeld waarbij jij als makelaar in no-time een website online kunt zetten. Dit betekent dat je een website thema kunt kiezen, waar je vervolgens alleen je eigen teksten en afbeeldingen aan toe hoeft te voegen. Het is dus heel erg simpel om je eigen makelaars website te maken.  Het is namelijk een beperkt drag en drop systeem, waarin je een aantal functionaliteiten kunt kiezen.

Realworks-website-bouwen

Realworks website de beste keuze voor jouw makelaarskantoor?

Is een Realworks website nu de beste keuze voor jou als makelaar? Als je het aan ons vraagt niet. Het systeem is namelijk zo eenvoudig gemaakt, dat bepaalde functionaliteiten ontbreken die wij noodzakelijk achten voor het maken van een gebruiksvriendelijke website. Hierdoor is de Realworks website misschien wel de makkelijkste, maar niet direct de beste keuze voor jouw makelaarskantoor. Wat dan wel horen wij je denken? Nou, een WordPress website met een koppeling met Realworks bijvoorbeeld.

meer-verkopen-webshop-websiteRealworks koppeling met je eigen WordPress website

Naast een Realworks website kun je ook gebruik maken van WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS (Content management systeem) ter wereld en dat is niet voor niets. WordPress is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk, geeft veel vrijdheid in het ontwerp en is met vrijwel elk ander systeem te koppelen. Dit betekent dat je een gebruiksvriendelijk en goed vindbare website kunt maken die eruit springt en waarmee jij je kunt onderscheiden ten opzichte van andere makelaars. Dat is toch precies wat je wilt?

Mocht je toch nog niet helemaal overtuigd zijn, dan staan hieronder nog een paar voordelen die onze online marketing experts voor je op een rijtje hebben gezet. Als reclamebureau zijn wij fan van Worpress en bouwen we er graag mee.

 • WordPress biedt veel optimalisatie mogelijkheden voor zoekmachines zoals Google;
 • Het CMS is eenvoudig te koppelen met Realworks en dus ook met het aanbod op Funda;
 • WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en daardoor is er veel support en ben je niet aangewezen op 1 partij.
 • Er kunnen eenvoudig verschillende gebruikersrollen aangemaakt worden, zodat werkzaamheden verdeeld kunnen worden onder de medewerkers;
 • WordPress is ook te koppelen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld je eigen boekhoudsysteem;
 • De onderhoudskosten van WordPress zijn relatief laag.

WordPress-website-realworks-crm-koppeling

Je eigen WordPress website laten bouwen met een Realworks koppeling?

Natuurlijk wil jij je als makelaar richten op de dingen die jij het beste doet, het verkopen en aankopen van woningen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je bij ons je eigen WordPress website laten bouwen en verzorgen wij ook de koppeling met jouw eigen Realworks crm. Op deze manier krijg je het beste van twee werelden. Het gemak en de betrouwbaarheid van je eigen Realworks omgeving en een gebruiksvriendelijke en goed vindbare website. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op. Vinden we leuk!

 

Laat een bericht achter