online-marketing-bureau-pittig-bakkie-mascotte

Training & Advies

De online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten kan op veel verschillende manieren, daarom begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Juist op dat soort momenten zoek je een partner waar je terecht kunt voor een gedegen plan, nieuwe inzichten en eerlijk advies. Daarom kun je bij Pittig Bakkie naast alle andere online diensten, (social beheer, social advertising, Google Ads, SEO en branding & design) terecht voor training en advies op het gebied van online marketing.

Contact opnemen
online-marketing-advies-training

Waarom training en advies bij Pittig Bakkie?

Eens in de zoveel tijd is het goed om stil te staan bij waar je staat en wat je aan het doen bent. Dit geldt ook zeker voor jouw online marketing strategie. Aangezien deze wereld snel verandert, helpen onze marketing specialisten je graag verder. Met behulp van onze trainingen en adviesgesprekken helpen we je ontdekken waar de grootste kansen liggen, “up to date” te blijven en om dit in te praktijk toe te passen.

Hoe ziet een trainingstraject eruit?

Soms is een enkele training of een adviesgesprek van iemand binnen de organisatie voldoende, maar vaak zien we dat er meer resultaat behaalt wordt wanneer we verschillende trainingen combineren. Tijdens een trainingstraject leren we je namelijk niet alleen nieuwe online skills, maar geven we je advies en optimalisatie tips tijdens de implementatie van de nieuwe werkzaamheden. De trainingen worden rustig opgebouwd en aangepast aan het huidige niveau van de persoon die de training volgt.

polaroid3d-logo-printer3d
okeedo-zorg-recruitment
anytime-fitness-online-marketing

Welke trainingen geven jullie?

We geven o.a. trainingen op het gebied van Social Ads, Google Ads, Contentstrategie, SEO, Linkbuilding, e-mail marketing (Mailchimp of Activecampaign) en UX optimalisatie. Natuurlijk kun je de trainingen ook combineren en behoort maatwerk tot de mogelijkheden. De trainingen kunnen bij ons in Nijmegen op kantoor worden gevolgd, maar worden ook op locatie gegeven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even contact met ons op, vinden we leuk!

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!