seo specialist nijmegen

SEO Specialist Nijmegen

SEO (Search Engine Optimization) of Zoekmachine Optimalisatie, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online wereld. Vooral nu de advertenties van Google Ads steeds prominenter in de zoekresultaten worden weergegeven is het belangrijker dan ooit om te zorgen dat jouw SEO strategie op orde is. Onze SEO specialisten vertellen je hier graag meer over! Is ons online marketing bureau in Nijmegen iets te ver rijden? Dan komen wij graag een keer bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Vertel mij meer

SEO optimalisatie uitbesteden

Doen waar je goed in bent en passie voor hebt. Dat zijn volgens ons, de basis ingrediënten voor succes! Of je nu op zoek bent naar een hogere zichtbaarheid in Google, meer website bezoekers of meer omzet, onze SEO specialisten in Nijmegen helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed gevonden kan worden via de zoekmachines.

“this is how we roll”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  Bakkie doen!
Een persoonlijke aanpak, eerlijk advies en een gedegen onderzoek, dat is waar wij voor staan. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie (of thee) om elkaar beter te leren kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen van je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.  Nu al benieuwd wat de SEO specialisten van Pittig Bakkie voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis quickscan aan.

Stap 2.  Gedegen SEO onderzoek
Na een prettige kennismaking weten wij wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naar toe willen. Wij starten ons onderzoek en gaan natuurlijk op zoek naar de belangrijkste zoekwoorden. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan onze SEO specialisten in Nijmegen eerst op onderzoek uit.

Stap 3.  Plan de Champagne
Op basis van jullie input en wensen, ons doelgerichte onderzoek en onze kennis en ervaring op het gebied van SEO optimalisatie maken wij een transparant en doeltreffend plan om jouw online vindbaarheid en positie(s) binnen Google te verhogen. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf, je doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen! Klaar om te shinen?

Stap 4.  Let’s go!
Het is zover! Onze SEO specialist(en) in Nijmegen gaan voor je aan de slag! We beginnen met het opstarten van de SEO werkzaamheden waarna je vervolgens  van ons elke maand een update van de behaalde resultaten ontvangt. Daarnaast spreken we periodiek samen nieuwe doelen af om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

Zij gingen je voor

Frisky-website-ontwikkeling

Frisky

Website ontwikkeling

Spirited Union

Website ontwikkeling en SEO

Watts OneFlowⓇ

Website ontwikkeling, E-commerce en SEO

Bekijk alle projecten

waarom een seo specialist in Nijmegen?

Volgens de laatste statistieken wordt Google gebruikt door 70,1% van de Nederlanders om iets op te zoeken. Daarnaast maakt nog eens 22,4% gebruik van Google Images om een afbeeldingen op te zoeken. Dit samen zorgt ervoor dat Google een marktaandeel heeft van 92,5%. Dat is veel, heel veel. En juist daarom is de vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google, voor veel bedrijven essentieel. De SEO specialisten van Pittig Bakkie helpen je daarom graag met het uitvoeren van een gedegen zoekwoorden onderzoek, het optimaliseren van je huidige website, het schrijven van relevantie SEO teksten, het verhogen van je Google waardering en nog een hoop andere zaken om je online vindbaarheid te verbeteren.

Wat is SEO?

Zoekmachines zoals Google zijn gemaakt om hun gebruikers relevante informatie te geven. Zoek je bijvoorbeeld op “SEO specialist Nijmegen” dan wil je natuurlijk de perfecte match om je hierbij de helpen. Om erachter te komen wat relevant is voor een gebruiker (lees: potentiële klant), kijkt een zoekmachine tegenwoordig niet meer alleen naar zoekwoorden. Steeds meer factoren zorgen ervoor dat een website of pagina hoog in Google komt te staan. De zoekmachine van Google kijkt bijvoorbeeld ook naar de duur van het bezoek op een website, hoe vaak een gebruiker doorklikt en of de getoonde informatie door andere websites (Social Media) wordt gedeeld. Wil je een toppositie in de Google resultaten? Dan is het belangrijk om alle factoren goed op de rit te hebben.

SEO Optimalisatie op maat

Elk bedrijf heeft andere behoeften, iedere doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox met niet alleen SEO optimalisatie tools maar ook andere online marketing gereedschappen en high tech snufjes. Onze marketing “gekkies” en SEO specialisten staan te trappelen om je verder te helpen.

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing

Veelgestelde vragen

Voor wie is een SEO specialist?

Ons online marketing bureau in Nijmegen is er voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten, meer bezoekers naar de website wilt krijgen en de omzet wil verhogen! Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt maakt niet uit. Onze SEO specialisten in Nijmegen gaan namelijk op zoek naar de meest effectieve manier om jouw bedrijf op de online kaart te zetten.

Hoe weet ik of het ook werkt voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. We kunnen wel garanderen dat wij altijd onze uiterste best doen om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van SEO optimalisatie is dat we alles kunnen meten en monitoren. Zo zijn er geen grijze gebieden en weet je precies waar je budget heen gaat.

Een SEO Specialist, wat kost dat?

Natuurlijk wil je een toppositie in Google komen en wil je graag weten wat dit voor jouw bedrijf gaat kosten. Met onze kennis en ervaring stemmen wij onze werkzaamheden af op jouw doelen en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

Kan ik een SEO training volgen?

Met onze kennis en ervaring op het gebied van online vindbaarheid voorzien we je ook graag van advies of een training op maat. Na een strategiesessie of training van onze SEO specialist ga je naar huis met een rugzak vol aan nieuwe kennis.

Waar komen jullie vandaan?

Wij zitten met ons kantoor in Nijmegen. Maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek, maar we komen ook graag bij je langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

bakkie doen?

Interesse in onze diensten of wil je graag meer weten? Meld je dan snel aan en profiteer van de hulp van onze marketing gekkies en SEO specialisten! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Indien gewenst komen wij natuurlijk ook graag een keer bij je langs.