SEO cursus

Ben je op zoek naar een praktische SEO cursus, stap voor stap begeleiding en uitleg van experts? Volg dan de utlieme Pittig Bakkie SEO cursus en ga voor topposities in Google! In deze training leer je alles wat je nodig hebt op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Aanmelden

89% van de deelnemers scoren na de training hoger in Google

Wat is SEO en waarom deze SEO cursus?

Dat SEO staat voor Zoekmachine Optimalisatie wist je natuurlijk al en dat het iets met het gebruik van de juiste zoekwoorden te maken heeft komt waarschijnlijk ook niet als een complete verrassing. Maar een goede SEO strategie bestaat uit zoveel meer. In onze SEO training leer je daarom precies hoe zoekmachine optimalisatie werkt en laten wij je stap voor stap zien hoe ook jij beter kunt scoren in Google! (punten toevoegen)

Op #1 scoren in zoekmachines met SEO

Wat is vaak het eerste dat je doet wanneer je iets zoekt? Precies, even Goo-ge-len natuurlijk! En dat doen een hoop andere internetgebruikers ook. Juist daarom liggen er met zoekmachine optimalisatie een hoop mooie kansen om extra klanten te bereiken. Als jouw pagina bovenaan staat, kan dat je namelijk niet alleen veel extra omzet opleveren, maar het levert je ook een hoop autoriteit op. De “eerste” resultaten zijn in de ogen van veel bezoekers, vaak toch de “beste”. 

Dit leer je in de SEO cursus

Dankzij de opbouw van onze SEO cursus is deze geschikt voor beginners en voor gevorderde gebruikers. We starten namelijk bij het begin en leggen je stap voor stap uit, hoe jij zoekmachine optimalisatie kunt toepassen voor jouw business. In de SEO training leer je:

Zoekwoorden onderzoek
Het gebruik van de juiste zoekwoorden is belangrijk. In onze SEO cursus leer je daarom precies hoe je de juiste zoekwoorden zoekt voor jouw business!
SEO teksten schrijven
Wij leren je teksten schrijven waar jij, Google en je bezoekers blij van worden. Zo scoor je beter in Google en bereik je meer mensen.
Google bot uitnodigen
Wij laten je zien hoe je Google uitnodigt om je website te bezoeken en je pagina’s sneller laat
Meer bezoekers
Je leert hoe je meer relevante bezoekers naar je webshop of website trekt door SEO optimalisaties door te voeren.
SEO tools gebruiken
Wij laten je zien welke SEO tools, de pro’s gebruiken en hoe jij er je voordeel mee kunt doen.
SEO voor je webshop
SEO toepassen op je webshop werkt in de basis hetzelfde als voor een website, maar er zijn wel een paar dingen waar je op kunt letten om het beter te doen als je concurrenten.
Linkbuilding
Linkjes verzamelen is belangrijk voor de autoriteit van je website. Hoe je dat op de juiste manier doet, leer je in de SEO training.
Lokale SEO
SEO toepassen om hoger te scoren dan je concurrentie uit de regio, dat kan! Wij laten je zien hoe je dat doet.
Meer omzet en verkopen
Een goede SEO strategie zorgt voor een betere vindbaarheid, meer bezoekers en uiteindelijk meer verkopen en een hogere omzet.
Martien-Pittig-Bakkie-Online-Marketing

martien

Zoekwoordentovenaar met jarenlange SEO ervaring, die je graag alles leert wat met zoekmachine optimalisatie te maken heeft. Van het gebruik van de juiste zoekwoorden tot een uitgebreide SEO strategie, deze trainer zit boordevol ideeën en heeft al een hoop mooie rankings op zijn naam staan.

Iris-Pittig-Bakkie-Online-Marketing

iris

Zoekmachine kunstenaar die precies weet waar ze het over heeft. Met haar persoonlijke aanpak daagt ze elke cursist uit om het beste uit zichzelf en de training te halen. Na haar training kent SEO geen geheimen meer voor jou en kun je je met een gerust hart een SEO specialist noemen.

