Social media marketing Nijmegen.

Meer uit de social media kanalen van je bedrijf halen? Geen zin om na te denken over de content die je nu weer moet plaatsen? Tijd vrij houden voor dingen waar jij als ondernemer echt goed in bent? Dan is social media marketing in Nijmegen echt iets voor jou! Onze marketing gekkies en online specialisten staan namelijk graag voor je klaar en toveren jouw frustraties om in succesvolle campagnes.

Zelf doen of uitbesteden?

Social media marketing.

Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer druk hoeft te maken over alle content die je op Instagram, Facebook of LinkedIn moet plaatsen, maar gewoon kan doen waar jij goed in bent. Nooit meer tussendoor berichtjes maken die uiteindelijk niets opleveren, maar je social media uitbesteden aan een expert die zorgt voor resultaat. Dat is precies wat wij doen, jouw bedrijf laten shinen op social media. In de tijd die je normaal aan social media besteed, kun je namelijk ook nieuwe klanten binnenhalen. Het zoeken van inspiratie, afbeeldingen en het maken van inspirerende teksten kun je dan aan onze social media experts overlaten. Iemand die ervaring heeft met het bereiken van jouw doelgroep via Facebook, Instagram, Pinterest of Linkedin. Een specialist die de juiste taal spreekt en precies weet waar jouw (potentiële) klant op zit te wachten.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Meer zichtbaarheid, betrokkenheid en meer klanten

Social media marketing in Nijmegen.

Als rasechte ondernemer weet jij als geen ander dat het opbouwen van een relatie met je klant tijd kost, maar ook ontzettend belangrijk is. Je wilt daarom ten alle tijden, “on top of mind” blijven. Hoewel je daar graag de tijd voor neemt, lukt het je helaas niet om nieuwe klanten te bereiken via social media. Vaak schiet het er bij in, kost het teveel tijd of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Het zijn losse flodders, daardoor zit er geen regelmaat in de berichten en is de betrokkenheid veel lager als verwacht. Social media beheer zou dan een goede uitkomst zijn. Wanneer je je social media uitbesteed zorgen wij namelijk voor de content, de betrokkenheid, de volgers, met als doel meer klanten. Bedrijven die zich goed laten zien op sociale kanalen bouwen een band op met hun klanten, daardoor zijn klanten over het algemeen loyaler en eerder geneigd om vrienden over jouw bedrijf te vertellen.

Past het bij jou?

Social media marketing bij
Pittig Bakkie.

Social media marketing bij Pittig Bakkie past bij jou als:

  • Je wil “shinen” op social media!
  • Je regelmatig content plaatst, maar weinig resultaat hebt
  • De reacties op je berichten alleen van vrienden & familie zijn
  • Je bezig wilt zijn met andere zaken, zoals nieuwe klanten binnen halen
  • Je denkt dat het beter kan!
  • Je zelf te weinig tijd hebt om regelmatig content te plaatsen
  • Je meer resultaat wil behalen op social media
  • Je benieuwd bent wat een expert voor jou kan betekenen
  • Het je gewoonweg teveel tijd kost, en je nu al tijd tekort komt
  • Je van de daken wil schreeuwen hoe gaaf jouw bedrijf is!
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien - Sjoerd
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
ontwerpen, schrijven en monitoren
van succesvolle campagnes.

Trots en dankbaar voor deze projecten.

Wij maken graag samen met gepassioneerde ondernemers de wereld een beetje mooier en houden van blije mensen, daar krijgen wij energie van! Wij maken online marketing laagdrempelig, effectief en persoonlijk voor iedereen die iets wil bijdragen aan de wereld. Wij helpen jou en je bedrijf stralen door.

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

Wij ontwerpen runnen monitoren je
online campagnes

Play Video

This is how we roll.

Stap 1: bakkie doen!

Wij houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek en eerlijk advies. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leren we elkaar graag wat beter kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen van je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.

Stap 2: social media onderzoek

Nu we weten wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naartoe willen, starten wij ons onderzoek en gaan we op zoek naar de feiten. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan we altijd eerst op onderzoek uit. Zo nemen wij je huidige social media kanalen onder de loep en kijken we hoe jullie concurrenten het doen.

Stap 3: plan de champagne

Succes boeken en meer uit jullie social media accounts halen. Dat is de basis van onze samenwerking. Op basis van jullie input, ons onderzoek en onze kennis op het gebied van online marketing maken wij een transparant, creatief en doeltreffend plan om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en de doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij jouw bedrijf de aankomende periode kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren op social media?

Stap 4: klaar voor de start… af!

Onze social media experts gaan aan de slag. Binnen no-time zijn jouw socials klaar voor de start! Vervolgens ontvang je van ons elke maand een update van de behaalde resultaten en spreken we samen nieuwe doelen af. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Facebook ads

Sinds anderhalf jaar helpt Pittig Bakkie mij met alle online marketing werkzaamheden. Van Facebook Ads tot SEO. Fijne partij om mee samen te werken.

Marjan van Heerde

Facebook ads

Super fijn, sinds ik mijn advertenties heb uitbesteed is mijn ROAS gestegen van 3 naar 15 en heb ik meer tijd voor andere dingen.

Joris Dolleman

Facebook ads

Voorheen deed ik mijn Facebook advertenties zelf. Dat ging goed, maar niet te combineren met het runnen van mijn bedrijf. Sjoerd en Iris van Pittig Bakkie runnen nu mijn advertenties. Dit gaat top! Tijdens de maandelijkse meetings nemen we samen de resultaten door en maken we de planning voor de volgende periode. Super fijn.

