fbpx
E-commerce

De 5 beste tools voor jouw Shopify webshop!

By 30 juni 2020 No Comments

Heb jij een Shopify webshop of maak je gebruik van de Shopify WordPress plugin, dan zijn deze tools precies wat je nodig hebt. Onze online specialisten en marketing experts laten je zien welke tools jij kunt gebruiken om meer resultaat uit je e-commerce business te halen.

Meer verkopen met jouw online Shopify store.

Dus jij hebt een Shopify business en wil meer omzet genereren? Zoek niet verder! Deze 5 Shopify tools zijn precies wat je zoekt. Stuk voor stuk zijn ze ontzettend handig, tijdbesparend en leveren ze jou onderaan de streep meer verkopen op. Wij zijn fan!

Yotpo Shopify plugin voor jouw webshop

1. Recart – Remarketing via Facebook Messenger

De Recart tool is ongelooflijk handig, voor iedere marketeer. Vergeet het versturen van e-mails, maar hou je klanten eenvoudig op de hoogte via Facebook Messenger. Niet alleen kun je mensen herinneren aan de producten die nog in hun winkelmandje staan, maar je kunt klanten ook informeren over hun bestelling, nieuwe aanbiedingen doen en vragen om reviews. Klantcontact was nog nooit zo laagdrempelig en eenvoudig! Deze App is ook beschikbaar voor Woocommerce!

2. Yotpo – E-commerce marketing platform

Yotpo is de tool wanneer het aankomt op het overtuigen van nieuwe klanten. Je kunt reviews op de juiste momenten en plekken laten zien, klantervaringen en afbeeldingen delen en de loyaliteit en klantwaarde verhogen. Dit alles zorgt ervoor dat de hele “customer journey” ofwel klantervaring, er eentje wordt om nooit te vergeten.

3. Kit – De tool van de toekomst AI

Het programma Kit is de e-commerce plugin voor Shopify! Het is eigenlijk een AI die jou helpt bij het runnen van je business en je taken uit handen neemt. De tool kan je helpen bij het opzetten van Facebook Ads, je pixel instellen voor retargeting en e-mails versturen. Enige puntje van aandacht, het werkt momenteel alleen nog in de Engelse taal.

 

4. Order Printer Pro – Je bestellingen snel de deur uit

Hoe meer bestellingen, hoe beter! Om ervoor te zorgen dat ook dan alle bestellingen snel en feilloos de deur uit gaan, is Order Printer Pro een echte aanrader. Het helpt je bij het printen van pakbonnen, facturen en verzendlabels.

Meer sales met ROI hunter

5. ROI Hunter – De retargeting magneet!

ROI Hunter ofwel Return on investement Hunter helpt je bij het adverteren op Facebook en Google Ads. Of je nu net begint met je eigen business of je naam al hebt gevestigd, maakt voor deze tool niet uit. Het helpt je om nieuwe potentiële kopers te benaderen via Google ads, Google shopping of Facebook ads. Dankzij de slimme algoritmes verbeter je je relevantie en verhoog je de kans op verkopen. Deze plugin is er ook voor Woocommerce!

Benieuwd hoe alles werkt?

Hulp nodig bij online adverteren voor je Shopify webshop? Neem dan gewoon even contact op, vinden we leuk!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Laat een bericht achter