Wij houden niet van opscheppen, maar maken wel graag mensen blij.

Pittig Bakkie is een team met jonge, dynamische professionnels die zeer kundig op verschillende gebieden zijn. Heel fijn om met ze samen te werken en zeker aan aanrader voor iedereen.
Stephanie van der Beek
Stephanie van der Beek
13:01 11 Aug 21
Gezellig en toegankelijk team met met kennis van het vak!
Sjoerd de Kleijn
Sjoerd de Kleijn
11:15 22 Jul 21
Een geweldig team dat weet wat zij doen, gericht advies en bewezen resultaten. Voor welke dienst je ook kiest, Pittig Bakkie zorgt ervoor dat het geregeld wordt.Een echte aanrader voor iedere ondernemer die succesvol wil worden op het internet. Internet is de toekomst, samen met Pittig Bakkie stoom je je onderneming daar klaar voor.Daarnaast smaakt de koffie ook goed, maar dat kan niet anders met zo'n naam.
Koen van Hooren
Koen van Hooren
13:56 20 Apr 21
Pittig Bakkie staat garant voor goede hulp en ideeën voor je website. Ze reageren supersnel en zijn top qua meedenken en halen meteen het beste uit jezelf en je website. Aanrader dus! Zeker value for money. En qua prijs zijn ze zeker niet duur. Doen dus!
Lodewijk Bogaard
Lodewijk Bogaard
08:39 20 Apr 21
Via Google ben ik terecht gekomen bij Pittig Bakkie. Omdat ik een nieuwe website nodig had en ik geen ervaring heb op dat gebied, was het voor mij moeilijk om ergens te beginnen. Het team van Pittig Bakkie heeft mij hierin goed geholpen.
Floor Krol
Floor Krol
09:24 25 Mar 21
Ik heb echt een top ervaring gehad bij Pittig Bakkie! Het zijn allemaal ontzettend aardige mensen die over veel kennis en skills beschikken om je bedrijf online zichtbaar te maken. De persoonlijke aanpak die ze op de website beschreven sprak me heel erg aan. Ik twijfelde tussen een aantal marketingbureaus, maar ben uiteindelijk toch voor Pittig Bakkie gegaan en heb hier geen moment spijt van gehad. Ik ben echt heel blij met de behaalde resultaten (mijn omzet heeft een enorme boost gekregen en ik heb mijn klantenbestand enorm kunnen uitbreiden!). Ik zou ze in de toekomst zeker opnieuw inschakelen als ik weer ergens hulp bij nodig heb! Bedankt Pittig Bakkie.
Zoë V
Zoë V
09:01 22 Mar 21
Het enthousiasme en de professionaliteit straalt er vanaf! Erg blij met alles wat ze tot nu toe voor onder andere Love Your Interior hebben gedaan. En kan niet wachten tot we de website van Mignon van de Bunt kunnen gaan lanceren.Een fijn team om mee samen te werken en die op alle vlakken met je meedenken!
Mignon van de Bunt
Mignon van de Bunt
09:56 19 Mar 21
Pittig bakkie heeft veel kennis en luistert goed naar de klant. Heel fijn om mee samen te werken!
Yoram Uden
Yoram Uden
07:47 12 Mar 21
Sinds een jaar heb ik voor mijn bedrijf een aantal van onze online marketing activiteiten bij Pittig Bakkie onder gebracht (FB ads, SEA, SEO en Linkbuilding). Daarbij denken ze niet alleen mee en vooruit, maar nemen ze ook werk voor mij uit handen. Voor de advertentie werkzaamheden heb ik elke 2/3 weken een zoom call met Iris, zodat ik altijd op de hoogte ben en we samen kunnen bijsturen voor het beste resultaat. Ik ben zeer tevreden en kan ze dan ook aanbevelen.
K van Etten
K van Etten
07:53 09 Mar 21
Zeer tevreden over Pittig Bakkie. De samenwerking verloopt soepel en met maandelijks contact zijn wij altijd goed op de hoogte van de resultaten.
Gerard Vlak
Gerard Vlak
08:18 01 Mar 21
Prettig bedrijf met veel kennis en heel veel geduld met digibeten als ons.
Claudia Toonen
Claudia Toonen
14:45 26 Feb 21
Alles was helder en duidelijk. Ik ben erg tevreden over Pittig Bakkie omdat zij een fijne en persoonlijke samenwerking met je aangaan. Het contact is kort en snel waarin ze echt uitblinken! Er wordt goed meegedacht over de voorgestelde problemen en zorgen voor het maximale resultaat. Ze geven heldere uitleg over nieuwe ideeën en zullen altijd eerlijk handelen. Een fijne partner om je online marketing te laten verzorgen
