online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

social advertising

Waarschijnlijk heb je, (net als veel anderen), bij Facebook wel eens op de knop “promoten” geklikt. Hoewel dit helpt om meer mensen te bereiken, is er veel meer uit social media advertising te halen. Vooral het vinden van je doelgroep, het opzetten van een marketing funnel en het creëren van de juiste content zijn essentieel om meer resultaat te behalen. Met Social Advertising helpen wij je met adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, Whatsapp en Linkedin.

Contact opnemen

Waarom Social Media advertising?

Veel bedrijven zien Social Media advertising als een mooie kans om hun bedrijf te promoten en verkopen te stimuleren (en dat is het ook!). Helaas behalen ze vaak zelf niet het gewenste resultaat, terwijl er wel mooie resultaten mogelijk zijn. Bij Pittig Bakkie helpen wij bedrijven bij het vergroten van de merkbekendheid, met leadgeneratie en het stimuleren van verkopen. Daarbij helpen wij je bij het inrichten van het advertentieaccount, het opzetten van nieuwe campagnes en het analyseren van de (huidige) resultaten.

Strategie en Sparringsessie

Vanwege de grote hoeveelheid social media kanalen, zijn de advertentie mogelijkheden eindeloos. Toch zijn de verschillen tussen de social media platformen ontzettend groot, denk hierbij aan de gemiddelde leeftijd van gebruikers en het doel van het platform. Tijdens een strategiesessie proberen we daarom samen te achterhalen waar de beste kansen liggen, via welke kanalen we je doelgroep het beste kunnen bereiken en welke soort campagnes daarbij passen. Als online marketing bureau (uit Nijmegen) is dat één van de dingen die we het liefste doen.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Persoonlijke advertising specialist!

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek, ook voor social media advertising zoek je daarom een expert! Iemand die met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social media advertentie specialist met verstand van zaken. Iemand die je advies geeft, je werk uit handen kan nemen en graag met je meedenkt. Lijkt dit je een goed idee en heb je zin in een bakkie? Neem dan hieronder even contact met ons op, vinden we leuk!

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!