cial

social media marketing nijmegen

Social Media Marketing Nijmegen

Meer uit de social media kanalen van je bedrijf halen? Geen zin om na te denken over de content die je nu weer moet plaatsen? Tijd vrij houden voor dingen waar jij als ondernemer echt goed in bent? Dan is social media marketing in Nijmegen echt iets voor jou! Onze marketing gekkies en online specialisten staan namelijk graag voor je klaar en toveren jouw frustraties om in succesvolle campagnes.

social media uitbesteden
social-media-marketing-Nijmegen

Social media marketing uitbesteden

Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer druk hoeft te maken over alle content die je op Instagram, Facebook of LinkedIn moet plaatsen, maar gewoon kan doen waar jij goed in bent. Nooit meer tussendoor berichtjes maken die uiteindelijk niets opleveren, maar je social media uitbesteden aan een expert die zorgt voor resultaat. Dat is precies wat wij doen, jouw bedrijf laten shinen op social media. In de tijd die je normaal aan social media besteed, kun je namelijk ook nieuwe klanten binnenhalen. Het zoeken van inspiratie, afbeeldingen en het maken van inspirerende teksten kun je dan aan onze social media experts overlaten. Iemand die ervaring heeft met het bereiken van jouw doelgroep via Facebook, Instagram, Pinterest of Linkedin. Een specialist die de juiste taal spreekt en precies weet waar jouw (potentiële) klant op zit te wachten.

Zij gingen je voor

Bekijk alle projecten

Social media marketing in Nijmegen

Als rasechte ondernemer weet jij als geen ander dat het opbouwen van een relatie met je klant tijd kost, maar ook ontzettend belangrijk is. Je wilt daarom ten alle tijden, “on top of mind” blijven. Hoewel je daar graag de tijd voor neemt, lukt het je helaas niet om nieuwe klanten te bereiken via social media. Vaak schiet het er bij in, kost het teveel tijd of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Het zijn losse flodders, daardoor zit er geen regelmaat in de berichten en is de betrokkenheid veel lager als verwacht. Social media beheer zou dan een goede uitkomst zijn. Wanneer je je social media uitbesteed zorgen wij namelijk voor de content, de betrokkenheid, de volgers, met als doel meer klanten. Bedrijven die zich goed laten zien op sociale kanalen bouwen een band op met hun klanten, daardoor zijn klanten over het algemeen loyaler en eerder geneigd om vrienden over jouw bedrijf te vertellen.

mangeelshirt

Social media marketing bij Pittig Bakkie past bij jou als:

 

👉Je wil “shinen” op social media!

👉Je regelmatig content plaatst, maar weinig resultaat hebt

👉De reacties op je berichten alleen van vrienden & familie zijn

👉Je bezig wilt zijn met andere zaken, zoals nieuwe klanten binnen halen

👉Je denkt dat het beter kan!

👉Je zelf te weinig tijd hebt om regelmatig content te plaatsen

👉Je meer resultaat wil behalen op social media

👉Je benieuwd bent wat een expert voor jou kan betekenen

👉Het je gewoonweg teveel tijd kost, en je nu al tijd tekort komt

👉Je van de daken wil schreeuwen hoe gaaf jouw bedrijf is!

“We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  Bakkie doen!
Wij houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek en eerlijk advies. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leren we elkaar graag wat beter kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen van je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.

Stap 2.  social media onderzoek
Nu we weten wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naartoe willen, starten wij ons onderzoek en gaan we op zoek naar de feiten. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan we altijd eerst op onderzoek uit. Zo nemen wij je huidige social media kanalen onder de loep en kijken we hoe jullie concurrenten het doen.

Stap 3.  Plan de Champagne
Succes boeken en meer uit jullie social media accounts halen. Dat is de basis van onze samenwerking. Op basis van jullie input, ons onderzoek en onze kennis op het gebied van online marketing maken wij een transparant, creatief en doeltreffend plan om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij jouw bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren op social media??

Stap 4.  Klaar voor de start…Af!
Onze social media experts gaan aan de slag. Binnen no-time zijn jouw socials klaar voor de start! Vervolgens ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten en spreken we samen nieuwe doelen af. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau

Social media specialist

“Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek. Ook voor social media zoek je daarom een expert die weet waar hij/zij het over heeft en met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zouden zelf niet anders willen. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social specialist met verstand van zaken. Iemand die je advies geeft, je werk uit handen kan nemen en graag met je meedenkt. Wat wil je nog meer?”

– Iris –

Wij hebben Passie voor social media marketing

“Doen waar je goed in bent, passie voor hebt en energie van krijgt. Dat zijn volgens ons de basis ingrediënten voor een succesvolle business. Daarnaast geloven wij in een win-win situatie, want als jij doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Wij krijgen namelijk energie van het helpen groeien van andere bedrijven, want als jij groeit, doen wij dat ook. Dus… wanneer drinken wij een pittig bakkie?”

– Martien –

martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau

Veelgestelde vragen

Voor wie is een online marketing bureau?

Ons online marketing bureau in Nijmegen is er voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten, de omzet wil verhogen of meer bezoekers naar de website wil krijgen! Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt maakt niet uit. Onze online marketing specialisten gaan namelijk op zoek naar de meest effectieve manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en de doelen te behalen.

Hoe weet ik of het ook werkt voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd onze best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van Online Marketing is dat we alles door kunnen meten, zo weet je precies waar je budget heen gaat.

Waarom social media marketing?

Omdat je met social media mooi resultaten kunt behalen om jouw bedrijf op de online kaart te zetten! Met toffe content bereik je niet alleen nieuwe klanten, maar bouw je ook aan je merk. Je maakt fans!

Wat kost online marketing?

Natuurlijk ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, maar we snappen ook dat je graag wil weten wat online marketing voor jouw bedrijf gaat kosten. Het draait tenslotte ook om de poen, de knaken, het geld. Daarom stemmen we onze werkzaamheden af op jouw doelen, onze kennis en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

Waarom een online marketing bureau inschakelen?

Wij houden van win-win situaties. Dus als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Je kunt ons dus inschakelen om je werk uit handen te nemen, maar we voorzien je ook graag van advies of een training op maat.

Waar komen jullie vandaan?

Wij zitten met ons online marketing bureau in Nijmegen. Maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom op kantoor, maar we komen ook langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

zin in een bakkie?

bakkie doen?

Interesse in onze diensten of wil je graag meer weten? Meld je dan snel aan en profiteer van de hulp van onze marketing gekkies en online specialisten! Je bent van harte welkom bij ons online marketing bureau in Nijmegen. Indien gewenst komen wij natuurlijk ook graag een keer bij je langs.