online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

social media beheer

Dankzij platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, LinkedIn of Whatsapp staan we voortdurend met elkaar in contact. Dit is ideaal om als bedrijf laagdrempelig in contact te komen met je doelgroep, nieuwe klanten te werven en “on top of mind” te blijven. Tenminste, wanneer je dit doet met een goed plan! Zomaar wat berichten plaatsen, wanneer het jou uitkomt, is niet meer genoeg. Juist daarom is er Social media beheer.

Contact opnemen

Waarom Social Media beheer?

Bij veel bedrijven schiet het onderhoud van de eigen socials er vaak bij in. Hierdoor wordt content zonder strategie geplaatst, is de betrokkenheid laag en wordt er geen resultaat behaald. Zonde wanneer je bedenkt dat er op deze manier veel mooie kansen onbenut blijven! Om echt verschil te maken en je bedrijf volledig te ontzorgen bieden we daarom Social Media beheer aan. We helpen je dan bij het bedenken van creatieve content, het maken van nieuwe berichten, plaatsen van posts en (social advertising). Eigenlijk alles wat je van een goed online marketing bureau mag verwachten.

Strategie en Sparringsessie

Vanwege de grote hoeveelheid social kanalen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Toch zijn de verschillen tussen de social media platformen ontzettend groot, denk hierbij aan de gemiddelde leeftijd van gebruikers en het doel van het platform. Tijdens een strategiesessie proberen we daarom samen te achterhalen waar de beste kansen liggen, via welke social kanalen we je doelgroep het beste kunnen bereiken en welke soort campagnes daarbij passen.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Je eigen social media specialist!

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek, ook voor social media zoek je daarom een expert! Iemand die met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social media specialist met verstand van zaken. Iemand die je advies geeft, je werk uit handen kan nemen en graag met je meedenkt. Lijkt dit je een goed idee, wil jij je social media beheer uitbesteden en heb je zin in een bakkie? Neem dan hieronder even contact met ons op, vinden we leuk!

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!