online marketing strategiesessie

Online marketing strategiesessie

Wil je meer bezoekers op je website? Beter scoren in Google? Meer verkopen via Facebook genereren? Heb je behoefte aan een duidelijke strategie, meer structuur en wil je graag advies van onze marketing specialisten? Boek dan snel je eigen online marketing strategiesessie, onze experts denken namelijk graag met je mee! Je gaat naar huis met een rugzak vol inspiratie, maar bovenal een ongezouten mening en onafhankelijk advies. Is Nijmegen iets te ver rijden? Geen probleem, wij komen ook graag bij jou langs voor een inspirerende sessie!

strategiesessie plannen

Je online zichtbaarheid vergroten!

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huidige wereld. Een goede online marketing strategie maakt vaak het verschil. Alles draait namelijk om het vertellen van je verhaal en het vinden en prikkelen van je doelgroep!

Wij denken graag mee!

Tijdens een strategiesessie staan onze marketing gekkies en online specialisten voor je klaar. We denken dan ook graag mee over de inzet van online marketing  tools en kanalen die je helpen om de bedrijfsdoelen te behalen. Van Facebook advertenties tot Google Ads en van SEO tot Social Media Beheer, niets is te gek!

Zij gingen je voor

Fiep&Miep

Webshop ontwikkeling en training

Frisky-website-ontwikkeling

Frisky

Website ontwikkeling

Spirited Union

Website ontwikkeling en SEO

Bekijk alle projecten

Met een strategiesessie zorg je in 2020 voor:

Betere online zichtbaarheid

Tijdens een strategiesessie ontdek je precies welke online kanalen je het beste kunt inzetten en op welke manier. Zo zorg je ervoor dat je “on top of mind” blijft bij je doelgroep en altijd actueel bent!

Meer bezoekers

Onze specialisten zitten vol ideeën om meer bezoekers naar je website of webshop te krijgen en helpen je om inzicht te krijgen in je doelgroep. Zo weet je na een tijdje precies waar je doelgroep zit, hoe je ze kunt vinden en hoe je ze aan kunt zetten tot actie!

Meer relevante volgers

Facebook en Instagram houden van nieuwe en relevante content, net zoals je doelgroep! Met een gedegen plan zorg je zo voor meer volgers!

Meer omzet en verkopen

Een goede online marketing strategie zorgt voor een betere vindbaarheid, meer volgers, meer bezoekers en uiteindelijk meer verkopen en een hogere omzet.

Wij zijn Pittig Bakkie

Het online marketing bureau waar we bedrijven helpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. We houden van een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie, (thee mag natuurlijk ook).

Ieder bedrijf heeft tenslotte andere behoeften, elke doelgroep andere wensen en elke branche vergt een andere aanpak. Iedereen drinkt zijn bakkie anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol online marketing gereedschap en high tech snufjes. Daarnaast staan onze marketing “gekkies” en online specialisten te trappelen om je verder te helpen. Dus doe jij mee met onze challenge?! Ga dan snel aan de slag

Groetjes, Iris, Martien, Maarten & Benji

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing

Veelgestelde vragen

Voor wie is de strategiesessie bedoeld?

De online marketing strategiesessie is voor iedereen met een eigen bedrijf! Of je nu minder of juist heel veel ervaring hebt, maakt niet uit. Aan de hand van een aantal stappen zetten onze specialisten in een mum van tijd een effectieve online marketing strategie voor je in elkaar. Zo weet je zeker dat je in 2020 gaat vlammen!

Wat kost een strategiesessie?

Een online marketing strategiesessie kost normaal gesproken 799,-. Maar grijp nu je kans, want tot 31 september kost een strategiesessie slechts 399,-. Zo weet je duidelijk wie je doelgroep is en welke marketingtools je kunt inzetten om je doelgroep te prikkelen.

Kan de strategiesessie ook op locatie worden gehouden?

We geven onze strategiesessies het liefste op ons kantoor in Nijmegen. Hier hebben we tenslotte alles wat we nodig hebben, maar het kan ook op locatie. Je hoeft er dan niet eens de deur voor uit!

Wat houden we over aan de sessie?

Na de strategiesessie verwerken wij alle informatie. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk je uitgewerkte strategieplan in je mailbox. Zo weet je zeker dat je bedrijf dit jaar kan gaan shinen!

“We can’t do magic, but we can help you make your business shine”

Strategiesessie aanvragen of een bakkie doen?

Interesse in een inspirerende en uitdagende strategiesessie? Of wil je gewoon graag meer weten? Aarzel dan niet en neem gewoon even contact met ons op, vinden we leuk!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.