SEO specialist Nijmegen.

SEO (Search Engine Optimization) of Zoekmachine Optimalisatie, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online wereld. Vooral nu de advertenties van Google Ads steeds prominenter in de zoekresultaten worden weergegeven is het belangrijker dan ooit om te zorgen dat jouw SEO strategie op orde is. Onze SEO specialisten vertellen je hier graag meer over! Is ons online marketing bureau in Nijmegen iets te ver rijden? Dan komen wij graag een keer bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Zelf doen of

SEO optimalisatie uitbesteden.

Doen waar je goed in bent en passie voor hebt. Dat zijn volgens ons, de basis ingrediënten voor succes! Of je nu op zoek bent naar een hogere zichtbaarheid in Google, meer website bezoekers of meer omzet, onze SEO specialisten in Nijmegen helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed gevonden kan worden via de zoekmachines.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien - Sjoerd - Iris - Maarten
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
uitdenken, uitvoeren en monitoren
van een succesvolle SEO strategie.

Trots en dankbaar voor deze projecten.

Wij maken graag samen met gepassioneerde ondernemers de wereld een beetje mooier en houden van blije mensen, daar krijgen wij energie van! Wij maken online marketing laagdrempelig, effectief en persoonlijk voor iedereen die iets wil bijdragen aan de wereld. Wij helpen jou en je bedrijf stralen door.

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

Wij verhogen je vindbaarheid bezoekersaantallen omzet
met SEO

Play Video

This is how we roll.

Stap 1: bakkie doen!

Een persoonlijke aanpak, eerlijk advies en een gedegen onderzoek, dat is waar wij voor staan. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie (of thee) om elkaar beter te leren kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen van je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.  Nu al benieuwd wat de SEO specialisten van Pittig Bakkie voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis quickscan aan.

Stap 2: gedegen SEO onderzoek

Na een prettige kennismaking weten wij wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naar toe willen. Wij starten ons onderzoek en gaan natuurlijk op zoek naar de belangrijkste zoekwoorden. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan onze SEO specialisten in Nijmegen eerst op onderzoek uit.

 

Stap 3: plan de champagne

Op basis van jullie input en wensen, ons doelgerichte onderzoek en onze kennis en ervaring op het gebied van SEO optimalisatie maken wij een transparant en doeltreffend plan om jouw online vindbaarheid en positie(s) binnen Google te verhogen. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf, je doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen! Klaar om te shinen?

Stap 4: let’s go

Het is zover! Onze SEO specialist(en) in Nijmegen gaan voor je aan de slag! We beginnen met het opstarten van de SEO werkzaamheden waarna je vervolgens  van ons elke maand een update van de behaalde resultaten ontvangt. Daarnaast spreken we periodiek samen nieuwe doelen af om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Facebook ads

Sinds anderhalf jaar helpt Pittig Bakkie mij met alle online marketing werkzaamheden. Van Facebook Ads tot SEO. Fijne partij om mee samen te werken.

Marjan van Heerde

Facebook ads

Super fijn, sinds ik mijn advertenties heb uitbesteed is mijn ROAS gestegen van 3 naar 15 en heb ik meer tijd voor andere dingen.

Joris Dolleman

Facebook ads

Voorheen deed ik mijn Facebook advertenties zelf. Dat ging goed, maar niet te combineren met het runnen van mijn bedrijf. Sjoerd en Iris van Pittig Bakkie runnen nu mijn advertenties. Dit gaat top! Tijdens de maandelijkse meetings nemen we samen de resultaten door en maken we de planning voor de volgende periode. Super fijn.

Sinita Garcia

Previous
Next

E-mail marketing

Naast het adverteren op Insta en Facebook, heb ik door Pittig Bakkie ook een e-mail automation laten opzetten. Hierdoor blijft mijn doelgroep op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties en zorg ik voor extra verkopen.

Kelly Baron

E-mail marketing

Binnen ons bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om extra sales te genereren. Pittig Bakkie kwam met het idee om E-mail marketing in te zetten om upsell en herrineringsaankopen toe te passen. Op deze manier hebben we 15% meer omzet binnen gehaald. Heel fijn.

Tom

SEO uitbesteden

1,5 jaar geleden gestart met mijn nieuwe bedrijf. Sindsdien is Pittig Bakkie bezig met mijn SEO. De resultaten zijn top en we hebben in Nijmegen e.o. al een aantal top 5 posities te pakken. Met mijn nieuwe website , die nu gebouwd wordt verwachten we nog een stap te kunnen maken. Fijne samenwerking.

