fbpx
SEOTraining & adviesWebshopWebsite

SEO training: pak die toppositie in Google!

By 19 november 2020 No Comments

SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is een mooie manier om extra klanten te bereiken. Met een hoge positie in Google is je website of webshop namelijk veel beter zichtbaar. Dit kan je een hoop extra bezoekers, klanten en omzet opleveren. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, je SEO verbeteren? In deze blog en onze nieuwe SEO training vertellen onze experts het je graag!

seo-optimalisatie

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat zoekmachines, zoals Google, je website beter kunnen lezen. Hierdoor vergroot je de kans om hoger te ranken. Dat is vooral leuk wanneer je bedenkt dat je op deze manier een hoop extra bezoekers en potentiële klanten kunt bereiken, zonder daarvoor een Facebook of Google advertentie te gebruiken. Wat SEO nog meer inhoudt, daar gaan we in onze SEO training nog dieper op in!

Hoe genereer je kwalitatieve leads?

Waarom is SEO belangrijk?

Voor 95 procent van de Nederlanders start de zoektocht naar een product, dienst of bedrijf in een zoekmachine. Dat zijn miljoenen zoekopdrachten per maand! Niet alleen de hoeveelheid extra mensen die je kunt bereiken is interessant, maar veel internetgebruikers zien de hoogst scorende zoekresultaten ook als de beste optie. Bovenaan staan in de zoekmachines draagt dus enorm bij aan de betrouwbaarheid en autoriteit van je business! En blijf je bovenaan staan, dan zal je een constante groei van bezoekers gaan ervaren. Gratis en voor niets.

’Maar is er niet al teveel concurrentie?’

We horen regelmatig de opmerking of alle goede plekken niet al bezet zijn. Of dat SEO achterhaald zou zijn met al die verschillende social media kanalen tegenwoordig. Maar dit is absoluut niet zo! Het is dan ook een veelgemaakte fout om SEO te negeren als ondernemer. De bezoekersstroom door een hoge plek in Google, is juist de meest consistente en kwalitatieve bezoekersstroom die je kunt wensen.

seo-optimalisatie

Zelf met SEO aan de slag gaan?

Om goed vindbaar te zijn in Google, moet je eerst voor een goede basis van je website of webshop zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid van je website, de opbouw van je pagina’s, het gebruik van de juiste zoekwoorden en de kwaliteit van je teksten. Hoewel het soms abracadabra lijkt, is zoekmachine optimalisatie echt geen hogere wiskunde. Je hoeft dus ook geen zoekwoorden tovenaar of genie te zijn om mooi posities in Google te bemachtigen. Het enige wat je nodig hebt is een goede SEO strategie. Je wilt tenslotte wel dat al je SEO werkzaamheden je iets opleveren. In onze SEO training leggen wij je daarom stap voor stap uit hoe jij met de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan de slag kunt gaan.

seo-optimalisatie

SEO training bij Pittig Bakkie

Het klinkt allemaal misschien een beetje ingewikkeld, maar ook jij kan een SEO optimalisatie expert worden! Wel is het belangrijk dat je je beseft dat SEO iets is waar je mee bezig moet blijven, maar de resultaten die je eruit gaat halen zullen het zeker waard zijn (dat beloven we je!) Onze marketing- en SEO experts gaan jou hier in onze SEO training stap voor stap bij helpen, om tot het best mogelijke resultaat te komen! Wij weten namelijk precies wat wel en niet werkt als het gaat om zoekmachineoptimalisatie. Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten in onze SEO cursus?

Laat een bericht achter