Quantcast

Social media beheer uitbesteden: Zo doe je dat!

Dus jij wil je social media beheer uitbesteden? Dan ben je bij Pittig Bakkie aan het juiste adres! Onze marketing tijgers en online specialisten nemen namelijk graag al je frustraties weg en zetten deze om in succesvolle en effectieve social media campagnes. Of we dat nu doen, via Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest of LinkedIn hangt af van jouw business en de doelgroep die je probeert te bereiken. In deze blog lees je hoe je jouw socials effectief kunt laten inzetten en meer rendement haalt uit je online activiteiten!

Social media uitbesteden en focussen op je business!

Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer druk hoeft te maken over alle content die je op Instagram en Facebook moet plaatsen, maar gewoon kan doen waar jij goed in bent. Nooit meer tussendoor berichtjes maken die uiteindelijk niets opleveren, maar je social media beheer uitbesteden aan een expert die zorgt voor resultaat. Dat is precies wat wij doen, jouw bedrijf laten shinen op social media, want in de tijd die je normaal aan social media besteed kun je ook nieuwe klanten binnenhalen. Het zoeken van inspiratie, afbeeldingen en het maken van inspirerende teksten kun je dan aan een social media expert overlaten. Iemand die ervaring heeft met het bereiken van jouw doelgroep via Facebook, Instagram, Pinterest of Linkedin. Een specialist die de juiste taal spreekt en precies weet waar jouw (potentiële) klant op zit te wachten.

Conversie optimalisatie: hoe gaat het in zijn werk?

Social media beheer uitbesteden is handig!

Als rasechte ondernemer weet jij als geen ander dat het opbouwen van een relatie met je klant ontzettend belangrijk is. Je wil namelijk ten alle tijden, “on top of mind” blijven. Hoewel je daar graag de tijd voor neemt lukt het je nog niet echt om op social media contact te leggen met je klanten. Vaak schiet het er bij in, kost het teveel tijd of lukt het gewoonweg niet de juiste mensen te bereiken. Daardoor zit er geen regelmaat in de berichten en is de betrokkenheid veel lager als verwacht. Social media beheer uitbesteden zou dan een goede uitkomst zijn. Wanneer je je social media uitbesteed zorgen wij namelijk voor de content, de betrokkenheid, de volgers, met als doel meer klanten. Bedrijven die zich goed laten zien op sociale kanalen bouwen een band op met hun klanten, daardoor zijn klanten over het algemeen loyaler en eerder geneigd om vrienden over jouw bedrijf te vertellen.

Pittig-Bakkie-Online-Marketing

Social media beheer is iets voor jou als:

✅Je wil “shinen” op social media!
✅Je regelmatig content plaatst, maar weinig resultaat hebt
✅De reacties op je berichten alleen van vrienden & familie zijn
✅Je bezig wilt zijn met andere zaken, zoals nieuwe klanten binnen halen
✅Je denkt dat het beter kan!
✅Je zelf te weinig tijd hebt om regelmatig content te plaatsen
✅Je meer resultaat wil behalen op social media
✅Je benieuwd bent wat een expert voor jou kan betekenen
✅Je vooral de knop promoten gebruikt om betrokkenheid op je berichten te krijgen
✅Het je gewoonweg teveel tijd kost, en je nu al tijd tekort komt
✅Je van de daken wil schreeuwen hoe gaaf jouw bedrijf is!

Online marketing challenge deel 1: De basis van elke reclamecampagne is een goed verhaal!

Social media specialist nodig?

“Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek. Ook voor social media zoek je daarom een expert die weet waar hij/zij het over heeft en met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zouden zelf niet anders willen. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social specialist met verstand van zaken. Iemand die je advies geeft, je werk uit handen kan nemen en graag met je meedenkt. Wat wil je nog meer?”

– Iris –

Facebook advertising

Waarschijnlijk heb je al een bedrijfspagina gemaakt en wel eens op de knop “promoten” geklikt. Hoewel dit een goed begin is, kan het beter. Zelfs als je regelmatig content plaatst is het gebruik van Facebook advertising een goede manier om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Wanneer je jouw advertenties laat zien aan de juiste doelgroepen kun je leuke resultaten behalen met Facebook advertising. We kunnen jou helpen door je socials uit handen te nemen, maar we kunnen je ook een training geven als je dat leuk vindt.

Conversie optimalisatie: hoe gaat het in zijn werk?

Facebook uitbesteden? 

Facebook is (nog steeds) een van de meest gebruikte social media platformen. Het is daarom logisch dat je daar goed wilt scoren! Hoewel het platform lijkt te worden ingehaald door andere sociale media kanalen zoals, Instagram, Pinterest of Snapchat, biedt het nog wel voldoende mogelijkheden voor de branding van je bedrijf. Je Facebook uitbesteden kan je dan ook nog veel opleveren. Niet alleen door het plaatsen van berichten, maar ook juist door Facebook advertenties in te zetten om jouw doelgroep te bereiken.

Social media beheer uitbesteden: Zo doe je dat!

Wij worden enthousiast van social media!

“Doen waar je goed in bent, passie voor hebt en energie van krijgt. Dat zijn volgens ons de basis ingrediënten voor een succesvolle business. Daarnaast geloven wij in een win-win situatie, want als jij doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Wij krijgen namelijk energie van het helpen groeien van andere bedrijven, want als jij groeit, doen wij dat ook. Dus… wanneer drinken wij een pittig bakkie?”