Marjan van Heerde

Twitter Ads

We hebben de overstap gemaakt naar Pittig Bakkie, tot nu toe erg blij mee. Sjoerd en Iris denken goed mee en zoeken oplossingen “outside the box”.

Wesley Buitenhuis

Twitter Ads

Voor het bedrijf waar ik werk zochten we een betrouwbare partner, die hebben we gevonden in Pittig Bakkie. Ze denken met ons mee en runnen onze advertentie campagnes. Vooral de wekelijkse meetings zijn erg fijn, zo zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen we samen bijsturen.

Cindy Aguero

Twitter Ads

Als marketing manager was ik op zoek naar een partij die mij kon helpen bij alle uitvoerende werkzaamheden. We runnen voor ons bedrijf Twitter, Linkedin en Google advertenties via Pittig Bakkie. Fijne samenwerking.

Yoeri Meulemans

Previous
Next

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Meet the Bakkies

Martien de Jong

Designer, eigenaar en SEO-expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten.

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Waarom kiezen voor

een SEO specialist in Nijmegen.

Volgens de laatste statistieken wordt Google gebruikt door 70,1% van de Nederlanders om iets op te zoeken. Daarnaast maakt nog eens 22,4% gebruik van Google Images om een afbeeldingen op te zoeken. Dit samen zorgt ervoor dat Google een marktaandeel heeft van 92,5%. Dat is veel, heel veel. En juist daarom is de vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google, voor veel bedrijven essentieel. De SEO specialisten van Pittig Bakkie helpen je daarom graag met het uitvoeren van een gedegen zoekwoorden onderzoek, het optimaliseren van je huidige website, het schrijven van relevantie SEO teksten, het verhogen van je Google waardering en nog een hoop andere zaken om je online vindbaarheid te verbeteren.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wat is SEO?

SEO uitgelegd.

Zoekmachines zoals Google zijn gemaakt om hun gebruikers relevante informatie te geven. Zoek je bijvoorbeeld op “SEO specialist Nijmegen” dan wil je natuurlijk de perfecte match om je hierbij de helpen. Om erachter te komen wat relevant is voor een gebruiker (lees: potentiële klant), kijkt een zoekmachine tegenwoordig niet meer alleen naar zoekwoorden. Steeds meer factoren zorgen ervoor dat een website of pagina hoog in Google komt te staan. De zoekmachine van Google kijkt bijvoorbeeld ook naar de duur van het bezoek op een website, hoe vaak een gebruiker doorklikt en of de getoonde informatie door andere websites (Social Media) wordt gedeeld. Wil je een toppositie in de Google resultaten? Dan is het belangrijk om alle factoren goed op de rit te hebben.

SEO voor jou

SEO optimalisatie op maat.

Elk bedrijf heeft andere behoeften, iedere doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox met niet alleen SEO optimalisatie tools maar ook andere online marketing gereedschappen en high tech snufjes. Onze marketing “gekkies” en SEO specialisten staan te trappelen om je verder te helpen.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien de Jong

Veelgestelde vragen over SEO.

Wanneer je start met SEO, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Ons online marketing bureau in Nijmegen is er voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten, meer bezoekers naar de website wilt krijgen en de omzet wil verhogen! Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt maakt niet uit. Onze SEO specialisten in Nijmegen gaan namelijk op zoek naar de meest effectieve manier om jouw bedrijf op de online kaart te zetten.

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. We kunnen wel garanderen dat wij altijd onze uiterste best doen om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van SEO optimalisatie is dat we alles kunnen meten en monitoren. Zo zijn er geen grijze gebieden en weet je precies waar je budget heen gaat.

Uiteraard ben je benieuwd wat wij voor jouw business kunnen doen, maar we begrijpen als geen ander dat je ook wil weten wat het kost Het draait tenslotte ook om de poen, de knaken, het geld. Daarom stemmen we onze werkzaamheden af op jouw doelen, onze kennis en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

Met onze kennis en ervaring op het gebied van online vindbaarheid voorzien we je ook graag van advies of een training op maat. Na een strategiesessie of training van onze SEO specialist ga je naar huis met een rugzak vol aan nieuwe kennis.

Wij zitten met ons kantoor in Nijmegen. Maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek, maar we komen ook graag bij je langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.