online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

SEO, S E O OF SEEJOO

Dat SEO staat voor Zoekmachine Optimalisatie weet tegenwoordig bijna iedereen en dat het iets met het gebruik van de juiste zoekwoorden te maken heeft komt waarschijnlijk ook niet als een complete verrassing. Maar wist je dat er nog veel meer zaken van invloed zijn op de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google of Bing? Denk hierbij aan de snelheid, de waardering en gebruiksvriendelijkheid van je website. Onze bevlogen SEO specialisten vertellen je er graag meer over!

Contact opnemen

Waarom SEO ofwel zoekmachine optimalisatie?

Wat is het eerste dat je doet als je iets op wilt zoeken? Precies, even Google-en en dat doen je klanten ook! Juist daarom is de vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google, voor veel bedrijven essentieel. Wij helpen je daarom graag met het uitvoeren van een gedegen zoekwoorden onderzoek, het optimaliseren van je huidige website, het schrijven van SEO teksten, het verhogen van je Google waardering, het aanmelden van Google mijn bedrijf en nog een aantal zaken om je vindbaarheid te verbeteren.

SEO, hoe werkt het eigenlijk?

Zoekmachines zijn gemaakt om hun gebruikers relevante informatie te geven. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een SEO specialist, wil je natuurlijk wel een partij vinden die je daarbij kan helpen. Om erachter te komen wat relevant is voor een gebruiker, kijkt een zoekmachine tegenwoordig niet alleen naar zoekwoorden. Google kijkt bijvoorbeeld ook naar de duur van het bezoek op een website, hoe vaak een gebruiker doorklikt, of jouw informatie door andere websites wordt gedeeld, maar bijvoorbeeld ook naar de populariteit op Social Media ofwel de social shares.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Eerlijk en transparant SEO advies

De beste zijn in Google willen we allemaal, alleen kan er maar één de beste zijn. Juist daarom vinden wij het belangrijk om bij de basis te beginnen en te starten met een uitgebreide SEO analyse. Tijdens deze SEO analyse gaan onze experts voor jou op zoek naar de beste zoekwoorden en optimalisatie mogelijkheden voor je bedrijf. Zo krijg je een goed beeld van de kansen en ontvang je van ons een eerlijk en transparant advies om de vindbaarheid van je bedrijf te vergroten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even contact op.

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!