Sinita Garcia

Previous
Next

E-mail marketing

Naast het adverteren op Insta en Facebook, heb ik door Pittig Bakkie ook een e-mail automation laten opzetten. Hierdoor blijft mijn doelgroep op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties en zorg ik voor extra verkopen.

Kelly Baron

E-mail marketing

Binnen ons bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om extra sales te genereren. Pittig Bakkie kwam met het idee om E-mail marketing in te zetten om upsell en herrineringsaankopen toe te passen. Op deze manier hebben we 15% meer omzet binnen gehaald. Heel fijn.

Tom

SEO uitbesteden

1,5 jaar geleden gestart met mijn nieuwe bedrijf. Sindsdien is Pittig Bakkie bezig met mijn SEO. De resultaten zijn top en we hebben in Nijmegen e.o. al een aantal top 5 posities te pakken. Met mijn nieuwe website , die nu gebouwd wordt verwachten we nog een stap te kunnen maken. Fijne samenwerking.

Marjan van Heerde

Twitter Ads

We hebben de overstap gemaakt naar Pittig Bakkie, tot nu toe erg blij mee. Sjoerd en Iris denken goed mee en zoeken oplossingen “outside the box”.

Wesley Buitenhuis

Twitter Ads

Voor het bedrijf waar ik werk zochten we een betrouwbare partner, die hebben we gevonden in Pittig Bakkie. Ze denken met ons mee en runnen onze advertentie campagnes. Vooral de wekelijkse meetings zijn erg fijn, zo zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen we samen bijsturen.

Cindy Aguero

Twitter Ads

Als marketing manager was ik op zoek naar een partij die mij kon helpen bij alle uitvoerende werkzaamheden. We runnen voor ons bedrijf Twitter, Linkedin en Google advertenties via Pittig Bakkie. Fijne samenwerking.

Yoeri Meulemans

Previous
Next

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Meet the Bakkies

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen.

Eva Velers

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer houd ik me vooral bezig met social media advertenties, Google Ads, SEO optimalisatie en content creatie. Lekker creatief bezig zijn, doe ik het liefst. Daarnaast leg ik als Twentenaar mijn Gelderlandse collega’s graag uit wat het verschil is tussen Twente en de Achterhoek. En hoe ik mijn Pittig Bakkie het liefst drink? Ik zeg geen nee tegen een sterke espresso of de welbekende ‘haver cappu’.

Iris Abbas

Social expert en eigenaar

Iris is onze super woman! Zij maakt technische verhalen voor iedereen begrijpelijk, geeft antwoord op al je online marketing vragen en is vaak je eerste aanspreekpunt bij Pittig Bakkie. Ook krijgt Iris energie van het adverteren op socials, e-mail marketing en het ontwerpen van reclame materiaal.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Even kennismaken

Social media specialist.

“Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek. Ook voor social media zoek je daarom een expert die weet waar hij/zij het over heeft en met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zouden zelf niet anders willen. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social specialist met verstand van zaken. Iemand die je advies geeft, je werk uit handen kan nemen en graag met je meedenkt. Wat wil je nog meer?”

– Iris –

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Iris Abbas
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien de Jong

Een passie voor

Social media marketing.

“Doen waar je goed in bent, passie voor hebt en energie van krijgt. Dat zijn volgens ons de basis ingrediënten voor een succesvolle business. Daarnaast geloven wij in een win-win situatie, want als jij doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook. Wij krijgen namelijk energie van het helpen groeien van andere bedrijven, want als jij groeit, doen wij dat ook. Dus… wanneer drinken wij een pittig bakkie?”

– Martien –

Veelgestelde vragen over social media marketing.

Wanneer je start met social media marketing, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Ons online marketing bureau in Nijmegen is er voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten, de omzet wil verhogen of meer bezoekers naar de website wil krijgen! Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt maakt niet uit. Onze online marketing specialisten gaan namelijk op zoek naar de meest effectieve manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en de doelen te behalen.

Goede vraag! Garanties kunnen we helaas nooit geven, wij houden namelijk niet van loze beloftes. Uitspraken zoals: wij zetten je op 1 in Google of ik ga je verkopen verdubbelen zal je dan ook niet horen. Wel doen we altijd onze best om het maximale resultaat te behalen en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. Het voordeel van Online Marketing is dat we alles door kunnen meten, zo weet je precies waar je budget heen gaat.

Omdat je met social media mooi resultaten kunt behalen om jouw bedrijf op de online kaart te zetten! Met toffe content bereik je niet alleen nieuwe klanten, maar bouw je ook aan je merk. Je maakt fans!

Natuurlijk ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, maar we snappen ook dat je graag wil weten wat online marketing voor jouw bedrijf gaat kosten. Het draait tenslotte ook om de poen, de knaken, het geld. Daarom stemmen we onze werkzaamheden af op jouw doelen, onze kennis en het beschikbare budget. We denken met je mee alsof het onze eigen portemonnee betreft.

Wij houden van win-win situaties. Dus als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Je kunt ons dus inschakelen om je werk uit handen te nemen, maar we voorzien je ook graag van advies of een training op maat.

Wij zitten met ons online marketing bureau in Nijmegen. Maar onze klanten zitten door heel het land. Je bent van harte welkom op kantoor, maar we komen ook langs op locatie. Hier vind je precies waar we zitten.

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.