Angela Visser
Angela Visser
08:41 17 Feb 21
I've had experience with other social media marketing bureaus, Pittig Bakkie delivers more. And they're nice too 🙂
Angela Heis
Angela Heis
14:00 29 Jan 21
Heel erg blij met de website die ze gemaakt hebben.Het proces wordt duidelijk uitgelegd en luisteren goed naar wat je wilt. Fijne communicatie en helpen je gelijk wanneer je hulp nodig hebt.Wat vooral erg prettig was is dat ze je voor een eerste afspraak uitnodigen om langs te komen en dan ook echt de tijd voor je nemen!
Loes! Lifestyle
Loes! Lifestyle
16:42 06 Nov 20
Behulpzaam, vriendelijk, realistisch en denkt mee. Echt goede dienstverlening!
Anita van het Nederend
Anita van het Nederend
13:59 06 Nov 20
Pittig Bakkie is een professioneel online marketing bureau dat echt met je meedenkt! Ze zijn daarnaast enorm behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben heel goed geluisterd naar mijn wensen en uiteindelijk was het resultaat nog boven mijn verwachtingen! Ik heb een groot klantenbestand op weten te bouwen en ik krijg regelmatig complimenten van klanten over mijn website en Instagram/Facebook. Zonder de hulp van Pittig Bakkie was dit mij niet gelukt. Een echte aanrader dus!!
Loes Janssen
Loes Janssen
09:14 02 Nov 20
Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking met Pittig Bakkie. Ze zijn open, betrouwbaar, leveren goede kwaliteit en sluiten goed aan bij jouw wensen en behoefte.Echt een aanrader!
Eva Wennekes
Eva Wennekes
09:32 30 Oct 20
Toppers! Denken altijd (creatief) met je mee, zijn gericht op al je persoonlijke wensen en heel fijn in het contact! Een echte aanrader 🙂
Nadine IJkelenstam
Nadine IJkelenstam
13:58 29 Oct 20
Pittig Bakkie is een fijn bedrijf! Ze hebben veel kennis in huis en helpen je de goede richting in. Na het gesprek met Martien en Iris heb ik veel energie gekregen om de besproken punten direct aan te pakken. Een aanrader!
jeroen atletiek
jeroen atletiek
08:06 29 Sep 20
Pittig Bakkie verzorgt voor onze alle online campagnes. Pittig Bakkie is goed in staat ons verhaal te vertalen naar succesvolle campagnes op socials. Ze zijn fijn in het contact, creatief en professioneel.
Bas Arends
Bas Arends
07:48 29 Sep 20
Gijs Westgeest
Gijs Westgeest
18:07 23 Sep 20
Ik heb een online marketing cursus gevolgd. Ik heb hier heel veel van opgestoken!! Zeker een aanrader!
Eline Wind
Eline Wind
15:24 23 Sep 20
Echt een super bedrijf ik raad iedereen het aan ze zijn zeer vriendelijk en gericht op persoonlijke wensen van de klant prijs en kwaliteit is zeer goed niks over te zeggen dan dat het goed is
Wes Aalders
Wes Aalders
10:44 08 Sep 20
Goed werk geleverd met het maken van een website, zeer functie gericht en expertise op seo en social media ook goed doorgenomen.
Yung Mischa
Yung Mischa
12:34 04 Aug 20
Ik heb mijn website laten maken door Pittig Bakkie en ben super tevreden over het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ze tijdens de bouw van de website al rekening hebben gehouden met de toekomstige online marketing campagnes. Ook de hosting is snel en betrouwbaar.
Sjors47
Sjors47
10:46 29 Jul 20
Houden niet alleen van koffie, maar maken ook graag mooie dingen.
Martien de Jong
Martien de Jong
19:24 15 Jul 20
Ik werk nu al een tijdje samen met Pittigbakkie. Een leuke, frisse en jonge club mensen die creatief zijn en hun uiterste best doen om je te helpen!
Marie Juliette Howldar
Marie Juliette Howldar
09:50 01 Jul 20
Heel fijn bedrijf om mee samen te werken! 👌🏻
Dennis vdB
Dennis vdB
15:26 29 Jun 20
Erg deskundig en professioneel online marketingbureau. Samenwerking gaat heel soepel en is open en hartelijk!
