fbpx
Online marketing

Social media beheer uitbesteden: Zo doe je dat!

By 6 oktober 2020 november 19th, 2020 No Comments

Dus jij wil je social media beheer uitbesteden? Dan ben je bij Pittig Bakkie aan het juiste adres! Onze marketing tijgers en online specialisten nemen namelijk graag al je frustraties weg en zetten deze om in succesvolle en effectieve social media campagnes. Of we dat nu doen, via Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest of LinkedIn hangt af van jouw business en de doelgroep die je probeert te bereiken. In deze blog lees je hoe je jouw socials effectief kunt laten inzetten en meer rendement haalt uit je online activiteiten!

Social media uitbesteden en focussen op je business!

Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer druk hoeft te maken over alle content die je op Instagram en Facebook moet plaatsen, maar gewoon kan doen waar jij goed in bent. Nooit meer tussendoor berichtjes maken die uiteindelijk niets opleveren, maar je social media beheer uitbesteden aan een expert die zorgt voor resultaat. Dat is precies wat wij doen, jouw bedrijf laten shinen op social media, want in de tijd die je normaal aan social media besteed kun je ook nieuwe klanten binnenhalen. Het zoeken van inspiratie, afbeeldingen en het maken van inspirerende teksten kun je dan aan een social media expert overlaten. Iemand die ervaring heeft met het bereiken van jouw doelgroep via Facebook, Instagram, Pinterest of Linkedin. Een specialist die de juiste taal spreekt en precies weet waar jouw (potentiële) klant op zit te wachten.

Social-media-beheer-uitbesteden-Pittig-Bakkie

Social media beheer uitbesteden is handig!

Als rasechte ondernemer weet jij als geen ander dat het opbouwen van een relatie met je klant ontzettend belangrijk is. Je wil namelijk ten alle tijden, “on top of mind” blijven. Hoewel je daar graag de tijd voor neemt lukt het je nog niet echt om op social media contact te leggen met je klanten. Vaak schiet het er bij in, kost het teveel tijd of lukt het gewoonweg niet de juiste mensen te bereiken. Daardoor zit er geen regelmaat in de berichten en is de betrokkenheid veel lager als verwacht. Social media beheer uitbesteden zou dan een goede uitkomst zijn. Wanneer je je social media uitbesteed zorgen wij namelijk voor de content, de betrokkenheid, de volgers, met als doel meer klanten. Bedrijven die zich goed laten zien op sociale kanalen bouwen een band op met hun klanten, daardoor zijn klanten over het algemeen loyaler en eerder geneigd om vrienden over jouw bedrijf te vertellen.

Pittig-Bakkie-Online-Marketing

Social media beheer is iets voor jou als:

✅Je wil “shinen” op social media!
✅Je regelmatig content plaatst, maar weinig resultaat hebt
✅De reacties op je berichten alleen van vrienden & familie zijn
✅Je bezig wilt zijn met andere zaken, zoals nieuwe klanten binnen halen
✅Je denkt dat het beter kan!
✅Je zelf te weinig tijd hebt om regelmatig content te plaatsen
✅Je meer resultaat wil behalen op social media
✅Je benieuwd bent wat een expert voor jou kan betekenen
✅Je vooral de knop promoten gebruikt om betrokkenheid op je berichten te krijgen
✅Het je gewoonweg teveel tijd kost, en je nu al tijd tekort komt
✅Je van de daken wil schreeuwen hoe gaaf jouw bedrijf is!

 

Social-media-beheer-specialist

Social media specialist nodig?

“Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek. Ook voor social media zoek je daarom een expert die weet waar hij/zij het over heeft en met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zouden zelf niet anders willen. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social specialist met verstand van zaken. Iemand die je advies geeft, je werk uit handen kan nemen en graag met je meedenkt. Wat wil je nog meer?”

– Iris –

Facebook advertising

Waarschijnlijk heb je al een bedrijfspagina gemaakt en wel eens op de knop “promoten” geklikt. Hoewel dit een goed begin is, kan het beter. Zelfs als je regelmatig content plaatst is het gebruik van Facebook advertising een goede manier om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Wanneer je jouw advertenties laat zien aan de juiste doelgroepen kun je leuke resultaten behalen met Facebook advertising. We kunnen jou helpen door je socials uit handen te nemen, maar we kunnen je ook een training geven als je dat leuk vindt.

conversie-optimalisatie-bureau

Facebook uitbesteden? 

Facebook is (nog steeds) een van de meest gebruikte social media platformen. Het is daarom logisch dat je daar goed wilt scoren! Hoewel het platform lijkt te worden ingehaald door andere sociale media kanalen zoals, Instagram, Pinterest of Snapchat, biedt het nog wel voldoende mogelijkheden voor de branding van je bedrijf. Je Facebook uitbesteden kan je dan ook nog veel opleveren. Niet alleen door het plaatsen van berichten, maar ook juist door Facebook advertenties in te zetten om jouw doelgroep te bereiken.

Social-media-specialist

Wij worden enthousiast van social media!

“Doen waar je goed in bent, passie voor hebt en energie van krijgt. Dat zijn volgens ons de basis ingrediënten voor een succesvolle business. Daarnaast geloven wij in een win-win situatie, want als jij doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Wij krijgen namelijk energie van het helpen groeien van andere bedrijven, want als jij groeit, doen wij dat ook. Dus… wanneer drinken wij een pittig bakkie?”

Martien

Instagram uitbesteden bij een social specialist?

Instagram is hot en natuurlijk wil jij daar ook van profiteren! Dat komt goed uit, want bedrijven laten “shinen” op Instagram is wat wij het liefste doen. We kunnen al het werk voor je uit handen nemen, een training geven en samen met jou nadenken over de juiste social media strategie. Instagram uitbesteden heeft een aantal voordelen: zo hoef je nooit meer zelf na te denken over jouw content, zorgen wij voor meer volgers op Instagram en verhogen wij de betrokkenheid van jouw bedrijfsaccount.

Reclamebureau-Pittig-Bakkie

De beste Instagram strategie voor jouw business

Met de juiste strategie voor Instagram is er veel mogelijk. Daarom beginnen we altijd met een #hashtag-, doelgroep- en concurrentie analyse. Op deze manier kunnen wij voor een structurele groei van jouw account zorgen en je helpen bij het bereiken van potentiële klanten. We denken daarbij graag uitgebreid met je mee om te zorgen voor het hoogst mogelijke resultaat.

Social media uitbesteden door onze marketing tijgers?

Continu gerichte content maken die interessant is voor jouw doelgroep, advertenties draaien en zorgen voor meer betrokkenheid dat is wat wij doen! Je kunt ervoor kiezen om het helemaal uit handen te geven of een gedeelte zelf te doen, wat kies jij? Ontdek de mogelijkheden tijdens een pittig bakkie.

Bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!

Laat een bericht achter