fbpx

Social media marketing bureau

By 8 oktober 2020 november 19th, 2020 No Comments

Als Social Media marketing bureau krijgen wij vaak de vraag, wat doen jullie nou eigenlijk? Ons antwoord: wij helpen bedrijven om hun doelgroep online te vinden en meer omzet te genereren. Wij vertellen verhalen, zorgen voor interactie met (potentiële) klanten, helpen je bij het vinden van nieuwe online kansen en zorgen voor fans. Hoe onze online marketing specialisten, social tijgers en reclame gekkies je daarbij kunnen helpen, lees je hieronder. Dus lees snel verder, als je durft 😉.

online-marketing-bureau-nijmegen-pittig-bakkie

Wat doet een social media marketing bureau?

Een heleboel, maar om eerlijk te zijn hebben de meeste mensen eigenlijk geen idee wat we precies doen. Dat is ook niet zo gek, aangezien de wereld van een social media marketing bureau snel veranderd. Gelukkig zijn onze social experts enthousiast over hun job en leggen ze je graag uit wat ze de hele dag uitspoken en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Social media beheer

Een wereld zonder social media kunnen wij ons bijna niet meer voorstellen, bijna iedereen maakt er wel gebruik van. Jij niet? Dan ben je een uitzondering, want platformen zoals Facebook, TikTok, Instagram, Youtube, Pinterest, LinkedIn of Whatsapp hebben miljoenen actieve gebruikers per dag. Met social media beheer zorgen wij ervoor dat  jouw bedrijf online gaat shinen🔥 en dat jij zorgeloos je ding kunt doen.

Benieuwd hoe jij je social media beheer kunt uitbesteden?

Social advertising

Met social advertising helpen wij je met adverteren. En nee, dat doen we niet door zomaar op de knop promoten bij Facebook te drukken. Samen met jou bouwen wij aan een campagne die is afgestemd op jouw doelgroep. Dit kan via Facebook, Instagram, Youtube of LinkedIn. Welk platform we gebruiken hangt helemaal af van de doelgroep die je wilt bereiken. Onze enthousiaste reclame tijgers helpen je daar graag bij.

Wil je weten wat Facebook adverteren kost?

Wil je een advertentie checklist?

Als social media marketing bureau zorgen wij voor fans!

Waarschijnlijk heb jij het tussen de regels al kunnen lezen, maar wij worden enthousiast van social media. Het is namelijk een mooie manier om op een laagdrempelige manier met potentiële klanten in contact te komen. Zo zorg je voor een hogere betrokkenheid bij je bedrijf en blijf je altijd in beeld. We plaatsen niet zomaar wat berichten, maar helpen jou bij het bereiken van nieuwe klanten en zorgen voor fans!

Is een social media marketing bureau iets voor jouw bedrijf?

Of een social media marketing bureau bij jou past hangt af van een aantal zaken.

✅Je wil “shinen” op social media!
✅Je regelmatig content plaatst, maar weinig resultaat hebt
✅De reacties op je berichten alleen van vrienden & familie zijn
✅Je bezig wilt zijn met andere zaken, zoals nieuwe klanten binnen halen
✅Je denkt dat het beter kan!
✅Je zelf te weinig tijd hebt om regelmatig content te plaatsen
✅Je meer resultaat wil behalen op social media
✅Je benieuwd bent wat een expert voor jou kan betekenen
✅Je vooral de knop promoten gebruikt om betrokkenheid op je berichten te krijgen
✅Het je gewoonweg teveel tijd kost, en je nu al tijd tekort komt
✅Je van de daken wil schreeuwen hoe gaaf jouw bedrijf is!

Herken jij je in onderstaande uitspraken? Dan is het wellicht tijd voor een Pittig Bakkie.

Reclamebureau-Pittig-Bakkie

Pittig Bakkie doen?

Kan jouw bedrijf wel een social media boost gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!

 

Laat een bericht achter