Martijn de Jong
Martijn de Jong
17:37 09 Jun 20
Veel soeps
Veel soeps
14:39 08 Jun 20
Jules Peters
Jules Peters
09:37 08 Jun 20
Mijn facebook advertenties liepen niet goed en ik had geen idee wat ik eraan kon doen. Ben ik blij dat ik Pittig Bakkie op Instagram heb gevonden! Direct super leuk contact met Iris en ze heeft me snel geholpen met to-the-point-advies. Haar kennis en ervaring heeft ervoor gezorgd dat mijn advertentie kosten zijn gehalveerd. Hierdoor kan ik veel meer mensen bereiken én dus meer verkopen met hetzelfde advertentiebudget. Dat is nog eens een investering snel terug verdiend :)Ik zal nog regelmatig haar advies in blijven winnen!Mok
Mok Heijmerink
Mok Heijmerink
10:44 29 May 20
Het is altijd prettig werken met Pittig Bakkie
Rian O
Rian O
07:13 24 Apr 20
Ceren koca
Ceren koca
10:50 25 Mar 20
Warm welkom, meteen een klik met deze enthousiaste mensen, passie voor hun vak en inhoudelijk sterk.
Margot Cruijsen
Margot Cruijsen
09:06 23 Mar 20
Leuk en enthousiast team! Doen wat ze beloven en staan altijd voor je klaar.
Maarten Arts
Maarten Arts
19:24 05 Mar 20
Pittig Bakkie is een erg fijn online marketing bureau om mee samen te werken. De persoonlijke aanpak en het enthousiasme van Martien en Iris zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Daarnaast waren de adviezen met betrekking tot het verbeteren van de online marketing activiteiten erg creatief en effectief!
Bjorn Schaap
Bjorn Schaap
09:06 20 Feb 20
Heel ontspannen, rustig duo. Zijn eerlijk en proberen je niets aan te smeren. Denken met je mee en willen je graag van alles leren! Goede combinatie van doorpakken en vrije, creatieve sparsessies. Aanrader!
benjamin 1812
benjamin 1812
14:58 28 Jan 20
Jonge mensen die ook rekening houden met een andere generatie en deze op een prettige manier helpen en ondersteunen.
Jolanda de Jong
Jolanda de Jong
19:46 22 Jan 20
Duidelijke uitleg wat ze te bieden hebben en afspraken worden nagekomen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
uitvaartzorg het licht
uitvaartzorg het licht
19:32 22 Jan 20
Fijne marketing partij, heldere afspraken en doelen. Doen wat ze beloven.
J Petter
J Petter
16:16 22 Jan 20
Martien en Iris zijn vormen samen een enthousiast team waardoor je eigen enthousiasme ook weer geprikkeld wordt. Ze brengen goede energie, hebben veel kennis in huis en niets is onmogelijk.
Susanne ter Heerdt
Susanne ter Heerdt
10:54 03 Sep 19
Creatievelingen met een goede kijk op wat hip en happening is en dat weten ze te combineren met jouw wensen!
Karin Jansen
Karin Jansen
08:01 26 Aug 19
Het enthousiasme en de inzet waarmee ze er alles voor je uit halen, topwerk!
Peter Dijkstra
Peter Dijkstra
18:53 24 Aug 19
Wat een prettig team.Ze luisteren goed naar de behoeften van de klant, komen met goed onderbouwde ideeën, en hebben de expertise en enthousiasme in huis.Wat ik als zeer prettig heb ervaren dat ze elkaar en dus ook de klant, goed aanvullen.De afspraken die ze maken, komen ze ook na.De interactie heb ik als zeer ondersteunend ervaren.Dank jullie wel!
Marjan Wittebol
Marjan Wittebol
18:33 23 Aug 19
Top partij voor je social beheer!
Monkey Vision
Monkey Vision
09:27 05 Aug 19
Pittig Bakkie is een super bedrijf. Martien en Iris zijn ontzettend aardig en altijd bereid om mee te denken. Vooral de Facebook training vond ik echt van toegevoegde waarde. Heel erg blij mee!
Louise Arnoldussen
Louise Arnoldussen
14:16 01 Aug 19
Fijne club om mee samen te werken! Iris en Martien denken graag met je mee en gaan vaak (onverwachts) net een stapje verder. Ontzettend blij mee.
Chelsey van Kesteren
Chelsey van Kesteren
07:18 23 May 19
polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Extra voordelen van de Pittig Bakkie SEO training

Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot de online SEO cursus, je kunt ze dus overal en altijd terugkijken.
De training bestaat uit praktische tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt gaan.
Je krijgt een gratis SEO checklist voor alle content die je op je website plaatst.
Je hoeft geen SEO specialist of tovenaar te zijn om goede resultaten te behalen, je hoeft alleen de training te volgen en aan de slag te gaan.
We laten je in de praktijk zien hoe alles werkt en welke programma’s wij gebruiken.
Onze SEO aanpak is geschikt voor websites, maar ook voor webshops. Het werkt voor beide even goed!
De training is in video vorm, zodat je direct mee kunt doen.
De training is in video vorm, zodat je direct mee kunt doen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is SEO cursus?

De SEO cursus is er voor iedereen. We beginnen namelijk bij het begin, maar duiken daarna ook de diepte in. Dus of je nu je eigen webshop of website hebt of SEO wil inzetten voor je werkgever, maakt niet uit. In de SEO cursus leer je precies wat er nodig is om beter te scoren in Google en laten wij je stap voor stap zien, hoe je dat doet.

Hoe lang duurt de SEO training?

Je kunt onze SEO training online volgen, maar wij geven de training ook op locatie. Voor de online training kun je dus net zoveel tijd nemen als je zelf wil. Onze SEO cursus op locatie wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Krijg ik een certificaat na deelname?

Natuurlijk wil je trots laten zien dat jij de Pittig Bakkie SEO cursus hebt gevolgd. Daarom krijg je van ons na het volbrengen van de training op locatie een Certificaat van deelname uitgereikt door je trainer. Volg je de online SEO training? Dan kun je het certificaat zelf downloaden en uitprinten in je account.

Wanneer start de cursus?

De SEO training op locatie start maar een paar keer per jaar. Gelukkig kun je de online training starten op elk moment van de dag, 

Op welke dagen wordt de training gegeven?

Om onze training te volgen hoef je geen vrij te nemen, je hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit. Je kunt de training namelijk volgen op momenten dat het jou uitkomt. Gemakkelijk online, vanuit je luie stoel.

Is de training fiscaal aftrekbaar?

Yes, opleidingskosten kun je altijd meenemen in je aangifte van je bedrijf of in je IB aangifte. Er zijn zelfs provincies (Gelderland, Overijssel) waar ze voor starters zelfs subsidie aanbieden voor het volgen van een training. Meer informatie vind je op destartversneller.nl

Hoe kan ik mij aanmelden voor de training?

Aanmelden voor de training is ontzettend eenvoudig. Via de aanmeldlink kun je je direct aanmelden voor de online SEO cursus. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de complete training, zo kun je direct aan de slag.

Ready to go? Zin om te starten met de SEO training?

Kies dan snel de training die bij je past en doe mee! Vraag eenvoudig alle startinformatie op via onderstaand formulier.