reclamebureau nijmegen

Reclamebureau Nijmegen

Pittig Bakkie is hét reclamebureau uit Nijmegen voor enthousiaste en creatieve ondernemers. Bij ons sta jij samen met je bedrijf centraal. Onze creatieve specialisten en marketing gekkies helpen je met hun creatieve ideeën, innovatieve concepten, het vertellen van jouw verhaal en het bereiken van je doelgroep. Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met branding & design, conceptontwikkeling en het vergroten van de online zichtbaarheid, lees dan snel verder.

Vertel mij meer

Een goed verhaal is de beste reclame

Jouw bedrijf is niet zomaar een bedrijf. Er werken passievolle vakmensen, die elke dag staan te springen om het beste uit zichzelf te halen en altijd klaarstaan voor de klant. En precies dat wil je laten zien! Klanten willen namelijk graag geboeid worden en zijn op zoek naar authenticiteit. Met ons reclamebureau in Nijmegen helpen wij je daarom graag bij het vertellen van jouw verhaal. Dat doen we met online marketing, maar ook met offline reclame campagnes.

Branding & design: Meer dan een logo

Je merk is meer dan alleen een logo, vlotte teksten en een huisstijl. Het is het gevoel dat mensen krijgen wanneer ze denken aan je bedrijf. Een goede branding vertelt je verhaal, prikkelt je doelgroep en verhoogt de betrokkenheid van consumenten bij jouw bedrijf. Potentiële klanten moeten eigenlijk direct voelen waar je als bedrijf voor staat. Door je merkwaarden te vertalen naar een sprekend design, weten klanten direct wat ze van jou en je bedrijf kunnen verwachten.

Zij gingen je voor

Fiep&Miep

Webshop ontwikkeling en training

Frisky-website-ontwikkeling

Frisky

Website ontwikkeling

Spirited Union

Website ontwikkeling en SEO

Bekijk alle projecten

Website ontwikkeling

Wij bouwen niet zomaar websites, maar ontwikkelen passende online concepten die jou helpen je doelen te bereiken. Dit doen we op verschillende manieren, maar we beginnen altijd bij het begin. Elk bedrijf heeft namelijk andere doelen en elke doelgroep andere wensen. Daarom starten we altijd met een goed doordacht webdesign (UI & UX) en een duidelijk verhaal. Een goede website helpt je namelijk meer mensen te bereiken, je verhaal te vertellen en je omzet te verhogen.

Reclamebureau uit Nijmegen met doelgerichte reclame campagnes

Nadat je branding klopt en je website staat is het zaak om de wereld te laten zien wat je doet. Om je hierbij te helpen bedenken onze reclame specialisten succesvolle online en offline campagnes. Denk hierbij aan de inzet van Social media zoals Facebook en Instagram , Google ads of bushokjes reclame. Onze enthousiaste marketing experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zitten boordevol ideeën.

“this is how we roll”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  strategiesessie & doelgroepbepaling
Pas wanneer je als bedrijf precies weet waar je voor staat en je je doelgroep kent, kun je jouw verhaal op een prikkelende manier vertellen. Daarom starten wij elk project met een strategiesessie waarin we jouw bedrijf en de doelgroep verder onder de loep nemen.

Stap 2.  onderzoek en conceptontwikkeling
Als voor ons duidelijk is wat jullie kernwaarden zijn, wat jullie willen uitstralen en wat belangrijk is voor de doelgroep, gaan wij aan de slag. Onze specialisten gaan op onderzoek en laten hun creatieve ideeën de vrije loop.

Stap 3.  communicatie advies
Vervolgens ontvang je van ons een kraakhelder communicatie advies, waarin we je precies laten zien hoe jij het verhaal van je bedrijf het beste aan je doelgroep kunt vertellen. Daarin geven wij precies aan welke zaken wij voor je uit handen kunnen nemen en wat je zelf kunt doen.

Stap 4.  let’s go!
Als we een GO hebben gekregen op ons voorstel, starten we onze reclame werkzaamheden voor je bedrijf. Op deze manier ben je binnen no-time klaar om te shinen. Of dit nu online of offline is, maakt niet uit.

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing

Veelgestelde vragen

voor wie is jullie reclamebureau in Nijmegen?

Met toffe content bereik je niet alleen nieuwe klanten, maar bouw je ook aan je merk. Je maakt fans! Ons reclamebureau in Nijmegen is er dan ook voor elk bedrijf die zijn zichtbaarheid wil vergroten, meer mensen wil bereiken en de omzet wil verhogen! Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt maakt niet uit. Wel is het belangrijk dat je betrokken wil zijn bij het proces en stappen wil maken. Onze reclame specialisten gaan namelijk graag samen met jou op zoek naar de meest effectieve manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en de doelen te behalen.

hoe weet ik of het ook werkt voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd onze uiterste best om het maximale resultaat te behalen en de beschikbare middelen op de juiste manier in te zetten.

wij zijn erg druk, kunnen jullie alles uit handen nemen?

Natuurlijk, dat vinden we zelfs erg leuk. Alleen in het begin hebben we toch echt je/jullie hulp nodig, om jullie verhaal zo goed mogelijk te kunnen vertellen. Daarna gaan onze branding en content specialisten voor je aan de slag en kunnen we als je wil alle reclame werkzaamheden voor je uit handen nemen. Van het maken van drukwerk, een nieuwsbrief of een nieuwe website tot aan het draaien van advertentie campagnes.

wat kost een reclamebureau?

Natuurlijk ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, maar we snappen ook dat je graag wil weten wat ons reclamebureau uit Nijmegen voor jouw bedrijf gaat kosten. Het draait tenslotte ook om de poen, de knaken, het geld. Daarom stemmen we onze werkzaamheden af op jouw doelen, onze kennis en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

waarom zou je een reclamebureau uit Nijmegen inschakelen?

Om win-win situaties te creëren natuurlijk. Want als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Je kunt ons inschakelen voor een nieuwe huisstijl, conceptontwikkeling, het bouwen van een gebruiksvriendelijke website of het opzetten van succesvolle advertentie campagnes.

waar komen jullie vandaan?

Wij zitten met ons reclamebureau in Nijmegen. Maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom op kantoor, maar we komen ook langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

bakkie doen?

Ben je op zoek naar een full-service reclamebureau in Nijmegen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaand formulier.