Martien

Instagram uitbesteden bij een social specialist?

Instagram is hot en natuurlijk wil jij daar ook van profiteren! Dat komt goed uit, want bedrijven laten “shinen” op Instagram is wat wij het liefste doen. We kunnen al het werk voor je uit handen nemen, een training geven en samen met jou nadenken over de juiste social media strategie. Instagram uitbesteden heeft een aantal voordelen: zo hoef je nooit meer zelf na te denken over jouw content, zorgen wij voor meer volgers op Instagram en verhogen wij de betrokkenheid van jouw bedrijfsaccount.

Social media beheer uitbesteden: Zo doe je dat!

De beste Instagram strategie voor jouw business

Met de juiste strategie voor Instagram is er veel mogelijk. Daarom beginnen we altijd met een #hashtag-, doelgroep- en concurrentie analyse. Op deze manier kunnen wij voor een structurele groei van jouw account zorgen en je helpen bij het bereiken van potentiële klanten. We denken daarbij graag uitgebreid met je mee om te zorgen voor het hoogst mogelijke resultaat.

Social media uitbesteden door onze marketing tijgers?

Continu gerichte content maken die interessant is voor jouw doelgroep, advertenties draaien en zorgen voor meer betrokkenheid dat is wat wij doen! Je kunt ervoor kiezen om het helemaal uit handen te geven of een gedeelte zelf te doen, wat kies jij? Ontdek de mogelijkheden tijdens een pittig bakkie.

Bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Neem contact met ons op! Laat je ons dan even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!

Gerelateerde artikelen

Een goed verhaal: De brug tussen klanten en je bedrijf!

Marketing Automation: Efficiëntie op z’n best

Influencer Marketing: Beyond the Hype in 5 stappen

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.

Plan een bakkie

Zelf een project starten of kennismaken.

Zelf een project starten of gewoonweg benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Kies je favoriete bakkie en maak vrijblijvend kennis met ons team. 

Martien de Jong

Webdesigner en SEO expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten. 

De afgelopen periode heeft Martien de website ontworpen voor Brand New Coffee, de styleguide gemaakt voor Studio22, en de huisstijl ontwikkeld van Influencer Zoekmachine. Hij heeft daarnaast meegebouwd met de website voor Maus IT, Crooked Halo, Brand New Coffee.

Pip

Pip is de sfeer manager op kantoor. Met Pip op kantoor is geen dag hetzelfde. De ene dag slingert ze een knuffel naar je hoofd en de volgende dag kauwt ze de oplaadkabel van je laptop kapot. Ze heeft energie voor tien en zorgt ervoor dat we tijd maken voor een uitgebreide wandeling. Zo blijven we ook op drukke dagen fit en scherp!

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen. Wat ze eigenlijk het leukste vind om te doen? Geen idee, dat moet je haar zelf maar eens vragen 😉.

Devi Jacobs

Website bouwer en trotse code nerd

Code koning Devi brengt ontwerpen tot leven met <html>, .javascript; en {css}. Zo heb je binnen no-time een prachtige nieuwe website, webshop of app. Coderen is niet het enige wat hij graag doet. Heeft hij nog wat tijd over, dan helpt hij je bij het opfrissen van je huisstijl of het ontwerpen van je nieuwe logo.

Devi heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het bouwen van de Brand New Coffee webshop waar ze heerlijke koffie middels abonnementen verkopen en het bouwen van de Influencer Zoekmachine. Hier kunnen influencers en bedrijven elkaar vinden, contact leggen en leuke samenwerkingen aangaan.

Sjoerd de Kleijn

Social strateeg en advertentie tijger

De social strateeg van ons kantoor. Hij zit boordevol creatieve ideeën en schudt in no-time een effectieve social strategie uit zijn mouw voor elk bedrijf. Adverteren, social posts en e-mail marketing. Sjoerd zorgt ervoor dat je bedrijf straalt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Sjoerd heeft zijn creativiteit de laatste tijd besteed aan succesvolle campagnes voor Fitnessdelivery, ArizeGrow, Spirited Union, Marjan van Heerde en AAA New Energy Zonnepanelen. Hij kijkt daarbij naar het complete plaatje, waardoor de advertenties, het aanbod en de landingspagina goed op elkaar aansluiten.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Als je iris vraagt wat ze de afgelopen periode heeft gedaan, is de kans groot dat ze je werk laat zien voor de volgende klanten: Baron Academy, Watts OneFlow, Sanne de Wit, Atama Solar Energy, Anytime Fitness.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

De laatste periode heeft hij werk gedaan voor Building Healthy Bodies, Local Touch Travel, Brand New Coffee, Mignon van de Bunt, Interieurwijfie.

Vivianne Maas

Office manager en designer

De energieke duizenpoot van ons kantoor. Vivianne is net een duracell konijntje, op werk hebben we nog niet gemerkt dat ze op gaat. Elke dag barst ze van de energie en zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze heeft de touwtjes stevig en handen en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk op tijd klaar heeft. Naast al het regelwerk vind deze creatieveling het ook heerlijk om te ontwerpen.